Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Espoo Rantapuolimaraton 17.9.2016

Arvostele ketju:


Recommended Posts

Rantapuolimaraton juostaan Espoon Otaniemestä 17.9.2016. Lähtö on vanhaan tapaan Otaniemen urheilukentän viereiseltä tieltä ja maali urheilukentällä. Reittiin tulee jonkin verran muutoksia rakennustöiden takia, pääosin reitti on kuitenkin ennallaan. Ilmoittautumismaksu on maaliskuun loppuun asti 50 €, juoksijakortilla saa siitä vielä 10 € alennuksen. Tarkemmat tiedot juoksun nettisivuilta http://www.rantamaraton.fi/

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Vielä tuli muutos tuohon reittiin. Ei käytetä Revontulensiltaa vaan juostaan Westendintieltä Länsiväylän viereistä kevyen liikenteen väylää kohti Helsinkiä ja Länsiväylä alitetaan tunnelin kautta. Tässä on pari pientä ongelmaa: tunneli on 197 cm korkea, joten yli 190 cm pitkät juoksijat saavat juosta kumarassa. Toinen ongelma on, että tuolla kevyen liikenteen väylällä on joku putkityö käynnissä, mutta pitäisi kuulemma olla juostavissa kilpailupäivänä. Toivon mukaan on.

Garminista reitti: https://connect.garmin.com/modern/activity/1321713085

Link to comment
Share on other sites

1 tunti sitten, enkelman kirjoitti:

Tässä on pari pientä ongelmaa: tunneli on 197 cm korkea, joten yli 190 cm pitkät juoksijat saavat juosta kumarassa. Toinen ongelma on, että tuolla kevyen liikenteen väylällä on joku putkityö käynnissä, mutta pitäisi kuulemma olla juostavissa kilpailupäivänä. Toivon mukaan on.

 

Ja matalalla askeleella. No olen tuosta joskus kävellyt kyllä ali, enkä ole kuin 179 cm. Tuohon kenkien tuoma 2-3 cm mitä lie ja sitten vertikaalinousu mikä juoksuaskeleesta aiheutuu. Putkityön ollessa kisapäivänä vielä käynnissä, Rantamaratonin tai ainakaan puolikkaan (en tiedä muista reiteistä) osallistumismaksut eivät varsinkaan vaikuta enää asiallisilta. Vaikuttiko tuo muuten paljoa, lähinnä reittiprofiilin suhteen?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Eilen tehdyn mittauksen mukaan Rantapuolikkaan pituus on 21,113 km. Mittaus on varsin tarkka, mutta Miestentien remontin takia ei ole tehty Jones-counterilla. Sillä tehty virallinen mittaus toisi todennäköisesti muutaman metrin lisää pituutta. - Ilmoittautuminen on edelleen avoinna edellisen viestin linkin kautta.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy