Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kävely


joukor

Recommended Posts

  • 3 years later...

Vähän toisenlaista kävelyä kuin Taika Nummella on tarjolla näissä tapahtumissa: https://mpk.fi/kesayonmarssi/

 

Itse olen kävelemässä Tuusulassa erään naisihmisen kanssa 34 km:n matkaa. Pisin kävelylenkkimme on ollut Viikin Prismalta vähän kiertäen (eli mahdollisimman paljon hiekkopohjaista reittiä) Kuusijärvelle. Garminin mukaan saldo oli 26,63 km@11:08. Vosimme mielestäni kävellä pisimmän matkan eli 48 km, mutta leidi ei usko jaksavansa.

 

Tänään kävelin painoliivin (7,5 kg) ja repun (2,5 kg) kanssa 10,21 km@9:00, avg 115/min, mx 134/min. Kyllähän se syke nousee kävelemälläkin kun ylämäkkeen huiskii menemään.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

tunti sitten, Baltsu kirjoitti:

Aku Partanen sai uuden sponsoriauton!

Tästäpä tulikin mieleeni, että 2000 km taivalletut Hokan Clifton 3:t ovat jo ihan paskat tai siis oikean jalkan kenkä on finaalissa. Vasen olisi vielä ok kävelyyn. Noilla oli tarkoitus kävellä Kesäyön Marssissa. 

 

Kesäyön Marssihan on kyllä sillä tavalla vaarallinen tapahtuma, että sen (ja internetin) kautta törmäsin aikoinaan Wihan kilometreihin. Ei olisi pitänyt...

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Perhana kun kukaan ei ole dokumentoinut Paavo Nurmen kuntokävelyä. Hänhän valitteli, ettei Ruissalossa kukaan osannut sitä tekniikkaa. Se tekniikka on sellaista, mikä olisi kiva saada selville jostain. Mietin, että jos kysyn Kansallisarkistosta, niin tietäisivätkö he. Luulisi, että joku on dokumentoinut sen. 2003 kävin Paavo Nurmen pojan huvilalla, enkä tajunnut kysyä häneltä asiaa. Se tosin johtuu siitä, että luin tästä kävelystä paljon myöhemmin. 

Link to comment
Share on other sites

Joo no en halua saada enempää. Homothan esim. lähettelee Instagramissa sikaviestejä. Tosin tuskin oon ainoa uhri. Ei oo mitään hyvää sanottavaa heistä. Naiset ovat hienotunteisempia. Yleensä ne, jotka ovat jo olemukseltaan sellaisia, joista en pidä, heittävät törkyjuttuja tai käyvät käsiksi tai ehdottelevat. Se on hyvä kun me too -asian ollessa kuumimmillaan, otin esille sen tosiasian, että heteromies on se, jota ahdistellaan eniten, minulta kysyttiin, että olenko jotenkin yliherkkä koskettelulle. Eli jos baarissa joku homo käy käsiksi ja kimpaannun siitä, niin se on jonkun naisen mielestä niin, että olen yliherkkä koskettelulle. En tajua tätä hommaa ollenkaan. Yritetään ymmärtää, selittää ja syyllistää uhria, eikä myönnetä, että ne on sikajengiä. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kesäyön Marssin 34 km marssittu, lämmintä oli. Painoliivi (6,5 kg) ja reppu (aluksi 6 kg, lopuksi noin 3 kg) oli mukava saada maalissa pois selästä. Naisihmeinen pärjäsi muuten hyvin, mutta väli 27 - 28 km oli vähän vaikeaa metsäreittiä. Kilometriin meni yli 16 minuuttia ja vähän myöhemmin hän halusi pitää ylimääräisen lyhyen tauon.

 

Olin jo kuudennen kerran marssimassa Kesäyössä, vuosina 2007 - 2009 ja 2017 - 2019, joten seuraavan kerran vuonna 2027?

Kesäyön Marssi 2019.jpg

  • Like 6
  • Onnittelut! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Vuoden 2019 kävelysaldoksi tuli 761 km@8:55. Tuossa on tietenkin mukana vain ne kilometrit kun mittari raksutti...

 

Keskivauhtia on hidastamassa naisihmeisen kanssa kävelyt ja nostamassa ne kerrat, kun kävelytreeni sisälsi power-walkia tai hidasta hipsuhölkkää esim. joka kilometrille 100 - 400 metriä. Loppuvuodesta opin vihdoinkin olemaan välittämättä kilometrivauhdista, siis @9:00:n alle ei ollut pakko päästä.

 

Hölkkää kertyi muuten vain 1522 km@6:20.

  • Like 3
  • Onnittelut! 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
  • Kaikista tuotteista -5% koodilla SEPPO (affiliatelinkki)

     

    Screenshot 2022-10-17 at 12.33.21.png

     

     

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy