Jump to content
Juoksufoorumi.fi

la 11.11


Reino
 Share

Recommended Posts

Tänään todellakin on hyvä juoksuilma!

Ajattelin ensin että käyn hiihtämässä mutta -10 pakkasta ja jäinen latu niin olis varmaan ollu tahmea keli, joten kevyen aamupalan jälkeen kevyelle juoksulenkille.

Hidasta pk-juoksua 1.21 , 13.6km, HR 136. Nyt vähän ruokaa ja sohvalle kattelemaan Levin pujottelukisoja.

Link to comment
Share on other sites

On jäänyt viimeviikkoina juoksut aika vähiin, vain pariin lenkkiin viikossa plus tietenkin pakolliset punttisalitreenit. Syynä lienee osittain ylimääräinen duuni joka on tosi fyysistä, joten ei välttämättä tule ekana lenkki mieleen kun polkee töistä kotiin.

No onneksi tänään oli vapaata ja aamutuimaan kymppi -10 asteen pakkasessa kiihtyvällä nopeudella.Alun tahmeuden jälkeen kulki yllättävän hyvin.Tarkoitus olisi myös kokeilla miten se kunto on muuttunut kesästä ens viikonlopun Actia-cupissa.

Link to comment
Share on other sites

Käväsin Lepuskissa uimassa 500m aikaan 10:59,68 (Tuolen Tonnin Uinti) ja tekniikkana oli tyylipuhdas rintauinti ;) Alussa taas menin liian lujaa ja puolessa välissä olin aika pulassa ja happi ei meinannut millään riittää. Sit käännösten jälkeen ei pystyny ekaa vetoo tekee veden alla, vaan oli noustava happee haukkaa. Lopussa sain kiristettyä vähäsen, kun annoin itsestäni kaiken. Eipä musta taida vesipetoo tulla mut aika parantu hivenen vuoden 2003 ajasta. Näin ruokailun jälkeen puhtia taas riittäs vaikka mihin, mut taidan silti ottaa päikkärit lekkitossujen sijaan...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy