Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Las Vegas


Recommended Posts

Innostuin aikanaan Las Vegasin maratonista "Mahoton Maratooni- J.Kurvisen" tuotua aikeensa julki tällä palstalla. Kurviselle on tullut ongelmia matkaan, ei pallojensa, vaan jalkojensa kanssa.

Maraton järjestetään toista kertaa ja amerikkalaiseen tapaan ympärille on kaikenlaista mukavaa elämystä rakennettu, tarkemmin löytyy kuvausta www.lvmarathon.com.

Tällä hetkellä fiilis on hyvä ja lähden hakemaan neljän tunnin pintaan olevaa aikaa, raporttia seuraa, onnistunko siirtämään maaliskuisen 4.13 marani piikkipaikalta pykälän alemmas. Hyvillä mielin, jo etukäteen.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 38
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Maraton järjestetään toista kertaa ja amerikkalaiseen tapaan ympärille on kaikenlaista mukavaa elämystä rakennettu, Hyvillä mielin, jo etukäteen.

Jaha, jokos on leveäselkäiset jänikset hankittu? Muutahan visuaalista virikettä te tunnolliset urheilijatytöt ette tokikaan kisan aikana kaipaa.

Aika lailla korkeuseroa reitillä kyllä on. Hillitöntä nousua noin 16 mailiin, mutta lopussa vähän laskuakin. Viivasuoraa tietä näyttää olevan, joten Maantiekiitäjä-tyyppinen askellus lienee paikallaan.

Tsemppiä matkaan! Pitäisiköhän sun pestata vielä rahapeliasiantuntija Pantse konsultoimaan, ettet maaliintultuasi pelaa ennätyshuumassa kasinolla kaikkia dollarejasi hukan teille...

Link to comment
Share on other sites

Jaha, jokos on leveäselkäiset jänikset hankittu? Muutahan visuaalista virikettä te tunnolliset urheilijatytöt ette tokikaan kisan aikana kaipaa.

Hehh, tunnustan, olen käynyt aktiivisesti vakoilemassa LV-maratonin message boardilla, lukenut mihin aikaan kukakin on tähtäämässä ja hmmm, valokuvien perusteella riittävät minulle tuulenhalkojiksi.

Kaikki visuaaliset virikkeet ovat kivoja. Toivon, että pariskunta, joka aikoo vihkiytyä maratonia taivaltaessaan, ovat samaa tahtia kanssani liikkeellä, pääsis samalla häihin ;-). Varmuuden vuoksi aion juosta hameessa, että olen sitten sopivasti pukeutunutkin.:party0002:

Link to comment
Share on other sites

Aika lailla korkeuseroa reitillä kyllä on. Hillitöntä nousua noin 16 mailiin, mutta lopussa vähän laskuakin.

Ei tuollainen reilu 100 metriä nousua noin 15km matkalla mitenkään hirmuinen nousu ole. Näyttää vain tuollainen jalka-asteikolla oleva profiili äkkiseltään pahalta.

Kuinkahan puhdasta ilma tuolla on. Toivottavasti sattuu raikas sää kisapäivälle.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sunnuntaiksi on luvattu puolipilvistä, 30% todennäköisyydellä sataa vettä, vesisade on ennustettu alkavaksi kello 10. Jos tiedote pitää paikkansa ja minä juoksen neljään tuntiin, niin kastun vasta suihkussa ;-).

Aamusella on viileää, 0 tuntumassa, ilma on hengitettävää, mitään varoituksia ei ole ja ilmanlaadun on arvioitu olevan hyvä.

Pieni rasitusvamman poikanen pääsi tuota viimeistelyä häiritsemään. Tiedän, vastoin saamiani ohjeita, jääräpäisesti, tein vähän liikaa, sekä tehoja että määrää, lepo jäi vähäiseksi(ehkä liian). Saa sitten nähdä kuinka paljon se painaa sunnuntaina aikaa päälle neljän tunnin. Mutta onpahan tullut harjoiteltua, paljon ja kaikenlaista... hykerryttävän kivaa on ollut matkalla, Sinulle Hietsu :dankk2: kaikista ohjeista ja kannustuksesta, kuten myös muille palstalaisille.

Mieheni on lupautunut ainakin puolimatkaan asti toimimaan jäniksenäni, jos vauhtini kovasti hidastuu, niin hän jatkaa omaa juoksuaan ja minä keskityn maisemien ja elämysten mukana elämiseen ja juoksentelen sitten kohti maalia.

Katsojia on arvioitu kerääntyvän noin neljännesmiljoonan verran reitin varrelle, joten ei tarvinne yksinäinenkään olla.

Jännittää sopivasti, ihan niinkuin ennen jokaista maratoniani, ensi viikolla kuulette sitten raportin.

Ai niin, hirmu tärkeä asia oli unohtua:lolk:

vaatetus: musta juoksuhame, musta-violetti pitkähihainen juoksupaita, punatehosteiset lenkkarit (edellisissä olisi ollut violetti tehoste, harmi, kun eivät nyt sitten tähän juoksuun sopineetkaan ;-))

meikki: sama punainen sävy aurinkolaseissa, Marathon-ripsiväri, long lasting huulipuna ja 15 suojakertoiminen päivävoide, kynnet samaa punaista kuin lenkkarin tehosteet ;-).

lisäpower:geelit oli pakko valita mansikan-makuisina, että punainen tehostelinja säilyisi.:102:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy