Jump to content
Juoksufoorumi.fiSeppo

Vantaan maraton 8.10.2016

Recommended Posts

Kalenterissa on jo jonkun aikaa ollut, ja kilometrivauhdiksi merkattu 4.14. Sehän ei ole enää kuin juoksemista vailla ennätys!

Täytyy kyllä sanoa, että tavoite epäilyttää. Pitäisi saada aikaan "juoksuvauhtiloikka" ja satsata nimenomaan juoksuun reilusti enemmän kuin nyt parina vuonna. Kun muutakin tekisi mieli tehdä...

Eiköhän siellä kuitenkin joka tapauksessa viivalla olla nyt 7. kertaa peräkkäin.

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Merkattu kalenteriin. Olen juossut Vantaan jo viidesti ja aina tykännyt kisasta. Reitti on tasainen ja vaikka ennen ensimmäistä kertaani epäilin jaksaako juosta neljä kierrosta samaa lenkkiä, huomasin sen itse asiassa varsin mukavaksi. Vantaan parhaita puolia reitin tasaisuuden lisäksi on viileä syyssää. Kertaakaan en ole joutunut siellä sateessa juoksemaan (toisin kuin esim Tukholmassa), lämpötila on ollut keskimäärin noin 12 astetta. Minulle tuollainen viileän kelin maraton sopii ehdottomasti paremmin kuin 18-22 asteinen. Kannustustakin on ollut mukavasti, erityinen kiitos kuuluu reitin loppupuolella olevalle taloyhtiölle, joka on joka vuosi osoittanut hienoa urheilumieltä ja lapsista vaariin kannustanut innokkaasti juoksijoita suuren Suomen lipun ja hyvän musiikin kanssa. Huoltokin on pelannut hyvin. Ainoa miinus on, että väliajat tulevat kierroksen mukaan eli kisasta ei saa muiden maratonien kanssa vertailukelpoisia 10 ja 30 km väliaikoja. Joka tapauksessa, ehdottomasti suosittelen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Päätin äsken hetken mielihäiriössä ilmottautua Vantaan maratonille. Nyt olisi tarkoitus valmistautua vähän järkevämmin kuin vuoden 2014 HCM:lle, jonne lähdin kohtuullisen kehnolla harjoittelulla. Tykkään juurikin jostain +10 asteen juoksukelistä, joten sellainen olisi tilauksessa. Pidän mäkisessä maastossa juoksemisesta eikä esim. HCM:n mäet olleet kauhistus, mutta kyllähän ne toki voimia vei jonkin verran tällaiselta sunnuntaijuoksijalta. Tuo Vantaan tasaisuus siis kiinnostaa myös. Mietin myös, että neljä kertaa saman lenkin juokseminen voi olla ihan kivakin, kun voi helposti seurata omaa vauhdinpitoa. 

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy