Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 22.11.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 10,3 km @ 5'07 min/km, ka. 133. Tulipahan testattua shortsikeliä (-3) :smiley:  Tuulisimmassa paikoissa vähän kalsea ("tuntuu kuin -8"), mutta voisihan tuohon pidemmän päälle tottua. Pakkasessa ei sinänsä mitään erikoista, onhan maratonkin mennyt vielä kylmemmässä keleissä shortseilla, mutta en vaan ole perusjuoksua juuri harrastanut useamman asteen pakkasessa. Kelissä noin muuten ei mitään vikaa: olisi ollut eilistä parempi pitkiskeli, eli sen arvioin väärin.

Link to comment
Share on other sites

20 km noin 3h15min

Kimppalenkillä Kattilasta (Nuuksio), keli nollasta pakkasen puolelle hiipimässä ja harva lumikuorrutus koristi maastoa.

Polut olivat pienen tulvan vallassa ja jalat kastuivat tehokkaasti. Porukkaa oli mukavasti, 14 henkilöä, tosin tuo alkaa olla maksimikoko yhdelle ryhmälle kun luontainen vauhti ihmisillä on kovin erilainen. Loppuosan tulin kävellen oppaana kun yksi porukasta venäytti nivelsiteensä muutamaankin kertaan, onneksi oli lapaset ja windstopper-takki. Jälleen hieno päivä luonnossa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

22 tuntia sitten, JussiM kirjoitti:

...

Äkkistä! Kävin illalla vielä uudestaan, sillä pääkoppa vaati tuuletusta ja samalla sai hyvän syyn kaunistella viikkokilometrejä: palauttava 8,8 km @ 6'08 min/km, ka. 110. Jälkeen vähän parempi mieli, joten lenkki teki tehtävänsä. Nyt on samalla myös täysin palautunut pitkiksen rasituksista...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy