Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vantaan maraton 8.10.2016


Recommended Posts

  • 1 month later...

Kalenterissa on jo jonkun aikaa ollut, ja kilometrivauhdiksi merkattu 4.14. Sehän ei ole enää kuin juoksemista vailla ennätys!

Täytyy kyllä sanoa, että tavoite epäilyttää. Pitäisi saada aikaan "juoksuvauhtiloikka" ja satsata nimenomaan juoksuun reilusti enemmän kuin nyt parina vuonna. Kun muutakin tekisi mieli tehdä...

Eiköhän siellä kuitenkin joka tapauksessa viivalla olla nyt 7. kertaa peräkkäin.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Merkattu kalenteriin. Olen juossut Vantaan jo viidesti ja aina tykännyt kisasta. Reitti on tasainen ja vaikka ennen ensimmäistä kertaani epäilin jaksaako juosta neljä kierrosta samaa lenkkiä, huomasin sen itse asiassa varsin mukavaksi. Vantaan parhaita puolia reitin tasaisuuden lisäksi on viileä syyssää. Kertaakaan en ole joutunut siellä sateessa juoksemaan (toisin kuin esim Tukholmassa), lämpötila on ollut keskimäärin noin 12 astetta. Minulle tuollainen viileän kelin maraton sopii ehdottomasti paremmin kuin 18-22 asteinen. Kannustustakin on ollut mukavasti, erityinen kiitos kuuluu reitin loppupuolella olevalle taloyhtiölle, joka on joka vuosi osoittanut hienoa urheilumieltä ja lapsista vaariin kannustanut innokkaasti juoksijoita suuren Suomen lipun ja hyvän musiikin kanssa. Huoltokin on pelannut hyvin. Ainoa miinus on, että väliajat tulevat kierroksen mukaan eli kisasta ei saa muiden maratonien kanssa vertailukelpoisia 10 ja 30 km väliaikoja. Joka tapauksessa, ehdottomasti suosittelen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Päätin äsken hetken mielihäiriössä ilmottautua Vantaan maratonille. Nyt olisi tarkoitus valmistautua vähän järkevämmin kuin vuoden 2014 HCM:lle, jonne lähdin kohtuullisen kehnolla harjoittelulla. Tykkään juurikin jostain +10 asteen juoksukelistä, joten sellainen olisi tilauksessa. Pidän mäkisessä maastossa juoksemisesta eikä esim. HCM:n mäet olleet kauhistus, mutta kyllähän ne toki voimia vei jonkin verran tällaiselta sunnuntaijuoksijalta. Tuo Vantaan tasaisuus siis kiinnostaa myös. Mietin myös, että neljä kertaa saman lenkin juokseminen voi olla ihan kivakin, kun voi helposti seurata omaa vauhdinpitoa. 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy