Jump to content
Juoksufoorumi.fi31st Haspa Marathon Hamburg 17.4.2016


Spud

Recommended Posts

Hampurin maraton järjestyksessään 31. juostaan 17.4.2016 sunnuntaina ja itse laittelin eilen ilmoa sisään. Kyseessä Berliinin jälkeen ilmeisesti toisiksi suurin maraton Saksassa ja aikaisempien viestiketjujen perusteella vaikuttaisi ihan hyvin järjestetyltä tapahtumalta ja nopealta reitiltä.

Lennot otin pe-ma väliselle ajalle yhdellä vaihdolla hintaan 194 EUR ja mukaan lähtevä virallinen huoltaja(tyttöystävä) pitää huolen siitä, että myös itse kaupungista tulee nähtyä muutakin kuin Reeperbahn. Oluet ja makkarat taidan testata kuitenkin vasta kisan jälkeen.

Onko Hampuriin lähdössä muita foorumilaisia? Onko aikaisemmilla osallistujilla suosituksia hotelleista? Lähtö ja maali näyttäisi olevan kongressikeskuksen edessä.

Suomalaisista ainakin villeimpien huhujen mukaan viivalle olisi lähdössä Henri Manninen, mutta tuo kyyti taitaa olla itselle hiukan liian kylmää. Alustavaksi tavoitteeksi ajattelin 3:05 pintaan, mutta katsotaan miten talven treenit oikein sujuu. Toivottavasti pysyy terveenä ja poissa telakalta.

 

Link to post
Share on other sites
  • Replies 34
  • Created
  • Last Reply
  • 3 months later...
11 minuuttia sitten, janttu kirjoitti:

Hienoa, millaisella tavoitteella olet lähdössä matkaan?

Lähetetty minun SM-G870F laitteesta Tapatalkilla

Enkat olis tarkoitus vetästä uusiksi. Tällä hetkellä 2:48 ja kisan jälkeen olis parempi olla lähempänä 2:40 kuin 2:50. Jos ei mitään ihmeempää viimeisten viikkojen aikana tapahdu niin lähden vetämään n. 3:50/km vauhtia eli 2:42 loppuaikaa.

Link to post
Share on other sites
15 tuntia sitten, pjk kirjoitti:

Heitti sitten vatsataudin päälle. No parempi tässä vaiheessa kun lähempänä kisaa. Junnuilla ainakin tuntunut menevän noin vuorokaudessa ohitse. Vetää muuten olon aika heikoksi kun kerkesin aamulla käydä 20 kilsaa hölkkäilemässä ja sen jälkeen ei enää mikään pysy sisällä.

 

No onneksi se tuli tosiaan tässä vaiheessa. Toivottavasti menee nopeasti ohi! Joissain tilanteissa tuollainen pikku tyhjennys voi tehdä ihan hyvääkin, hauskaahan se ei tietenkään ole. Ja jos vielä jotain positiivista näkökulmaa asiaan haluaa, niin onneksi se ei alkanut kesken juoksulenkin :D

 

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy