Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Endorfiinikoukussa: Polkujuoksun Rolls-Roycet


Recommended Posts

Olen niin moneen otteeseen hehkutellut Salomonin S-Lab Speedejä, että nyt olisi ihan erillisen postauksen vuoro. ? Kenkäasiat ovat aina tosi yksilöllisiä ja olen karvaasti kokenut sen, että jalalle sopimattomalla kengällä juokseminen saattaa vesittää lenkit useammaksi kuukaudeksi. Kannattaa siis olla tosi hereillä kenkää valitessa ja ottaa vaikka vanha hyväksi havaittu tossu mukaan kauppaan, että myyjä osaa auttaa vastaavanlaisen uuden kengän valinnassa.

Aiemmin käytin aika vaimennettuja kenkiä, joissa oli korkea droppi (siis se koroke kantapään alla), mutta juoksutyylin muuttuessa myös mulle sopivan kengän malli on muuttunut. Nykyisin suosin matalampaa droppia, sukkamaista kengän istuvuutta ja pehmeää kengänpohjaa. Tykkään, että tunnen alustan, tosin polkujuoksussa tossu saa mielellään vaimentaa pahimmat kivet ja kannot. Liian pehmeä pohja saa jalkapohjat tosi kipeiksi. Kuvittelepa juoksevasi paljain jaloin kaksi tuntia kivikkoisella tiellä tai käpyjen päällä, kyllä se rupeaa vähemmästäkin tuntumaan.Kengän pohjakuvioinnista on tullut Instagramissa kysymyksiä. Voit kurkata tarkemmat tuotekuvat täältä.

Salomonin kengistä olen testannut Speedcross 3:sta, joka myös sopii mun jalalle, mutta droppi on mun makuun liian korkea. Katukengistä Screamit eivät puolestaan sopineet mulle lainkaan ja S-Lab Xseriesissä on mun jalalle turhan jäykkä pohja. Sitten tämä S-Lab Speed, joka siis tietysti sopii mun jalalle, kun sitä hehkutan. Tämä malli muistuttaa paljon Speedcross 3:sta, mutta siinä on vain matalampi droppi ja kengän pohjan materiaali on mun tuntuman mukaan löysempi ja pohjan kumi tuntuu pitävän kivillä ja kallioilla paremmin. Olisiko pohjan kuviointikin hieman aggressiivisempaa?

*Juoksuvarusteet saatu blogin kautta.
Takki: Salomon, Trikoot: Zero Point, Sukat: Zero Point, Kengät: Salomon S-LAB SPEED, Reppu: Salomon Agile 12 Set 

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy