Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kokkola ultra run 21. - 22.5.2016


firestarter

Recommended Posts

9 tuntia sitten, karva kirjoitti:

- entä se noin viisivuotias valkoisiin pukeutunut enkelikasvoinen pikkutyttö penkillä, joka katseli radanvierushiekalla lähestyvää honkkelia setää silmiin sydämellisesti virnistäen. söötti. ihan kohdalla tyttö ojensi jalkansa suoraksi ja sai melkein kampin. kuin manaajasta!

 Hieno juoksu ja hieno raportti, vauhtia ja vaarallisia tilanteita yllin kyllin.

Se vain jäi vaivaamaan, että näkikö kukaan muu tätä enkelinkasvoista tyttöä? :039:

Link to comment
Share on other sites

16 tuntia sitten, Cosmos74 kirjoitti:

Ps. Mitä seuraavaksi? E24h?

 

nyt mietitään jo taktiikkaa ensi vuoden suntin kierrokselle. että miten välttäis sillä kertaa juoksemista mahdollisimman paljon. nyt syksyllä ehkä vantaan mara, koska pohjat on jo juostu alle. kaikki huiputhan vetää vain kaksi kisaa vuodessa.

 

herra 74 siis jatkaa kuin jatkaakin juoksu-urheilun parissa eli helmikuun endu24:ssä, mikä on ainoa oikea ratkaisu? ja siitä sitten varaplääninä taas suntia kiertämään?

 

 

12 tuntia sitten, ete kirjoitti:

Se vain jäi vaivaamaan, että näkikö kukaan muu tätä enkelinkasvoista tyttöä? :039:

 

tässä tosiaan saattoi olla ylimääräisiä affektiivisia vuorovaikutussuhteita kehon ja itsen välillä pelissä. tai sitten se kamppaava enkeli oli kaikkialle ehtinyt kisapomo forzellissimo tutusti jekkuilemassa, mutta tällä kertaa uudessa valepuvussa.

 

kommentoin heti hutikampin jälkeen selän taakse, että "niin sitä pitää". ei vastausta. seuraavalla kierroksella penkki oli tyhjä. vai oliko?

Link to comment
Share on other sites

tunti sitten, karva kirjoitti:

herra 74 siis jatkaa kuin jatkaakin juoksu-urheilun parissa eli helmikuun endu24:ssä, mikä on ainoa oikea ratkaisu? ja siitä sitten varaplääninä taas suntia kiertämään.

 

En ole siirtymässä takaisin keihäänheiton tai painonnoston pariin. Sen sijaan polkujuoksuun halajan. Sitä ei karva taida tunnustaa juoksuksi? ;) Lajiin nimeltä 24h on muodostunut hiljalleen viha-rakkaus-suhde. Aikanaan maratonilla meni kolme vuotta ennen kuin pääsin 4h alle. 4.04.45 oli taulussa v.2009 syksystä aina v.2012 syksyyn, jolloin menikin sitten 3.30. Samaa sisäistä sinnikkyyttä koen 24h osalta. Nämä leikit olisi ensin leikittävä ennen polkujuoksun huikeita haasteita. :) Ja haasteitahan riitää tässäkin harrastuksessa. Isoin juttu on se, että juokseminen on kivaa - sen harjoittaminen. Tykkään harjoittelusta tosi paljon. Toiset tekee sitä vain tulosten takia, mutta minä tykkään siitä kyllä ilman tuloksiakin. (Helppo sanoa kun ei ole tullut tuloksia, heh,heh).

 

Terv. Satusetä

Link to comment
Share on other sites

West Coast Ultra Runners haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita, sponsoreita, talkoolaisia, yleisöä, huoltajia ja erityisesti kilpailijoita jotka saivat aikaan hienon tapahtuman. Olosuhteet juoksuun tänä vuonna oli suotuisat ja kisassa nähtiin häikäisevän hyviä suorituksia. Itsekkin pääsin tällä kertaa tarkistelemaan tapahtumaa myös juoksijan vinkkelistä, mutta siitä ei jäänyt paljoa jälkipolville kerrottavaa... Kyllä on helppo todeta että ei tätä reittiä ja puitteita turhaan ole kehuttu. Pyrimme kuitenkin viilaamaan tapahtuman järjestelyitä entistäkin paremmaksi vuodelle 2017. Kiitos!

 

Kuvia tapahtumasta: https://www.dropbox.com/sh/kixax9wnu5i1dst/AAD-Dbgmjxp_Ml0oEiAL5rYAa?dl=0 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Ketjua lukevat   0 members

    • Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy