Jump to content
Juoksufoorumi.fiTerwamaraton, Oulu, 28.5.2016


TERWA

Recommended Posts

Korkataanpa ensi vuoden Terwisketju vielä ennen vanhan vuoden vaihtumista uuteen, samalla haluamme toivottaa kaikille juoksufoorumilaisille iloista vuodenvaihdetta ja vauhdikasta uutta vuotta 2016! :039:

28. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan ensi toukokuun lopulla tutun turvallisella, kauniilla ja vauhdikkaalla reitillä. Tapahtumakeskuksena toimii 2016 Kalevan kisojen estradi, Raatin Stadion ja liikuntakeskus. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Maratonin ja puolimaratonin juoksijoita vauhdittaa kattava jänispalvelu. Ennen varsinaista tapahtumaa jäniksemme juoksevat terwareitillä kuukausittain yhteislenkit, jotka ovat avoimia kaikille - seuraava yhteislenkki la 23.1., yhteislenkeistä tiedotetaan ja muistutetaan tapahtumamme fb-sivustolla.

Tapahtumaamme ilmoittautuneiden kesken arvomme Suunto Ambit3 Run HR -urheilukelloja, yhden kunkin hintaportaan päättymisen jälkeen sekä kolme itse kisapäivänä 28.5.2016. Nykyinen hintaporras päättyy huomenna vuoden vaihteessa klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin pääsee mukaan kaikkien jäljellä olevien kuuden mittarin arvontaan!

Tiedoksi myös, että Terwahölkkä ja –maraton ja Tervahiihto järjestävät yhteisen "TuplaTerwa" -skapan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.

Toivotamme sekä ensikertalaiset että kaikki vanhat konkarit lämpimästi tervetulleiksi tapahtumamme Ouluun vajaan puolen vuoden päästä!

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

ILMOITTAUTUMISPALVELUSSAMME TAPAHTUU MUUTOKSIA! Tällä hetkellä tapahtumassamme käytössä oleva ilmoittautumispalvelun ylläpitäjä MyNextRun on ilmoittanut lopettavansa ilmoittautumispalvelunsa ylläpidon 10.4.2016 ja tänään he yllättäen ilmoittivat jo lopettaneensa Smartum- ja Virikesetelimaksujen vastaanottamisen.

 

Siirrämme ilmoittautumispalvelumme maalis-huhtikuun vaihteessa uuteen järjestelmään. Siihen asti tapahtumaamme voi ilmoittautua normaalisti MyNextRun-palvelussa verkkopankki-, luottokortti- ja sporttipassi maksutapoja käyttäen.

 

Uuteen 1.4.2016 avattavaan ilmoittautumispalveluun tulevat käyttöön ainakin normaalit verkkopankki- ja luottokorttimaksutavat. Yritämme integroida siihen myös ”liikuntaseteli-/korttimaksutavat”. Siirrämme kaikki tämän vuoden tapahtumaamme 1.4.2016 mennessä ilmoittautuneet uuteen järjestelmään automaattisesti huhtikuun alussa.

 

Smartum-seteli, Virikeseteli, Smartum-kortti, Ticket Mind&Body-kortti sekä TicketDuo-kortti maksutavoilla voi käydä ilmoittautumassa ONMKY Ry:n toimitalolla (Raatintie 7, 90100 Oulu) ti-to -viikonpäivinä klo 12-16 välillä. Tämä poikkeuksellinen ilmoittautumistapa on käytössä ainakin 31.3.2016 asti.

 

Toivon, että nämä ilmoittautumispalvelussamme meistä riippumattomista syistä tapahtuvat muutokset eivät aiheuta kenellekään ainakaan isompaa mielipahaa - pahoittelumme jo etukäteen jos niin pääsee käymään.

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...
9 tuntia sitten, Mauritsio kirjoitti:

No täälläpä on hiljaista..

 

Puolikkaan starttiin oon näillä näkymin selviytymässä, kun akillesongelma älysi hävitä muualle. Sääennuste tällä hetkellä +18 ja hiukan pilviverhoa. Joitakin asteita omaa optimia enemmän, mutta hyvältä näyttää!

 

Hiljaista on. Viime vuoteen pätisi sanonta "tyyntä myrskyn edellä". Tuleva kisasää näyttäisi paranevan päivä päivältä. Lämpöä alle 20, pilveä ja mieto tuuli. Joku ( en minä ) puhuisi jopa unelmakelistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Unelmakeliä pukkais joo. Sain sopivasti flunssan maanantaina ja se on edelleen päällä näin maratonin aattona. Jää startti väliin. Alkuviikosta vielä pohdin että josko edes puolikkaan vetäisi hölkkäämällä, mutta kävelynkin jälkeen saa vielä nytkin yskiä keuhkot pihalle niin ei ole järkeä lähteä kokeilemaan.

Link to post
Share on other sites

Kiitokset järjestäjille. Järjestelyistä pääosin plussaa, maalin huoltopisteen tarjoiluihin voisi ehkä aavistuksen panostaa vielä lisää, mutta kaikki olennainen toimi hyvin. Itselle tämä oli ensimmäinen kotimaan kamaralla juostu tasaisen maraton ja ihan positiiviset fiilikset tästä jäi vaikka omasta ennätyksestä jäinkin yli 10min, loppuaika tällä kertaa 3:12:53

Link to post
Share on other sites

Puolikas tuli taas taivallettua Oulussa. Ihan kohtuullisen hyvin meni, aika oli hiukan päälle 1.28 eli lähes samaan kuin viime vuonna ja osui taas tuohon 1.26 - 1.29 haarukkaan johon nämä puolikkaat ovat itsellä menneet jo aika monta vuotta. Vauhti pysyi suht. tasaisena pientä 15 km jälkeen tapahtunutta notkahdusta lukuunottamatta. Tulostaso oli mm. oman ikäsarjan kärjessä nyt huomattavasti kovempi kuin parina viime vuonna.

 

Sää oli lämmin, mutta tuuli onneksi vilvoitti monin paikoin joten keli oli lopulta ihan suht ok. Toki mieluummin juoksisi vähän viileämmässä mutta eipä myöskään tarvinnut taivaltaa raemyrskyssä kuten vuosi sitten. 

 

Tuttuun tapaan järjestelyt olivat huippuluokkaa, en ainakaan itse keksinyt moitittavaa. Ja Johanna Peiponenhan tykitti tuolla maantiekympin SE:n, kuten toisessa ketjussa jo kerrottiinkin. 

Link to post
Share on other sites

Kova oli naisten kärki kympillä ja puolikkaalla. Molemmilla matkoilla kolmantena tuli maalin naisjuoksija.

 

Itse tein vähän erilaisen Terwakympin. Oli sovittu serkkutyttöjen kanssa liikunnalliset treffit Terwalle. Tyttöjen keski-ikä taitaa olla lähellä kuuttakymppiä. Minä olin tyttäreni kanssa juossut viikko sitten maratonin eikä meillä vielä ollut jaloissa juoksuintoa. Yksi serkuista lähti puolikkaalle juoksemaan ihan tosissaan ja tulikin sarjassaan kolmanneksi. Kolme muuta oli lähinnä kävelleen liikeellä. Oli poskiontelotulehdusta ja jalkavaivoja. Niin me sitten kävelimme tosi reipasta vauhtia joukon hännillä. Kahdeksan kilometrin kohdalla otimme tyttären kanssa loppukirin ja juoksimme loput kaksi kilometriä maaliin. Oli muuten hauska juosta stadionille loppusuoralle, kun ei ollut ollenkaan väsynyt. Saimme ihan tyylikkään loppukirinkin tehtyä.

 

Terwasta jäi oikein hyvä mieli. Järjestelyt toimivat. Reitti oli ainakin kympillä mukava. Maalissa oli hieno tulostaulu ja sieltä oli komeaa lukea oma nimi, vaikkei suoritus kovin ihmeellinen ollutkaan. Terwalle voisi ihan hyvin lähteä joskus juoksemaan kevään kokonaisenkin.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Ketjua lukevat   0 members

  Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

 • Samanlaisia ketjuja

  • paulo.lopes@juoksutek.fi
   Hei,
    
   Olen Paulo ja olen Juoksutekin perustaja.
   Juoksutek toimii Oulussa ja tarjoaa laadukasta juoksutekniikan, kehonhallinnan sekä lihasten vahvistamisen juoksuvalmennusta juniorijoukkueille ja yksilöille.
    

    
    
   Kilpatasolla urheilin lähes 10 vuotta saavuttaen mitaleja kilpailuissa Pohjois-Portugalissa ja Suomessa. Barentsin alueen mestaruuskisoissa olin mukana tuomassa Suomen korkeimmalle korokkeelle 400 m:n viestijoukkueessa.
   Viimeisenä kilpajuoksuvuotenaan v.2012 minua valmensi Marko Ritola, yksi Suomen parhaista aitajuoksijoista. Lisäksi harjoittelin Pohjois-Suomen parhaiden 800m:n, pitkien matkojen juoksijoiden sekä Pohjolan Juoksijoiden kanssa. Mukana järjestämässä ja juoksemassa oli estejuoksija Janne Ukonmaanaho, jolta opin paljon hyviä harjoituksia juoksutreenejäni varten.
    

    
   Minun nettisivulta on mahdollista tarkistaa Juoksutekin suositukset: https://juoksutek.fi/.
   Juoksuvalmennuksesta voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/mita-teemme/.
   Jos haluat tutustua minuun paremmin voit lukea tästä: https://juoksutek.fi/valmentaja/paulo-lopes/
    
   Jos asut Oulussa ja tiedät jonkun joukkueen tai yksilön, joka tarvitsee apua juoksuunsa, voit ohjata heitä ottamaan yhteyttä minuun.

   Terveisin,
   Paulo Lopes
   paulo.lopes@juoksutek.fi
    
  • TERWA
   Aloitetaanpa uusi Terwa-ketju vielä ennen vuoden vaihtumista.

   27. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan 2014 käyttöön otetulla entistä kauniimmalla ja vauhdikkaammalla reitillä, tapahtumakeskuksena toimii Raatin Stadion. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Mukana juoksijoita vauhdittamassa on jo tuttuun tapaan kattava jänispalvelu.

   Tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvomme yhteensä viisi Suunto Ambit3 Sport HR –urheilukelloa,
   yhden kunkin jäljellä olevan hintaportaan jälkeen sekä kaksi itse kisapäivänä 23.5.2015. Nykyinen hintaporras päättyy tänään klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin on mukana kaikkien viiden mittarin arvonnassa!

   Iloista vuodenvaihdetta, vauhdikasta uutta vuotta & tervetuloa kirmaamaan tapahtumaamme toukokuussa! :smiley:

   p.s. uutuutena 2015 järjestämme yhdessä Tervahiihto -tapahtuman kanssa "TuplaTerwa" -yhteiskisan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.
  • TERWA
   Avataanpa 2014 Terwamaraton -ketju ennen kuin tapahtumaan ilmoittautumisen ensimmäinen hintaporrasjakso umpetuu 31.12.2013.

   Ensi vuonna 26. kertaa järjestettävän tapahtuman kisakeskus siirtyy Raatin Stadionille ja samalla myös reitti uudistuu entistä kauniimmaksi ja hiukan vauhdikkaammaksi hiekkatieosuuksien kutistuttua noin neljäsosaan aikaisemmasta (jatkossa vain noin 1%hiekkatietä).

   Eri juoksumatkojen (maraton, puolimaraton ja 10 km) lähtöpaikat sijaitsevat stadionin ulkopuolella ja maali sijaitsee stadionilla. Reitit on mitattu SUL:in sertifioiman reitinmittaajan toimesta viime lokakuussa ja reittikarttoihin voi tutustua tapahtuman www-sivuilla.

   Jänispalvelu vahvistuu aikaisempaa kattavammaksi:

   Maraton: 3h, 3h15m, 3h30m, 3h45m, 4h, 4h30m, 5h.
   Puolimaraton:1h30m, 1h37.5m, 1h45m, 1h52.5m, 2h, 2h15m, 2h30m.

   Juoksufoorumilla tapahtuman järjestävä urheiluseura (Oulun NMKY Urheilijat Ry) esiintyy jatkossa TERWA-nimimerkillä ja mieleen juolahtavia kysymyksiä ja kommentteja tapahtumasta voi rohkeasti esittää tässä viestiketjussa, tapahtuman facebook-sivulla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen maraton@onmky.fi. Pyrimme vastaamaan esittäviin kysymyksiin mahdollisimman säntillisesti.

   Kannattaa siis tehdä osallistumispäätös nyt ja ilmoittautua edullisimmalla hinnalla ennen tulevaa vuoden vaihdetta!
  • rappa27
   Tulipas tehtyä foorumille käyttäjä :P.Aikeena olis siis lähteä tonne kilpailemaan ja kunnianhimoisena tyyppinä tavoitteena olis tietenkin voittaa koko helapaska, kun kerran mennään niin mennään sit kunnolla :surrender:10 kilsan matkan valitsin siksi koska tykkään lenkkeillä lyhyitä matkoja.En ole oikeastaan ennen juossut"missään tapahtumassa" kymmentä kilsaa tai puolmaraa ja puhumattakaan kokomarasta eli aikasempaa kokemusta tämmöisestä ei ole*-*Tänään tuli käytyä tämän vuoden ekalenkki sport tracker mittas 5.88km 33.34min keskinopeus oli 10.5km/h olishan ton lujempaakin päässy, mutta mitä sitä enempää rehkiin :running: Ajattelin itselleni tämmöistä ohjelmaa 53 päivälle: joka toinen päivä lepo ja joka toinen päivä toi 6km lenkki 8-12km/h keskinopeudella... se tekis 159km kohtalaista hölkkää ennen itse porkkanaa eli tota tervaa :D2011 voitto aika oli 34.09 eli alle 35min pitäis päästä :highly_amused: lisäilen foorumille miten treeni sujuu.Toivottovasti paikat kestää:038:mitä mieltä ihmiset on onko tässä mitään järkeä????
  • rupusakki
   Kestävyysurheilutapahtumia Pohjois-Suomessa. Erikois Hox! tuolle elokuussa järjetettävälle avovesiuintikilpailulle. Ei nimittäin ole pohjoisessa turhan montaa kisaa missä pääsee märkäpukua uittaan.

   --Helmikuu--------------------------------------------------------------

   27.2. Haukipudas, Haukipudashiihto, hiihto (35/20/10).

   --Maaliskuu-------------------------------------------------------------

   5.3. Kemi, Arctic Ice Marathon, juoksu (42.2/21.1/10/5).

   5.3. Kempele, Pertin Hiihto, hiihto (30).

   12.3. Oulu, Terwahiihto, hiihto (65/33).

   19.3. Ylikiiminki, Hikihiihto, hiihto (20/10).

   19.3. Vuokatti, Vuokatti hiihto, hiihto-vapaa (60/30/15).

   20.3. Vuokatti, Vuokatti hiihto, hiihto-perinteinen (60/30/15).

   --Huhtikuu--------------------------------------------------------------
   --Toukokuu-------------------------------------------------------------

   21.5. Oulu, Terwamaraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   29.5. Oulu, Oulujokiajo, pyöräily.

   --Kesäkuu---------------------------------------------------------------

   2.6. Oulu, Duathlon harjoituskilpailu, juoksu+pyöräily+juoksu (4,5+19+4,5).

   17.-19.6. Oulu/Muhos, Tervaetapit, pyöräily.

   23.6. Oulu, Yöpyöräily, pyöräily (120).

   --Heinäkuu--------------------------------------------------------------

   2.7. Rovaniemi, Rovaniemi Marathon, juoksu (42.2/21.1/10).

   2.7. Tornio/Ylitornio, Rajaväylän lenkki, pyöräily (150/30).

   28.-?.7. Kilpisjärvi-Tornio, Kipisjärvi-Tornio Maratonpyöräily, pyöräily (500).

   30.7. Utsjoki, Teno-Maraton, juoksu (42.2/21.1).

   --Elokuu-----------------------------------------------------------------

   2.8. Oulu, Valkiaisjärven harjoitus triathlon, triathlon (750m+19+4.5).

   3.8. Oulu, Oulujoki Avovesiuinti, uinti (2000/1000/500).

   10.8. Oulu, Sangin Tempo, pyöräily (10/5).

   13.8. Kempele, Kempele-Z-Maraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   13.-14.8. Oulu-Syöte-Oulu, Syöteajo, pyöräily (400).

   27.8. Vuokatti, Vuokatti MTB, pyöräily (46/23).

   27.8. Vuokatti, Vuokatti puolimaraton, juoksu (21.1/10/6).

   --Syyskuu---------------------------------------------------------------

   ?.9. Ylivieska, Kärkimaraton, juoksu (42.2/21.1/10).

   3.9. Kittilä, Ruskamaraton, juoksu (42.2/21.1/10.5).

   24.9. Kiiminki, Kiiminkimaraton, juoksu (42.2/21.1/10.5).

   24.9. Vuokatti, 13 vaaran maastomaraton, juoksu (20).

   --Lokakuu---------------------------------------------------------------
   --Marraskuu------------------------------------------------------------
   --Joulukuu--------------------------------------------------------------

   Saa tehdä lisä ehdotuksia mikäli tulee mieleen. Koetin löytää jonkun kisan huhtikuullekkin mutta ei sattunut äkisti silmään.

   EDIT: Lisätty Rovaniemi, Kempele, Kiiminki, Kittilä maratonit.
   EDIT: Lisätty Vuokatin tapahtumia, Ylivieska maraton, rajaväylä, Kilpisjärvi-Tornio.
   EDIT: Lisätty Yöpyöräily, Syöteajo, Valkiaisjärvi triathlon.
   EDIT: Lisätty Teno-maraton.


×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy