Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lokakuu 2015


JussiM
 Share

Recommended Posts

Yhteensä 486,7 km (42:52). Neljä lepopäivää, seitsemäs lihashuoltoa. Syyskuu oli harjoittelun suhteen jo vähän "sinne päin" ja tähän voi jo olla tyytyväinen. Juoksu alkoi sujua jo siinä määrin, että olisi tehnyt mieli mitata kunto kauden päätteeksi, mutta valitettavasti en päässyt tosipaikan tullen Tampereelle.

Jos talvi menisi noin 450 km:n määrillä, niin olisin varsin tyytyväinen. Kun vain kerrankin olisi malttia olla juoksematta ennätysmääriä, tuntuu nimittäin liian helpolta keräillä rauhallisia PK-kilometrejä. :smiley: Pitäisi olla joku vähän suitsimassa, kun mopo meinaa keulia!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Muutama kilometri enemmän kuin syyskyyssa, toki yksi päivä enemmän myös. 

Juoksua 545,77km (45:47:59), 5.02/km, sisältäen yhden ~20km maastokisan ja neljä reipasta/kovaa kymppiä treeninä, eli viikottain tuli yksi kovempi juoksu ja lisäksi yhteislenkeillä muutamaan kertaan vähän vedonkaltaista (mäkivetoja 1x, lyhyet intervallit 1x, cooper 1x 3450m). Muuten kevyttä pk:ta sykkeillä 130-140 keskimäärin. Lisäksi kerran ehdin altaaseen uimaan ja kerran kiipeilemään.

Ensi kuussa tulee jo enemmän uintia ja varmaan vähän pyöräilyäkin, ja kiipeilyä pari kertaa vähintään, joten monipuolistuu homma hieman ja juoksumäärä saattaa hieman laskea. Lisäksi Aktia-cup alkaa, joka menee vielä kovana treeninä.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

50,5 km, 4:55.

Viimeisellä viikolla aloitettu juoksu, lyhyitä lenkkejä.

Lisäksi: Pyöräily, 31:19; kuntosali 14:40; kävely, 13:20; uinti, 23,5 km, 8:45.

Kaikki yht. 72:59.

Tunteja tuli yhteensä aika pirusti. Pitää vielä varoa jalkaa. Kun tein eilen hieman sellaista hermostunutta paikallaan hyppelyä, niin jalassa oli tuntemuksia. Kävellessä jalkaterästä kuuluu välillä hirveä nakse, varmaan joku jänne napsuu.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Melko erikoinen kuukausi. Alku meni ylirasittumisen oireita vältellessä. Sen jälkeen sain kasaan yhden 80 km:n viikon, mutta sitten Wihan 100 km alkoi tulla liian nopeasti vastaan. Wiha sentään meni ennätysvauhdilla. Ja nyt olen vain palautellut.

12 juoksua - 229.8 km - 24:51 - 06:29 min/km.

Yksi vuoden huonoimmista määräkuukausista, mutta silti syntyi tulosta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kriittiset ajat vuodesta menossa. Pari edellistä syksyä meni flunssiin ja niistä toipumiseen. 2015 lokakuussa tein 18 harjoitusta ja käytin niihin 22,5 tuntia. Kilometrejä kaikenkaikkiaan 199, jossa mukana yksi sählytunti ja toinen kävelypalautuksia juoksulenkkien lopuksi. Wiha oli oikeastaan kuukauden ainoa pitkis. Muutoin harjoituskerrat olivat 5-12 km lähikortteleissa tai Areenalla.

Vuosi 2015 on sisältänyt 212 harjoituskertaa, 231 tuntia, joiden aikana on edetty 1932 km. Kun maila kädessä juoksut ja kävelyt poistaa, jää selkeää juoksuharjoittelua noin 1750 kilometriä. Vilkaisu työkalenteriin kertoo, että loppuvuosi on juoksuharrastuksen kannalta haastava. Vauhdit Wihalla ja Areenalla ovat nyt kuitenkin vuodenaikaan nähden erinomaiset. Tavoitteena on vähintääkin estää aikaisempien talvien tasoinen kunnon romahdus jatkamalla harjoituksia Areenalla ja muilla kuntosaleilla mahdollisuuksien mukaan. 5 kg lisäpainoa talven aikana  aikaisempaan tapaan olisi tuskallista laihduttaa pois.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy