Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Run4Fun Talvijuoksusarja Lohjalla 2015-2016!


Recommended Posts

Suomen toiseksi suosituin talvijuoksusarja jatkuu taas tulevanakin talvena Lohjalla! Ensimmäinen osakisa 21.11, seuraavat 19.12, 16.1, 27.2 ja 26.3. Startti aina klo 12.00 ja matkoja moneen makuun ja kaikenikäisille! Tule mukaan! Ohessa linkki tarkempiin tietoihin.

http://luu.sporttisaitti.com/tapahtumat-ja-kilpailut/talvijuoksusarja-2015-2016/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tänään oli ensimmäinen osakisa. Vähän loskaa pyörätiellä mutta muuten mitä mainioimmat olosuhteet eikä se loskakaan juuri haitannut mitä nyt kasteli kengät. Kympillä on äkkiä arvioiden kolmisen kymmentä osallistujaa. Oma aika (38:06) oli pieni pettymys vaikka enkka tulikin. Pettymys lähinnä siksi että viimeisen kääntöpaikan jälkeen kahdeksan kilometrin kohdalla iski kramppi palleaan ja oli keskeyttäminen lähellä. Viimeinen kilsa kuitenkin kulki taas kivasti. Tuloksia ei vielä ole verkossa. Itseäni nopeampia oli mukana kuusi juoksijaa. Osallistumismaksuun kuuluvat pääsy Neidonkeitaaseen uimaan on mainio lisä!

EDIT: Näemmä tuloksetkin juuri tulivat verkkoon: http://luu.sporttisaitti.com/tapahtumat-ja-kilpailut/talvijuoksusarja-2015-2016/tulokset/21-11-2015/

Ja kympin juoksijoita olikin tuplasti arviotani enemmän: noin 60 juoksijaa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Onnittelut ennätyksestä!!!

Olosuhteet olivat ihan hyvät. Tuulikaan ei juuri haitannut. Itse aamupäivällä pitkän yövuoron jälkeen arvoin osallistumista ja sitten päätin lähteä kokeilemaan. Töistä kotiin ajellessa pikainen ilmo sisään ja himaan vaihtamaan juoksuvermeet ylle. Kisapaikalla takaisin ehdin noin 10minsaa ennen starttia :) Jäi alkuverkat lyhyeksi..

Tavoitteena oli lähteä hölkkäämään vaan vk-lenkki sillä lähes puolen vuoden juoksutauon jälkeen hölkkää takana vasta pari-kolme viikkoa. No jotenkin se lappu rinnassa riistätyi vähän käsistä.. Kuitenkin maltillinen ja tasainen vauhdinjako ja maalissa ajassa 43.08. Olin yllättynyt ja tyytyväinen :) Hieman jalkavaiva kisan jälkeen ilmoitteli itsestään, mutta jospa sen säikäyttäisin pois iltalenkillä..

Joulukuussa taas mahdollisuus tulla testaamaan päivän kunto, tervetuloa!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ja toinen osakisa tulevana lauantaina! Foreca tällä hetkellä lupaa "talvista" keliä.. Lämpötila noin +5, poutaa ja tuulta 6 m/s lännen suunnalta. Eli kelin suhteen mahdollisuuksia tulla tekemään vaikka ennätysaika :) Tervetuloa testaamaan päivän kunto ja sitten Neidonkeitaan poreisiin rentoutumaan!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Olihan loistava sää Talvijuoksusarjaan, aurinko paistoi ja lämpöä riitti :) Tällä kertaa tuttu reitti juostiin hieman eri tavalla. Nyt oli 2,5 kilometrin pätkät (ennen 3+3+2+2). Itseäni tuo uudistus ainakin miellytti. Ja aikakin parani noin puoli minuuttia viime kerrasta :) Suunta on oikea, vaikka treenaaminen onkin todella vähäistä vielä jalkavaivan tiimoilta.. Hyvää Joulun odotusta kaikille!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lauantai lähestyy..

Forecan mukaan olosuhteet ovat talviset ja tokihan sen huomaa, kun ikkunasta ulos katsoo :) Pakkasta näyttäisi ennustavan ihan talviset lukemat ja luntakin on. Tosin ei juoksureitillä. Tuttuun tapaan se on hyvin aurattu ja hiekoitettu. Ja vaikka pakkanen hölkän aikana vähän puraisisikin niin osallistumismaksua vastaan pääsee edelleen kisan jälkeen Neidonkeitaan poreisiin ja saunaan palautumaan ja rentoutumaan! Tervetuloa ja kaverinkin saa ottaa mukaan!

Link to comment
Share on other sites

Kisa takana jo tovi sitten..

Pakkasta oli noin -12 astetta, tuulta ei nimeksikään ja aurinko paistoi :) Reitti oli ihan ok-kunnossa. Hiekoitettu, mutta sen päälle tullut pari senttiä kevyttä pakkaslunta. Riskillä lähdin Ds Trainereilla kisaan. Pitoa oli minun vauhtiin ihan sopivasti ja ei pakkanenkaan juuri häirinnyt. Tällä viikolla kolme lenkkiä takana, sitä edellinen Joulun tienoilla.. Joten aika oli vaatimaton ja kunnon mukainen 44.37. Sillä taisi kuitenkin tulla oman sarjan kolmas tila. Osallistujia ei ollut edellisen kisojen tapaan toista sataa, ehkä pakkanen säikäytti osan pois.. Kiva oli hölkätä ja tavata tuttuja! Ja mukavaa oli, kun tsemppipeukut nousivat kohdatessa puolin ja toisin :) Eikun lisää treeniä, jahka nuo muhkeat rakot paranee :) Lenkki-iloa kaikille!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Tervehdys!

Kisaa olisi taas lauantaina tarjolla.. Ja ihan sopivaa keliä luvassa ja uskoakseni reitti on taas hyvin juostavassa kunnossa. Itsellä rakot parantuneet ja PF-vaivakin taitaa olla selätetty. Kuukauden verran saanut lähes kivutta juosta. Lenkit olleet lähes täysin pk-nylkytyksiä, muutamaa vetotreeniä lukuunottamatta. Tänään pitkästä aikaa hierojalla ja huomenna vetotreeni, sitten silkkaa lepoa töiden takia ja la-aamupäivällä suoraan piiiiitkästä yövuorosta hölkälle..

Tervetuloa mukaan!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy