Jump to content
Juoksufoorumi.fi

jtv76

Arvostele ketju:


jtv76
 Share

Recommended Posts

siitäpä uusi otsikko vuodeksi 2016. elikkäs tavotteet olisi: cooper yli 3200m, 5km alle 19.30, 10km alle 40.00, 1/2 maraton alle 1.30 ja maraton alle 3.15. cooperista-1/2 maratoniin ennätykset olisi tarkoitus juosta jo ennen kesäkuuta jolloin olisi määrä juosta ensinmäinen maraton, silloin ei ole vielä välttämätön hyökätä 3.15 ajan kimppuun sen voi sitten tarvittaessa alittaa loppu syksyn maratonilla.

Link to comment
Share on other sites

vuoden alun tekemiset

pe lepo

la 14,5km@5.20

su 16,5km@5.56

koko viikkoon kertyi 69km. Tarkoitus oli sunnuntaina juosta noin 10km enemmän mutta mitään ilman varoituksia akillesjänteeseen "tuikkasi" muutaman kerran oikein kunnolla ja lopulta siihen jäi pysyvä kipu ja illalla nilkka turposi. Aikasemmin ei ole ollut mitään ongelmia akilleen kanssa. Ilmeisesti tässä tilanteessa kannattaa juoksut jättää vähäksi aikaa ja yrittää saada jalka kuntoon levolla ja jäällä vai mitä sanoo kokeneemmat juoksijat?

 

Link to comment
Share on other sites

En ole kokeneempi juoksija mutta viime vuonna kahdesti loukkaantuneena suosittelen tekemään kuten itse kirjoitat eli elä treenaa, heti mahdollisimman ammattitaitoinen diagnoosi vammasta, syntymekanismista ja hyvä hoito käyntiin, tee korvaavia treenejä.

Olen itse koittanut myös menetelmää: jatka treenaamista-kyllä se ajan myötä paranee, tee oma diagnoosi-googlessa paras tieto ja syö+juo säännöllisesti. En voi suositella.

Pikaista toipumista!

 

Link to comment
Share on other sites

turvotus ja kipu lähti parin päivän levolla ja jäähoidolla, jalassa tuntuu ainoastaan pohkeessa ja nilkan sisäsyrjällä jäykkyyttä kyykkyyn mennessä, liekkö joku jumi tai lukko tila nilkan seudussa. Sunnuntaina ajattelin kokeilla kevyesti juoksua ja jos se uudelleen kipeytyy sitten se on mentävä tohtorille.

 

Link to comment
Share on other sites

viikko 1

ma lepo

ti lepo

ke 1h45min kuntosali alkuun 15min kuntopyörä ja loppuun 20min soutu. Illalla 1h pipolätkää

to 45min pipolätkää

pe 1h15min kuntosali

la 1h15min luistelu järvenjäällä

su juoksu 16,6km@5.05. Lenkin piti olla kevyt hissuttelu, mutta kun mukaan lähti itseäni huomattavasti kovempi juoksija niin vauhti vähän riistäyty, mutta lenkki tuli kuiteskin helposti ja vieläpä ilman kipuja.

Link to comment
Share on other sites

aamulla 4h15min lumitöitä tehokasta aikaa välissä ruokatauko. Aikasemmin en ole lumitöitä ns. Treeniks mieltäny , mutta alkoi tuo jo lopussa painamaan.

illalla 13km@6.04 s.134(69%). Mietin kyllä oliko järkevää lähteä vielä illalla lenkille, mutta kannatti. Jalat tuntu yllättävänkin kevyeltä vaikka sai tarpoa lumessa valtaosan matkasta, vauhtia tosin piti hieman pudottaa normista.

Link to comment
Share on other sites

15,7km@5.46 s.145(74%)

kulku ihan hyvä kovasta pakkasesta huolimatta, -25 astetta. Vastatuuli osuuksilla meinasi naama vähän jäätyä , mutta muuten ei ongelmia. Huomiselle luvannut vielä vähän kovempia pakkasia ja pitkis ois tarkoitus juosta. Taitaa huomenna joutua nöyrtymään ja mennä hallin juoksemaan. Tuskaa se tulee olemaan mutta katsellaan.

Link to comment
Share on other sites

Osallistu keskusteluun

You are posting as a guest. Jos olet jo rekisteröitynyt, voit kirjautua tästä sisään lähettääksesi vastauksen.
Huom!: Ilman rekisteröitymistä lähetetyt viestit tarkistetaan ennen julkaisua mainosrobottien yms. takia.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy