Jump to content
Juoksufoorumi.fi

CM Kinkkuhölkkä 6.12.2015 Klaukkala (8,7 km ilmaistapahtuma)


Recommended Posts

CM Kinkkuhölkkä 2015

No niin, taas se aika vuodesta lähestyy, kun pääsee repäisemään tai kävelemään mukavat 8,7 km Klaukkalan pyöräteitä! Vuorossa on siis kehuttu ja odotettu itsenäisyyspäivän CM Kinkkuhölkkä! Osallistujia tuolla on ollut perinteisesti vuosi vuodelta enemmän ja sää on vaihdellut pakkasesta räntäsäteeseen. Maalissa suihkut, mitali, sekä juotavaa & syötävää. Nopeimpien lisäksi myös onnekkaimmille on riittänyt kinkkuja. Niin ja sitä osallistumismaksua ei ole.

Nyt kaikki mukaan! Ilmoittautuminen tuolta nettilinkin kautta.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

tunti sitten, veimu kirjoitti:

hieno tapahtuma,keli ollut usein aika talvinen ja liukas. Pahimmoilleen lyhyt ja samalla pitkä matka eli vauhtikestävyys kovilla. Täytyy yrittää ensimmäistä kertaa vähän lämmitellä eikä kylmiltään puskemaan aikaa vastaan .Juoksemalla ei kinkku minulle tule mutta josko tuurilla ?

Jep, Kinkkuhölkässä pitäisi lähteä heti aika kovaa ja pitää vauhtia, mutta matkaa on silti kuitenkin jonkin verran. Vielä kun on liukas alusta (jalassa tietysti ne kesälenkkarit), niin juoksusta katoaa rentous ja sitten kohta voimatkin. Lumikin on monesti tullut juuri tapahtuman aattona. No, laitetaan vaikka suunnistusnastarit jalkaan ja mennään tarvittaessa läpi hankien. :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Täytyy kehua Klaukkalan Kiriä, kun jaksavat aina hoitaa järjestelyt loppuun asti eli hankkia tapahtumalle riittävän sponssin niin ei tarvitse laittaa kustannuksia osallistujien maksettavaksi. Kiitokset tietysti myös sponsoreille. CM Kinkkuhölkkä onkin hyvä referenssi muille järjestäjille. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy