Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 14.11


Reino
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

122mins, 20km, av hr 142, pace avg 06:02min/km, 1632 kcals

Upeeta! Upeeta! Mahtavaa! Samin kanssa kävimme tutkailemassa minulle uusia Talin juoksumaisemia. Sami esitteli asiantuntevasti fiksun juoksureitin, johon lisäsimme heti mukaan kahden kilometrin "bonuskiepin". Muutenkin Samilla oli hyvin hallussa eri mutkat, mäet ja raitit ja niiden pituudet. Eli saman lenkin varrelta löytyy monia hyviä harjoittelulenkkejä tulevia varten.

Hyvä lenkkiseura, uteliaisuutta herättävä uusi reitti ja hieno aurinkoinen sää teki juoksusta makoisan nautinnon. Raksuttelin Sarvoilla vaikka jäätä oli aika vähän reitillä, enemmän lumisohjoa. Oikea nilkka hieman vihoitteli, mutta paikat tuntuvat olevan ainakin nyt vielä kunnossa. Kevensin entisestään juoksuvarustusta eilisestä ja vaihdoin myssyn Niken hassuun dry fit "kalottiin" (eestiksi jooksupibo), joka ihme kyllä pysyikin aika hyvin päässä eikä noussut "rullalle". Taisi liimautua hiellä kiinni pääkoppaan :consoling2:

Tällaiset pitkät peruslenkit ovat varmaan parasta harjoitetta tulevia maratoneja varten. Jollain ilveellä aion löytää itseni Pariisin maratonilta ensi huhtikuussa, vaikka ilmoittaumiskiintiöt ovat jo täynnä.....

Kun Seurasaarentien mäkeä tahkottiin ylös, oltiin kyllä aika nöyrää poikaa. Olisihan minä tietty jaksanut pidempäänkin vetää, mutta kun Sami alkoi puhua jotain väsymyksestä :consoling2: niin siinä sitten päädyttiin lopulta vain 20 kilometrin kokonaisuuteen.

Lenkille on tosiaan helppo lähteä kun aina muistaa sen hyvän fiiliksen joka on juoksun jälkeen. Tuntuu ihan euforiselta - sellainen Jogger's High!

Pitäiskö huomenna vetää samanlainen uudestaan?

Link to comment
Share on other sites

1h50min sauvojen ulkoilutusta.

Siinä laahatessani sauvoja perässäni mietin, että sitähän voi mielenvirkeydeksi aina pyöräyttää sitä sauvaa, tulee kivoja kuvioita.

Kun kävelee samaa reittiä takaisin, voi freudilaisittain tulkita niitä ympyröitä ja pylpyröitä, että mikäs trauma sitä voisi tänään nylkyttäjää vaivata.

Hauskaahan se tämä sauvakävelykin on ja ihan kivasti siinä sykekin nousee kun lumisella pyörätiellä töpsöttelee.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy