Jump to content
Juoksufoorumi.fi

16.11


Reino
 Share

Recommended Posts

Kello on kolme iltapäivällä eikä kukaan ole vielä avanut päivän ketjua? No, tästä lähtee: 7km juoksumatolla. Piti juosta suht rauhallisesti ja tehdä punttiharjoitus päälle...ei oikein onnistunut. Yllyin kaameaan raviin, ja loppujen lopuksi mittasin korkeimman itse itseltäni koskaan mittaamani sykkeen. Keskisyke 140. Kiva kokeilla tätäkin. Jälkihikeä pukkasi vielä puoli tuntia suorituksen jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

135mins, 21,5km, av hr 139, pace avg 06:16min/km, 1670 kcals

Kävinpä taas Samin opastamana tutustumassa Talin juoksumaisemiin. Tehtiin sama lenkki kuin tiistaina, mutta lisättiin siihen yhden bonuskierroksen lisäksi vielä mukava Ville Valgrenin tien pyrähdys. Mukavasti nousujohteista hyydyttävää mäkeä :party0002: - ja noin pari kilometriä lisää.

Jätin nuo varpaita puristavat Sarvat himaan ja otin tutut Asics 2110:t messiin, joilla olikin paljon mukavampi juosta. Sukat kastuivat pari kertaa, ei ollut paljon liukkaita paikkoja, mutta muutama sohjoinen vesilätäkkö tuli testattua.

PK:ta vedimme, väliin muutamia nopeita spurtteja ja aika hyvin pysyin Samin peesissä, vaikka mieshän on enemmän tuollainen turbomainen pikajuoksija. Juttua piisas, ja tuollainen puolimara tuli juostua oikeastaan puolivahingossa.

Matka tuntui loppujen lopuksi sujuvan oikein mainiosti, oli gatoradea mukana, ja se olikin tarpeen.

"Näitä jos juoksis joka päivä, niin tulis 140 kilsaa viikossa!", totesi Sami ja yritin siinä laskea kuinka paljon se olisi kuukaudessa. No noin vartin jälkeen lenkin loppupuolella oli kyllä todettava, että ehkä joka toinen päivä olisi riittävä tahti.

Kotona odotti iloinen yllätys: vaaka näytti tänäänkin 79 kg! Eikä menoa haitannut edes eilinen pullo Codorniuta ja pullo Lurtonia! :hali_popcorn:

Täytyy vielä muistuttaa, että hunajalla kuorutetut suolapähkinät on tosi ältsimakeita. Niitäkin tuli eilen maistettua!

Link to comment
Share on other sites

12,5km 62min30sek. Pirkkolasta Paloheinään ja Pikkukoskelle ja takaisin.

Paloheinä-Pikkukoski-osuus olisi ollut parempi mennä luistelusuksilla, sellaista pehmeää nuljuavaa pöpperöä 5-10cm jalan alla. Kyllä otti pattiin!

Uusi nastoitettu NB 1060 osoittautui erinomaiseksi neutraaliksi, rullaavaksi reippaan lenkin JUOKSUtossuksi, mutta nastakenkänä nuo on täydet sudet. Ei pidä.

Link to comment
Share on other sites

PK 2:21 - 22,2 km (6:22/km) - avg 145, max 156

Pitkis tuli tehtyä siltä varalta, että huomisen ja lauantain pikkujoulut pitävät miehen sunnuntaina pois poluilta...juu, luuseriasenne, myönnetään.

Aika tyhjillä tankeilla tuli lähdettyä liikkeelle, ja meno oli alkuun todella tahmeaa - lisäksi penikat oikutteliuvat aika lailla. Otin 7 km kohdalla geelin ja kävelin puolisen minuuttia, ja sen jälkeen meno muuttuikin huomattavasti paremmaksi ja sykkeet laskivat normaalitasolle. Vasta aivan loppumatkasta alkoi taas väsymys tuntumaan.

Lenkin alussa jo totesin, että pari lepopäivää tulevat nyt tarpeeseen. Viimeisen 7 vrk:n sisään 79,5 km taitaa olla tällä hetkellä aika maksimimäärä. No, kyllä se satasen viikko yritetään keväämmällä saada kasaan...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy