Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma13.11


kurppa
 Share

Recommended Posts

Päätin hankkia vaihtelua tasapaksuun elämääni ja räväytin.

Tänään en lähtenytkään Rovaniemen suuntaan vaan käännyin Kemin suuntaan. Siis sinne ja takaisin. Meno oli varsin hobittimaista vaellusta.

Vaatetta liikaa ja irtolunta, joten sykkeet korkealla ja vauhti tosi hidasta. Matkaa tuli 12 km, aikaa meni 1h 24min ja avg 146. Monta yötä taas valvoneena haukotuttikin välillä niin, että onneksi ei talvella ole sääskiä. Olisi varmaan muuten ruuhkaa ollut suussa.

Takaisin tullessa nss. sairaalan mäki otti jo tiukille. Siihen piti hakea jenkkavehkeestä innostajaksi bitter sweet symphony. Siinä on viuluissa erittän hyvä tahti mäkijuoksuun.

Loppuveto vedettiin 69 eyesin tahdissa, lost boys.

Hyvät viikon alut kaikille ja hyviä lenkkejä.

Link to comment
Share on other sites

40mins, 7km, av hr 145, av pace 05:36min/km, 556 kcals

Mitä sitä vollottamaan ettei tule juostua. Täytyy sit vaan mennä lenkille niin niitä kilometriä tulee! Ja avot kun oli hyvä fiilis kun palasi kotiin. Mitä nyt reidet oli niin jäässä että niitä piti sulatella suihkussa ennen kuin uskalsi venytellä.

Päätin siirtyä takaisin varhaissyksyn asusteisiin ja vedin Asicsin juoksutrikoot ja juoksutakin päälle. Alle en heittänyt mitään lämpöasua tai windstopperia vaan nuo konepesussa räjähtäneet craftit. Salomonin pitkän juoksupaidan otin kyllä mukaan kanssa. Kyllähän siinä eka vartti oli jalat ku kalapuikot mutta vartin jälkeen alkoi jo lämmetä. Juoksu meni ihme kyllä ihan kivasti, tollasta tv kevyttä köpöttelyä, sykkeet ihan ok kohdilla. Sarva Gripitkään ei nyt hangannut pikkuvarpaita (tästä oli puhetta jossain toisaalla), kun laitoin Juoksija-sukkien sijasta ne vähän paksummat X-Socksit. Auttoivat ihan ihmeesti.

Harmitti vaan etten tekstannut juoksukaveri Samille että lähtis messiin. Kun tulin himaan tuli sms. Mutta tässä on ollut viimeiset seitsemän päivää jotenkin niin mollifiilikset juoksun suhteen että päätin juosta matalalla profiililla. Mutta huomenna on uusi päivä!:018:

Link to comment
Share on other sites

Sama lenkki kuin kahtena edellisenäkin päivänä elikä: 13,4km Sirkkalankatu- Piispanristi - Koivula - Uittamo - Sirkkalankatu. Kadut ja polut liukkaita osittain jään peitossa. Tämä selittänee hieman hiljaisemman vauhdin ja korkeamman sykkeen, kuin normaalisti. 5,52 min/km keskisyke 127. Kevyttä menoa on luvassa loppuviikostakin. Ei tällä kelillä voi kovaa juostakkaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy