Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Endorfiinikoukussa: Ei tekosyille!


Recommended Posts

*Yhteistyössä Orkla Health

Lähdin mukaan #TRUEChallenge-kampanjaan, jossa sanotaan marraskuussa ei tekosyille. Marraskuu on ollut itselleni aina se vaikein kuukausi. On pimeää ja edessä on vielä pitkä talvi. Olen lähes joka syksy yrittänyt miettiä erilaisia keinoja, miten kaamoksesta selviää. Tämän kampanjan myötä tulee ainakin neljän viikon ajan muistettua, että kannattaa mieluummin valita liikunta kuin sohvalla möhnöttely. Ei nyt kuitenkaan vedetä överiksi, vaan jokainen tekee oman kuntonsa ja tuntemuksensa mukaan. :) Lyhytkin ulkoilu piristää ja tuo paremman olon. Olisi mahtavaa, jos osallistuisitte tähän kampanjaan mun kanssa. Räjäytetään some meidän pirteydellä ja reippaudella. ? Lukekaa alta vielä tarkempi syy miksi.

True on aminohappojuoma, joka soveltuu vaikkapa välipalaksi tai tehostamaan treeniä. Se toimii myös latausjuomana, joka ei sisällä sokeria. Minä valitsin nimikkojuomaksi limenmakuisen, joka maistui mielestäni parhaimmalta ja sitä voi lapsetkin maistaa, koska siinä ei ole kofeiinia.

Kampanjan tarkoitus on uuden True-aminohappojuoman lanseeramisen lisäksi kerätä omaa True Challenge tiimiä. Omaa tiimiä kasvattamalla mulla on mahdollisuus tehdä hyvää. Jos minun tiimini on kaikista meistä kampanjaan osallistuvista bloggajista suurin, saan lahjoittaa 3 000 euroa valitsemaani kohteeseen. Valitsin kohteeksi Icehearts hyväntekeväisyysjärjestön tai toimintamallin, jonka tarkoitus on auttaa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia tai lapsia, jotka jo kuuluvat lastensuojelun piiriin. Tuen piiriin pääsee lapsi, josta on koulussa, päiväkodissa tai kotona syntynyt erityinen huoli. Iceheartsin kautta lapsilla on mahdollisuus päästä mukaan urheilujoukkueeseen ja sen myötä saada ympärilleen turvallisia aikuisia. Nämä aikuiset ovat kiinnostuneita lapsista ja niiden kuulumisista. Mukaan pääsee myös lapset, joilla ei ole muuten mahdollisuus päästä mukaan mihinkään urheiluharrastukseen. Soitin toiminnanjohtaja Ville Turkalle, joka kertoi minulle toiminnasta . Liikutuin puhelun aikana moneen kertaan kuullessani Turkan äänestä, miten hän tekee työtään täydestä sydämestä. Hän kertoi, että pelaaminen on oikeastaan sivuseikka, mutta pelaamisen ohessa sulkeutunutkin lapsi saa näytettyä tunteitaan. Aikuinen voi sitten kysyä lapselta mistä kenkä puristaa ja kuunnella huolia ja murheita. Voisiko enää olla tärkeämpää työtä?

Mun sydäntä lämmittää erityisesti lasten auttaminen, puhumattakaan siitä, että nämä lapset usein ovat vähäosaisia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Juuri heitä kuuluu auttaa!

Voit liittyä mun tiimiin näin:

  • Lisää Instagramiin kuva sinun marraskuun #eitekosyille-treenistä
  • Laita kuvan alle tagit #eitekosyille ja #TRUEChallenge
  • Tägää kuvaan minut @endorfiinikoukussa, jolla varmistat kuuluvasi mun tiimiin

Reipasta marraskuuta! Tule varmistamaan, että hyväntekeväisyysraha menee oikeaan osoitteeseen! :)

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy