Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sign in to follow this  
Teni

Kilpailuiluun

Recommended Posts

Moi!

Vaatetuksena mulla on kisoissa päällä Pearl Izumin tri-toppi ja trikoot kevyellä säämiskällä. Jaloissa käytän (kenkien lisäksi :smiley:) sukkia pyöräilyn ja juoksun aikana. Pyöräillessä ajolasit ja kypärä päässä ja juoksussa lippis.

Oly-matkalla mulla oli pyörän yläputkeen teipattu kaksi geeliä mukaan ja lisäksi vielä kaksi juomapulloa, toisessa vettä ja toisessa urh.juomaa.

Pyörässä on satulalaukku, jossa mukana aina omat yhteystiedot, varasisäkumi, rengasraudat, pari kuusiokolo avainta ja pieni pumppu. Treenilenkeillä laukusta löytyy myös kännykkä ja pari euroa hätävaraksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika sama setti kuin Jupiksella.

Puolimatkalla oli hyvä tuo kisavyö, geelit kulki siinä mukavasti ja olivat helposti otettavissa. Numero tulee myös siihen kiinni.

Nyt sain käsiini pienen "pit stop" aerosolipurkin. Sillä ilmeisesti saa nopeasti kumpan paikattua ja 6 barin paineet. Pärjäisiköhän sillä kisahätävarana...?

Noissa tri-asuissa on myös selässä usein geelitaskut, joissa lyhyemmällä matkalla geelit menee mukavasti. Ei haittaa märkäpuvunkaan alla...

Mulla on tuossa kuvassa Ironmanin 2-osainen asu. Vaihdoin sen kuitenkin yksiosaiseen. Helteessä tuo toppisysteemi on kyllä hyvä, vaikka vaimo v.....leekin.... :-)

Pitää varmaan hankkia molemmat ensi kesäksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkoitus olis ens kesänä lähtä testaan kuntomielessä joku 1/4 osa matka. Onko märkäpuku ollut välttämätön suomen kesissä? Ei tuo lämpimän veen kausi niin hirmu pitkä suomessa ole. En ole koskaan märkäpuvulla uinut joten siksi ihmettelen.

EDIT: kehtaako lähteä kisailemaan hyvällä hybridillä jossa kapeat sliksit ja tritsu sarvet? Ei kukkaro anna myöten maantiepyörää ostaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei se märkäpuku välttämätön ole.

Ite vilukissana pidän tosin märkäpukua hyvänä. Perinteisesti edes joka kesä en oo uskaltautunut järveen uimaan :icon_redface:

Lisäksi märkäpuku kelluttaa aika kivasti ja varsinkin tämmöisen heikomman uimarin on puvulla helpompi ja turvallisemman tuntuista mennä avovedessä.

Pukujahan löytyy käytettynä esim liiton sivulta ja Vokantista vuokrallekin jos haluaa vain kokeilla.

Hybridillä voi ja kehtaa ehdottomasti osallistua kisoihin! Myöhemmin voi sit hankkia kunnon maantiepyörän jos laji tuntuu miellyttävän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

EDIT: kehtaako lähteä kisailemaan hyvällä hybridillä jossa kapeat sliksit ja tritsu sarvet? Ei kukkaro anna myöten maantiepyörää ostaa.

Ilman muuta mukaan vaan.

Juuri tuollaisella pyörällä ajoin itekin ensimmäiset kaksi kisaa viime kesänä.

Hyvin meni eikä kukaan nauranut. Sitä paitsi vaimokin lämpisi pyörän ostoon kun "kaikilla muillakin oli".:057:

Isi käyttää samaa perustelua kuin pikkujiiveetkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juu, pyörä kun pyörä kelpaa alkuun, itse kokeilin viime kesänä pari harjoituskisaa ja yhden "oikean" kisan hieman katukäyttöön viritetyllä maastopyörällä jossa oli kaiken kukkuraksi joustoperä, joten ei mikään maailman ihanteellisin katurassi. Mutta kun matkat on suht lyhyet ja homma kokeiluasteella, niin tuolla pärjäsi (en tarkoita sijoituksellisesti)vallan mainiosti.

Nyt täytyy laittaa heti tänne myös maininta, että ensi kaudeksi pyöräkalusto uusiutuu. Sovimme nimittäin erään erittäin nopeaksi :Bolt: koulutetun punasävyisen Biancci merkkisen kilpapyörän kaupoista juuri muutama tunti sitten, eli myyjän on turha koittaakkaan perua enään kauppoja, asia on jo julkistettu täällä kaikelle kansalle :vrolijk_26: .

Tämän jälkeen ei tosin voi enään selitellä hidasta pyörävauhtiaan millään, mikä on tiätty miinus koko hommassa.

Rookie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ens kesän yksi päätavote on triathlonin täysmatkojen kisa. Ja kun toimeen ryhdytään, niin ajattelin heti samantien osallistua SM-kisaan. Mutta en ole kuitenkaan minkään triathlon-seuran jäsen, mitä taasen SM-kisaan osallistuminen käsittääkseni vaatii. Nyt kysyisinkin mihinkä seuraa sitä kannattaa liittyä? Asun Tammelassa Forssan lähellä, joten ihan lähistöltä ei löydy yhtään tri-seuraa. Eli yhteisharjoituksiin en oikein pääse osallistumaan, enkä pääse oikein seurojen sali- ja uintivuoroista nauttimaan. Mutta onko seuroilla muita etuja, joiden vuoksi kannattaisi liittyä johonkin tiettyyn seuraan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ainakin Helsinki Triathloniin liittymällä pääset kisojen ja yhteistreenien lisäksi mm. urheiluopistolla pidettäville viikonloppuleireille ja vuosijuhliin, sekä saat alennusta ainakin tri-, juoksu & pyörätekstiileistä ja Helsingin uimahallimaksuista sekä Vantaan Kuusijärvellä & Solvallassa kesäisin pidettävistä HelTri -cupin kisoista. Ja treeneissä/kisoissa käymällä tapaat tietty hyviä tyyppejä..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnea ja kepeää pyöritystä uudelle fillarille!

Oliko muita perusteluita kun että se sopii seuran väreihin?:hali_hehe:

Joo ei ollut muita perusteluita, en käytä enään muun värisiä vaatteitakaa - On aina niin Jouluinen olo:114: .

Toisaalta, kun ei Veljesten Maljaan ole ikinä mitään mahiksia, niin onpahan ainakin jotain perintöä hankittu siltä suunnalta.

Rookie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy