Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Douping !


Reenaaja
 Share

Recommended Posts

Doupingia/ piristeitä on käytetty jo sota ajoista lähtien !!jo 50- 60 luvulla juoksijat ja kestäyyslajit ottivat ylimääräistä "boostia" reenaamiseen ...niin kuin yksi vanhempi hiihtäjä tvssä sano että kun mitskuja tuli niin vain hölmöt eivät käyttäneet... en tiedä täytyisikö aineet sallia !?? kun aina tulee käryjä....venäjän aine sotku ei mikään yllätys!!! Pyöräily ,juoksu,hiihto,uinti ....ja varmaan moni laji rypee/ kamppailee ja pärjääkin lajissaan...dopingin avulla !!! Tai toinen vaihto ehto olisi doping sarja ja puhdas sarja !? mutta yrittäisikö sitten joku pärjätä puhtaassa sarjassa dopingin avulla !?

Link to comment
Share on other sites

Ja lisää taitaa tulla Doping sotkuja ...mm. Kenian juoksijoiden + testejä on painettu "Villasella" ... Nyt se monien "pitämä" puhdas urheilu myytti alkaa viimestään murtua,,,ne sinisilmäiset jotka vielä ovat selitelleet Afrikan maiden ylivoimaisuutta geeneillä , pienellä lihas massalla yms !? Vanhalle konkarille tää ei ole mikään yllätys... Mutta tänään lenkille ..ja Sitä Reeni intoa !!!! :cool0010:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Yli 60 urheilijaa, mukaan lukien olympiamitalisteja ja maailmanmestareita, on antanut positiivisen dopingnäytteen meldoniumista vuoden alusta lukien. Näin kertoo maailman antidopingneuvosto Wada New York Timesille. Ja lisää uutisia doping rintamalta ! :rock:

Kyllä niitä " aineita " käytetään enemmän kuin moni luuleekaan ..käryjä nyt alkanu tulla aika mukavasti ...

 

Lue lisää jos kiinnostaa...http://a.msn.com/02/fi-fi/AAgF86w?ocid=sf 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy