Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lätkäliiga 2015-2016


Seppo
 Share

Recommended Posts

2 minuuttia sitten, Seppo kirjoitti:

Jokohan asetelmat alkaa asettumaan alkukauden tähdenlentojen jälkeen. Hienoisena yllätyksenä Tappara kärjessä. Katotaan kauan Karhunen kestää. Kärpillä nousujohteista ja tänään tasonmittaus Tapparaa vastaan. 

liiga.thumb.JPG.71efa2f14d3b4fc5d660e60b

Varmasti nyt alkaa tasoerot pikku hiljaa näkymään. Sarjatalukossa ei ole montaakaan yllättävää asiaa. Esim. Tapparan kärkipaikka ei ole yllätys. Materiaali veskoja myöden on todella kova. Tapola on valmentajana saanut riittävää oppia viime kaudesta ja hallitsee nyt hommansa. Sen sijaan omissa papereissa en olisi ennustanut KalPan ja KooKoon olevan näin hyvillä pisteillä ja sijoilla. KalPan kohdalla päästetyt maalit kertovat osaltaan, miksi se on pelannut näinkin hyvin. Kilpeläinen on ollut maalilla mainio. KooKoo on puolestaan pelannut pääosin kurinalaisesti ja nöyrästi puolustaen, mikä on tuonut yllättävän paljon pisteitä.

Tänään tosiaan todella mielenkiintoinen kärkimatsi Tappara - Kärpät. Jos veikata pitää niin haiskahtaa tiukalta matsilta ja merkki joko 1 tai X.

Link to comment
Share on other sites

Olikos se sun kanssa @rifish se Karhunen keskustelu keväällä? Veikkaisin tälle illalle kuitenkin 2 ellei Kärpät saa hyvää alkua. Tappara on kuitenkin pelannu niin vahvasti viime pelit kun taas Kärppien peli on tökkiny. 

Pakko kaivaa Karhusen tilastoja:

Runkosarja
Kausi Joukkue PO Aika V T H TO PM NP KA T% M S P R
2014-2015 Kärpät 39 2326:11 20 7 11 957 75 5 1,93 92,73 0 0 0 0
2015-2016 Tappara 14 850:18 8 4 2 334 26 1 1,83 92,78 0 0 0 0

Torjuntaprosentti lähes sama tällä hetkellä kuin viime kaudella. Saapa nähdä miten jatkuu. 

 

Link to comment
Share on other sites

2 minuuttia sitten, Seppo kirjoitti:

Olikos se sun kanssa @rifish se Karhunen keskustelu keväällä?

Jep, olihan se. Silloin pohdittiin kuviota Metsola - Karhunen. Metsola siirtyi Venäjälle ja Karhunen tuli ykköseksi. Pelkäsit, että Karhunen sulaa kauden mittaan, mutta katsotaan kuinka käy. Alku on ollut Tapparan johdon mielestä sen verran hyvä, että luopuivat Norosesta backuppina.

Link to comment
Share on other sites

26 minuuttia sitten, Seppo kirjoitti:

Se oli kyllä rohkea temppu. Metsola on kyllä kotoutunu hyvin KHL ympyröihin. Toivottavasti jatkaa samoilla otteilla. Toivoisin näytönpaikkoja myös maajoukkueessa. 

Metsola on valittu tulevaan Karjala-turnaukseen yhdessä Harri Säterin kanssa. Katsotaan kuinka pelit sujuu Leijonissa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Liiga : surkea tuote. EVVK. Edarit kolailee lahjakkaita pelaajia miten sattuu, samoin käy myös muille vähääkään jääkiekkoa osaaville, kun rotat taklailee selkään. Yllättäen nämä pahimmat taklaajat ovat niitä kenen taidot eivät liigaa pidemmälle pahemmin ole riittäneet. No onneksi kävin viimeisen matsin katsomassa jo muutama kausi sitten. Vinkki nuorille lahjakkuuksille : pohjoisamerikkaan tms.. Ei kannata uraa vaarantaa pelaamalla liigassa, se on yhtä vaarallista kuin suojatiellä kävely nykyään.

 

http://yle.fi/urheilu/ilves-hyokkaaja_teloi_nuorten_leijonien_maailmanmestarin_tajuttomaksi/8601820

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Sanoin Jokereiden KHL-siirtymisen yhteydessä että kaikki motiivit ostajan ja myyjän puolelta on varmasti jotain muuta kuin mitä kerrottiin.

Harkimon ohari Sanoma-konsernille ja ensimmäisen vuoden taloudellisen tuloksen ennakkotiedot vahvistivat aavistuksen.

Kysymys kuuluu että mitkä ne motiivit ovat? Harkimon puolelta kai selkeästi halu päästä eroon katastrofiksi muodostuneesta liiketoiminnasta mutta entäs ostajan puolella? Tämä Niinistö-kortti tuntuu jo Ilkka Remeksen romaanin juonelta.

Perttu: mitä tarkoitat "ottaako Harkimo rahat"? Ymmärtäisin ettei Harkimo ole tässä laivan kapteenin paikalla neuvottelemassa.

Link to comment
Share on other sites

Eikös hän omista 51% eli enemmistön urheiluseurasta, joten jotain kai hänelle tullaan tarjoamaan jos hänen halutaan luopuvan päätösvallastaan. Toki seura on jo varmasti niin riippuvainen Rotenbergin rahoista ettei selviä enää ilman häntä, eli käytännössä ei Hjallis varmaankaan voi vapaasti tehdä päätöksiään vai miten lienee?

Link to comment
Share on other sites

Näin minäkin ajattelen eli omistuksen enemmistöosuudesta huolimatta Hjallis tässä on pinteessä. Rahaa menee ja pitäis miellyttää kannattajia. On jo suututtanut SM-liigan eli muut seurat ja yhden aikaisemmista omistajista (Sanoma). Tilinpäätökset myöhässä ja huhut yli 10 M € tappioista. Mikä tässä on liikeidea?

 

Tässä koko kuviossa on kalman hajua.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy