Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hasse 11.11.


Recommended Posts

Olen tulossa lauantaina juoksemaan Hassen, mutta miltäs keli näyttää siellä Helsingissä - tarvitaanko nastat, vai pärjääkö tavallisilla tossuilla?

Siellä reitillä Pohjoisrannassa saattaa kyllä paikoin olla jäätäkin, kun ollut sekä sohjo- että pakkaskelejä, joten voihan ne nastatossutkin ottaa varmuuden vuoksi mukaan jos repussa on tilaa.

Ennakkouhoiluista poiketen joudun jättämään tämänkin riennon väliin, joten toivotan hienoja hetkiä kaikille Hassen kanssa juokseville!

Link to comment
Share on other sites

mä meinaan tulla paikalle sekä nastoilla että ilman. voi sitten paikanpäällä kysellä todellisilta juoksijoilta varustautumisvinkkejä. tarve riippuu niin paljon ko. kadunpätkän huollosta. tänä aamuna töihin (meilahteen) juostessani moneen otteeseen ehdin kirota sitä että ei ollut nastakenkiä...

Link to comment
Share on other sites

tänä aamuna töihin (meilahteen) juostessani moneen otteeseen ehdin kirota sitä että ei ollut nastakenkiä...

juoksin äsken meilahteen päin ja täytyy sanoa, että oli y llättävän liukkaita kohtia tuolla pyörätiellä ja pururata itsessään aika liukas ja muhkurainen. kyllähän nuo nastalenkkarit ratisee asvaltilla, mutta jos tällainen nollan keli jatkuu, niin varmaan kannattaa ottaa huomiseen juoksuun nastat alle.

Link to comment
Share on other sites

aina sitä oppii uutta. tällä kerralla opin että tuulisella kelillä on syytä olla windstopper-housut. jopa myötätuulipätkillä jalkoja paleli - ja lihakset tietysti jäähtyessään menivät tukkoon. mutta se mikä ei tapa, vahvistaa.

ravintopuolesta mainittakoon että fortimel (apteekista) jää mahaan pyörimään, mutta red bull (ruokakaupasta, sokeriton) ei edes röyhtäytä. eikä viineri maitokahvilla tunnu missään (kiitos pena ja onneksi olkoon), tosin kotimatkani (8km) vauhti oli tosi hidas (60min).

mukava oli myös nähdä tampereen sankkalukuinen edustus !

Link to comment
Share on other sites

mukava oli myös nähdä tampereen sankkalukuinen edustus !

Vaik'ei täältä Tampereelta sinne Hasselandiaan niin pitkä matka olekaan, niin, kun kaikki juoksijat saatiin maaliin ja Bodomjärven kautta paluumatkalla vielä koukkasimme (kuskin vaimo piti poimia matkalla mukaan), niin aika pitkä päivä tämä oli. Liikeelle lähdettiin aamulla yhdeksän aikaan, ja kotona oltiin ilta kahdeksalta. Eikä koko päivänä tietenkään ollut aikaa syödä mitään. Paitsi Esankin mainitsemia Penan viinereitä ja pasteijoita - kiitos niistä ja onnea!

Siis hemmetin mukava päivä ja reissu. Oma aikani oli tavanomainen eli jotain 3:39. Ehkäpä edellislauantain Rautavesi painoi vielä jossain.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä juoksukeli, mitä nyt tuuli vähän haittasi paikka paikoin. Oma Hassen ennätys parani yli kuudella minuutilla aikaan 3:27:51. esan paineli viimeisellä kierroksella Tervasaaren suoralla ohi eikä minulla enää ollut paukkuja eikä intoa vastata. Tyytyväinen täytyy olla juoksuun, kolmen puolen tunnin alitus on meikäläiselle aina kova suoritus. Kierrosajat tänään: (11:05)-21:36-21:23-21:16-21:35-21:26-22:11-22:06-22:33-22:37, eli mukavan tasaista.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy