Jump to content
Juoksufoorumi.fi


hatapa

Houston we have a problem

Recommended Posts

Millonkas meinataan korjata foorumin takkuamisongelma? Jokainen sivun aukeaminen kestää kymmeniä sekunteja vähintään ja useinmiten ei aukea ollenkaan. Paluunuoli lyö koko paskan jumiin. Yksi vaihtoehto on tietenkin olla käyttämättä koko foorumia mutta....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huonosti / vaihtelevasti toiminut viime päivinä. Sekä Chrome että Firefox, Ubuntu 14.04.  Chromen Postmanilla juuri mitattuna esim. etusivun pyyntöön tulee vastaus 1200ms-3500ms ja välillä ei tule ollenkaan vaan 'sivu ei vastaa' ilmoitus. Hs.fi vastaa 200ms:ssa, toinen kotimainen foorumi sen alle. Yhteys on nyt elisa 4g mutta ei taida riippua palveluntarjoajastakaan ihan yksiselitteisesti kun työpaikan WLANillakin oli muistaakseni sama, en nyt ihan varmaksi osaa kyllä luvata. Välimuistinkin olen tyhjentänyt mutta se ei ainakaan nopeuttanut toimintaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minuuttia sitten, perttu kirjoitti:

Huonosti / vaihtelevasti toiminut viime päivinä. Sekä Chrome että Firefox, Ubuntu 14.04.  Chromen Postmanilla juuri mitattuna esim. etusivun pyyntöön tulee vastaus 1200ms-3000ms ja välillä ei tule ollenkaan vaan 'sivu ei vastaa' ilmoitus. Hs.fi vastaa 200ms:ssa, toinen kotimainen foorumi sen alle. Yhteys on nyt elisa 4g mutta ei taida riippua palveluntarjoajastakaan ihan yksiselitteisesti kun työpaikan WLANillakin oli muistaakseni sama, en nyt ihan varmaksi osaa kyllä luvata. Välimuistinkin olen tyhjentänyt mutta se ei ainakaan nopeuttanut toimintaa.

 

Ei auttanut välimuistin tyhjennys mullakaan. Kun sivu ei vastaa, painan Esc:iä ja sen jälkeen päivittää sivun uudestaan niin vastaa heti. Joku bitti siellä on nyt poikittain, ollut jo jonkin aikaa.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy