Jump to content
Juoksufoorumi.fiTerwamaraton, Oulu, 28.5.2016


TERWA

Recommended Posts

Korkataanpa ensi vuoden Terwisketju vielä ennen vanhan vuoden vaihtumista uuteen, samalla haluamme toivottaa kaikille juoksufoorumilaisille iloista vuodenvaihdetta ja vauhdikasta uutta vuotta 2016! :039:

28. kerran järjestettävä Terwamaraton juostaan ensi toukokuun lopulla tutun turvallisella, kauniilla ja vauhdikkaalla reitillä. Tapahtumakeskuksena toimii 2016 Kalevan kisojen estradi, Raatin Stadion ja liikuntakeskus. Maratonin lisäksi juostaan puolimaraton ja kymppi. Maratonin ja puolimaratonin juoksijoita vauhdittaa kattava jänispalvelu. Ennen varsinaista tapahtumaa jäniksemme juoksevat terwareitillä kuukausittain yhteislenkit, jotka ovat avoimia kaikille - seuraava yhteislenkki la 23.1., yhteislenkeistä tiedotetaan ja muistutetaan tapahtumamme fb-sivustolla.

Tapahtumaamme ilmoittautuneiden kesken arvomme Suunto Ambit3 Run HR -urheilukelloja, yhden kunkin hintaportaan päättymisen jälkeen sekä kolme itse kisapäivänä 28.5.2016. Nykyinen hintaporras päättyy huomenna vuoden vaihteessa klo 24, joten kannattaa ilmoittautua hetimiten niin pääsee mukaan kaikkien jäljellä olevien kuuden mittarin arvontaan!

Tiedoksi myös, että Terwahölkkä ja –maraton ja Tervahiihto järjestävät yhteisen "TuplaTerwa" -skapan, josta voitte lukea lisää täältä: linkki.

Toivotamme sekä ensikertalaiset että kaikki vanhat konkarit lämpimästi tervetulleiksi tapahtumamme Ouluun vajaan puolen vuoden päästä!

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

ILMOITTAUTUMISPALVELUSSAMME TAPAHTUU MUUTOKSIA! Tällä hetkellä tapahtumassamme käytössä oleva ilmoittautumispalvelun ylläpitäjä MyNextRun on ilmoittanut lopettavansa ilmoittautumispalvelunsa ylläpidon 10.4.2016 ja tänään he yllättäen ilmoittivat jo lopettaneensa Smartum- ja Virikesetelimaksujen vastaanottamisen.

 

Siirrämme ilmoittautumispalvelumme maalis-huhtikuun vaihteessa uuteen järjestelmään. Siihen asti tapahtumaamme voi ilmoittautua normaalisti MyNextRun-palvelussa verkkopankki-, luottokortti- ja sporttipassi maksutapoja käyttäen.

 

Uuteen 1.4.2016 avattavaan ilmoittautumispalveluun tulevat käyttöön ainakin normaalit verkkopankki- ja luottokorttimaksutavat. Yritämme integroida siihen myös ”liikuntaseteli-/korttimaksutavat”. Siirrämme kaikki tämän vuoden tapahtumaamme 1.4.2016 mennessä ilmoittautuneet uuteen järjestelmään automaattisesti huhtikuun alussa.

 

Smartum-seteli, Virikeseteli, Smartum-kortti, Ticket Mind&Body-kortti sekä TicketDuo-kortti maksutavoilla voi käydä ilmoittautumassa ONMKY Ry:n toimitalolla (Raatintie 7, 90100 Oulu) ti-to -viikonpäivinä klo 12-16 välillä. Tämä poikkeuksellinen ilmoittautumistapa on käytössä ainakin 31.3.2016 asti.

 

Toivon, että nämä ilmoittautumispalvelussamme meistä riippumattomista syistä tapahtuvat muutokset eivät aiheuta kenellekään ainakaan isompaa mielipahaa - pahoittelumme jo etukäteen jos niin pääsee käymään.

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...
9 tuntia sitten, Mauritsio kirjoitti:

No täälläpä on hiljaista..

 

Puolikkaan starttiin oon näillä näkymin selviytymässä, kun akillesongelma älysi hävitä muualle. Sääennuste tällä hetkellä +18 ja hiukan pilviverhoa. Joitakin asteita omaa optimia enemmän, mutta hyvältä näyttää!

 

Hiljaista on. Viime vuoteen pätisi sanonta "tyyntä myrskyn edellä". Tuleva kisasää näyttäisi paranevan päivä päivältä. Lämpöä alle 20, pilveä ja mieto tuuli. Joku ( en minä ) puhuisi jopa unelmakelistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

Unelmakeliä pukkais joo. Sain sopivasti flunssan maanantaina ja se on edelleen päällä näin maratonin aattona. Jää startti väliin. Alkuviikosta vielä pohdin että josko edes puolikkaan vetäisi hölkkäämällä, mutta kävelynkin jälkeen saa vielä nytkin yskiä keuhkot pihalle niin ei ole järkeä lähteä kokeilemaan.

Link to post
Share on other sites

Kiitokset järjestäjille. Järjestelyistä pääosin plussaa, maalin huoltopisteen tarjoiluihin voisi ehkä aavistuksen panostaa vielä lisää, mutta kaikki olennainen toimi hyvin. Itselle tämä oli ensimmäinen kotimaan kamaralla juostu tasaisen maraton ja ihan positiiviset fiilikset tästä jäi vaikka omasta ennätyksestä jäinkin yli 10min, loppuaika tällä kertaa 3:12:53

Link to post
Share on other sites

Puolikas tuli taas taivallettua Oulussa. Ihan kohtuullisen hyvin meni, aika oli hiukan päälle 1.28 eli lähes samaan kuin viime vuonna ja osui taas tuohon 1.26 - 1.29 haarukkaan johon nämä puolikkaat ovat itsellä menneet jo aika monta vuotta. Vauhti pysyi suht. tasaisena pientä 15 km jälkeen tapahtunutta notkahdusta lukuunottamatta. Tulostaso oli mm. oman ikäsarjan kärjessä nyt huomattavasti kovempi kuin parina viime vuonna.

 

Sää oli lämmin, mutta tuuli onneksi vilvoitti monin paikoin joten keli oli lopulta ihan suht ok. Toki mieluummin juoksisi vähän viileämmässä mutta eipä myöskään tarvinnut taivaltaa raemyrskyssä kuten vuosi sitten. 

 

Tuttuun tapaan järjestelyt olivat huippuluokkaa, en ainakaan itse keksinyt moitittavaa. Ja Johanna Peiponenhan tykitti tuolla maantiekympin SE:n, kuten toisessa ketjussa jo kerrottiinkin. 

Link to post
Share on other sites

Kova oli naisten kärki kympillä ja puolikkaalla. Molemmilla matkoilla kolmantena tuli maalin naisjuoksija.

 

Itse tein vähän erilaisen Terwakympin. Oli sovittu serkkutyttöjen kanssa liikunnalliset treffit Terwalle. Tyttöjen keski-ikä taitaa olla lähellä kuuttakymppiä. Minä olin tyttäreni kanssa juossut viikko sitten maratonin eikä meillä vielä ollut jaloissa juoksuintoa. Yksi serkuista lähti puolikkaalle juoksemaan ihan tosissaan ja tulikin sarjassaan kolmanneksi. Kolme muuta oli lähinnä kävelleen liikeellä. Oli poskiontelotulehdusta ja jalkavaivoja. Niin me sitten kävelimme tosi reipasta vauhtia joukon hännillä. Kahdeksan kilometrin kohdalla otimme tyttären kanssa loppukirin ja juoksimme loput kaksi kilometriä maaliin. Oli muuten hauska juosta stadionille loppusuoralle, kun ei ollut ollenkaan väsynyt. Saimme ihan tyylikkään loppukirinkin tehtyä.

 

Terwasta jäi oikein hyvä mieli. Järjestelyt toimivat. Reitti oli ainakin kympillä mukava. Maalissa oli hieno tulostaulu ja sieltä oli komeaa lukea oma nimi, vaikkei suoritus kovin ihmeellinen ollutkaan. Terwalle voisi ihan hyvin lähteä joskus juoksemaan kevään kokonaisenkin.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy