Jump to content
Juoksufoorumi.fiJaakkoRa

Forssan Suvi-ilta 2016

Recommended Posts

En löytänyt tapahtumalle vielä uutta ketjua. Laitan tässä tutun kautta linkin hyvästä majoituksesta. Moni paikka jo loppuunmyyty, mutta tätä mestaa voin myös itse suositella!

 

TARJOUS OSALLISTUJILLE!

 

Erikoistarjouksena Sportti -paketti Suvi-iltaan osallistuville! Nyt vain 125 euroa / hlö yhden yön majoitus. 2 yötä 175 euroa / hlö. 
 
Hinta sisältää
- majoitus 2-4 hengen hirsimökeissä (keittokomero, jääkaappi, juokseva vesi, sähkö, liinavaatteet - wc:t ja sauna mökin edustalla)
- tukeva sporttiaamiainen lauantaina ennen lähtöä
- kisan jälkeen löylyt ja fiilistelyt 160-vuotiaassa savusaunassa - väsyneet jalat rentoutuvat paljussa ja uima-altaassa
- runsas illallisbuffet laadukkaasta paikallisesta luomuruoasta talliravintolassa
 
Mahdollisuus vuokrata myös isompia 6-10 hengen tasokkaita mökkejä. Hevossillalta on matkaa kisakeskukseen vain noin 7 kilometriä. Tsekkaa lisää kotisivuiltamme www.hevossilta.fi Varaukset: Raija Mero / 0400 422 218 tai raija.mero@hevossilta.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämäkin se alkaa jo kolkutella ovelle, tosin tänä vuonna puoli maratonin verran.

Kevät mennyt enemmän tai vähemmän telakalla. Lonkka ja pakara/takareisi alkoi v***tuilemaan  viimeisteltyäni kuntoani Helsinki Spring maratonille. Joten siellä tuli oltua katsojan roolissa. Jonkin verran on pystynyt treenaamaan viimeiset viikot, lähinnä My Asics ohjelmaa soveltaen. Tänään vielä viimeinen kiihtyvä 8km vauhtiskaalalla 5:35-4:59min/km. Odotukset ei oo kovin hääppöset loppuajan suhteen mutta mikäli lonkka/pakara yhdistelmä yhtään antaa armahdusta niin kyllä sinne silti raastomielessä lähdetään, kuinkas muuten. Muussa tapauksessa tulee paidanhaku reissu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maratonhan tässä tuntuu lähestyvän.... Hiukan sateista keliä lauantaille luvassa. Edellisestä Forssan-marastani on aikaa vierähtänyt, mutta unohtunut se ei ole. Helle ja myötätuuli puoleen väliin. Rankin keikka tähän mennessä. Onneksi ei ole nyt vastaavia lämpötiloja luvassa. Jonkin verran näyttää tuulevan. Toivottavasti ei tuosta lukemat muutu suuremmiksi. Tsemppiä kaikille juoksemaan lähteville!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maratonia johtavalla aika reipas loppunosto meneillään, jos paikkaansa pitää. Hyvä aika luvassa. http://www.racetecresults.com/MyResults.aspx?CId=16587&RId=51&EId=3&AId=32529

 

edit : no en usko että 12 km on 34 minuuttiin juossut kuitenkaan, joten tuo 37 km on jossain muualla tai muut väliaikojen matkat väärin

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/16/2016 at 17.22, Juha Tuomola kirjoitti:

Ei oo parkkipaikoista pulaa jos vähänkin kauemmas voi jättää. Esimerkiksi sortohakaan olen itse jättänyt,  S-marketin tienoille. 

En tuolla tosiaan ole ennen käynyt. Forssan kaupungin sivulla lukee näin "Pysäköintipaikkoja täällä riittää lähes kaikkiin muihin tapahtumiin Suvi-Illan juoksutapahtumaa lukuun ottamatta. " ja tämän vuoksi luulin, että parkkipaikkoja ei ole. Mutta parkkipaikkoja olisi ollut kaupungillakin monessakin paikassa.

 

Itselläni ensimmäinen varsinainen kisa 3.5 vuoteen . Tämän vuoksi vauhdinjako meni täysin pieleen. Alkumatkasta innoissani kisaamisesta paikoin alle 4 min/km vauhtia. Lopussa kanttaus ja piti pari kertaa pysähtyä viimeisillä kilometreillä. Nettoaika 1.36.44. 

 

3 vuotta tuli juoksutaukoa. Ensin diagnoosi  polven alkavasta nivelrikosta ja 2 vuotta sitten katkesi pohjeluu nilkasta. Onneksi pystyi pyöräilemään. Nyt puoli vuotta juoksutreeniä 120km/kk. Juoksu kulkee, kun oppii taas juoksemaan kisoissa

 

Nivelrikko-oireisille kokemuksesta vinkkinä, että ei kannata väkisin juosta, vaan ottaa muita lajeja rinnalle. Näin ei tarvitse juoksua lopettaa kokonaan. Itselläni ei ole tällä hetkellä mitään oireita

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kelihän oli oikein mainio, eikä tuuli yms. päässyt kovasti haittaamaan itse suoritusta. Olipas hienoa juosta maratonilta maaliin ensimmäisenä naisena. Maratonin ennätys koheni reilulla kahdella minuutilla. Kiitokset jäniksilleni ja kaikille matkalla kannustaneille! Tästä on hyvä jatkaa, kunhan jalat taas on siinä kunnossa, että pääsee juoksemaan.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puolikkaalle olisi ollut tarkoitus mennä, mutta motivaatio 0, kun on ollut käytännössä koko kevään kroppa hajalla. Nyt aika ok, mutta kunto arveluttaa. En tiedä jaksaisiko innostua yrittämään, kun tavallaan olen jo luovuttanut ainakin ennätyksen suhteen. Alle 1.40 luulisi silti olevan ihan realistinen, tai sitten ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy