Jump to content
Juoksufoorumi.fi

WIHAN kilometrit Tampereella 2.12.2006


Recommended Posts

Sen verran on ollut kiinnostusta aiheen ympärillä että keräsin mieliä askarruttaneita kysymyksiä (ja vastauksia niihin) tapahtuman sivulle. Tässä myös tiivistettynä lisäinfoa tapahtumasta:

K: Missä on lähin peseytymismahdollisuus?

V: Uimahalliin (Tampereen uintikeskus) on matkaa noin 4 kilometriä. Infoa aukioloajoista ja sijainnista osoitteessa http://www.tampere.fi/liikunta/uimahallit/index.html.

K: Montako juomapistettä reitillä on?

V: Vain yksi juomapiste (10km, 20km, 30km, 40km ja 50km). Vaihtojuomapullon voi aina jättää täytettäväksi juoma-asemalle. Kannattaa siis ottaa kaksi pulloa mukaan ja juomavyö. Kovat kaverit tosin vetävät koko matkan juomatta.

K: Saako kilpailusta maratonin väliajan?

V: Maraton on merkitty reitille. Väliajan voi ottaa itse. Maalissa 50km aika katsotaan kuitenkin kilpailujen virallisesta ajanotosta. Juoksijalehteen ilmoitetaan sekä maratonin väliaika ja loppuaika.

K: Onko mahdollista osallistua lyhyemmillekin matkoille?

V: On toki. WIHAn kilometrien tarkoitus on nauttia yhdessä juoksemisesta ja sehän onnistuu myös alle 50km matkoilla. Eli kaikki matkat 10km-50km ovat ok. Väliaikapisteessä voi merkitä jokaisen kympin kohdalta myös itselleen väliajan.

K: Onko kilpailussa sarjoja?

V: Ei sarjoja. Eikä ole siis palkintojakaan.

K: Järjestetäänkö vastaavia tapahtumia jatkossakin?

V: Kyllä, mutta sillä edellytyksellä että sekä järjestäjillä että osallistujilla on hauskaa.

K: Voisinko peruuttaa Lanzaroten matkani ja vaihtaa sen osallistumiseen WIHAn kilometreille?

V: Se ei nyt valitettavasti millään käy! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja olikohan tänne "Seppolaisia" lähdössä?

Mä aloin jo vaipua talviuneen ja asennoiduin vähän sellaiseen mukavuuspainotteiseen kuntoa ylläpitävään perusjuoksenteluun, mutta ilmoituksen nähtyäni päässä naksahti ja ilmoittauduin tapahtumaan...

En kyllä mitään aikatavoitteita aio asettaa kun on syksyn juoksut ollut puolikkaalle tähtäävää, ts. ei ole takeita kuinka kestävyys riittää viiteen kymppiin.

Link to comment
Share on other sites

Seppolaiset kaikki tervetulleita paikalle; ainakin 'toh' ilmoittautunut. Muista ei havaintoa toistaiseksi. Ilmoittautumisen takaraja oli asetettu perjantaiksi puhtaasti puukkotilauksen takia. Myöhemminkin saa tietty tulla mukaan.

Damn, uimahalli Kalevassa on sulkenut ovensa juuri tapahtuman ajaksi .Taisivat pelätä ylikuormitusta :) Hervannan halli http://www.tampere.fi/liikunta/uimahallit/index.html on ainakin auki... ja jos rohkeutta riittää painepesurilla järjestyy kyllä suihkua maalialueellakin kaikille halukkaille.

Ville.

Link to comment
Share on other sites

Seppolaiset kaikki tervetulleita paikalle; ainakin 'toh' ilmoittautunut. Muista ei havaintoa toistaiseksi. Ilmoittautumisen takaraja oli asetettu perjantaiksi puhtaasti puukkotilauksen takia. Myöhemminkin saa tietty tulla mukaan.

Vai on tämä Ville niin epätoivoista, että pitää meikäläisen avulla tapahtumaa markkinoida :022:

Taidat nyt vähän yliarvioida meikäläisen markkina-arvon :smiley:

Link to comment
Share on other sites

juuri tuommoisia lähes fat ass-henkisiä tapahtumia on tässä kaivattukin! valitettavasti ko. ajankohta ei minulle käy - toivottavasti järjestätte lenkin myös joskus myöhemminkin. starttikin on sopivan aikainen - pääsee takaisin piäkaapuntiin ennen lasten nukkumaanmenoaikaa.

On ihan pakko kysyä että mitä on fat ass henki?:tongue:

Link to comment
Share on other sites

On ihan pakko kysyä että mitä on fat ass henki?:tongue:

Fat Ass Founding Father - Joe Oakes

The seeds had been sown however, for Fat Ass races. "We decided to put on our own low-key race around the holidays after that," says Oakes. 'Things layoff around the holidays, so that's how we came up with the name. It was kind of a macho thing, all for fun." The spirit of the Fat Ass races is what really matters to Oakes. "There is so much greed and so much money in sports these days," says Oakes, adding, "there is not a nickel involved in any of these events. You just show up and run. It's very simple."
Motto: No Fees, No Awards, No Aid, No Wimps

Ruotsissa huhtikuun alussa juostava Ursvik-ultra on alkujaan tyypillinen fat ass -kilpailu, vaikka tapahtumassa nykyisin peritäänkin nimellinen osanottomaksu ja tarjolla on jopa järjestäjien puolesta urheilujuomaa ja muita virvokkeita 15 km välein.

Link to comment
Share on other sites

Juostua tuli. Hieno tapahtuma. Paikalla oli n. 20 juoksijaa. Aamulla kello 9 starttasimme upeassa aurinkoisessa kelissä. Reitti oli tasainen, suurimmaksi osaksi pyörätietä. Kierroksia juostiin viisi, ja huolto löytyi lähtöpaikalta (wiikin autokatoksesta). Hyvin sujui sekin puoli. Eka kierros juostiin - muutamaa kiireisintä lukuunottamatta - isolla porukalla. Tämän jälkeen porukka vähän hajosi ja jokainen etsi itselleen sopivavauhtisen kaverin. Itse etenin kolmen hengen porukassa tasaista n. 6 min km-vauhtia eli pk sykkellä mentiin lähes koko lenkki (keskisyke 137, max 156) ja kymppien väliajat olivat tasaisesti 58-59 min.

Nopeimmat taisivat josta reippaasti alle neljän tunnin, itse nautiskelin koko rahan edestä, eli loppuaika oli 4:55:13. Koska olen luvannut itselleni, että vuotuisten maratoonien määrä tulee pysyä alle kymmenessä, ja koska 9 tuli täyteen jo kuukausi sitten, ei tätä juoksua voi tietenkään pitää maratonina. Koska maratonin väliaika kuitenkin kellotettiin, kerrottakoon, että se oli 4:10:40.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy