Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 26.10.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Kevyt 6,4 km.  Aste lämmintä, mutta vielä pärjäs hyvin shortseilla. Lenkki muuttui vähemmän kevyeksi, kun vastaan kapealla tiellä tuli kolme Rhodesian koiraa ja vanhempi herrasmies. Koirien mielestä olis ollut kiva tutustua tarkemmin mun jalkoihin. En kuitenkaan halunnut hauvojen kanssa ruveta seurustelemaan. Pappa se vaan tuumas, että ei ne oo vihaisia, mutku ne ei tykkää juoksijoista. Huoh. 

Kolme riskiä koiraa ja vanha papparainen. Hyvä kombo. ?

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

No nyt tuli mitta täyteen. Nyt juuri tänään on tullut tieto päähän, että on tehty harjoitteluksi mikä tähän hätään onnistuu luontevasti. Kolmen viikon päästä sitten Joensuuhun. Erittäin hieno homma! Nyt vain pontevaa käsien pesua ja sormet pois kärsästä, ettei tulisi lentsua. Määrät ei ole olleet mitään ihmeellisiä, mutta on saanut tehdä asfalttilenkkejä ilman mitään ongelmia ja Se kertoo nyt kyllä jaloista hyvää. Tässä ihan edelliseen kuukauteen mahtuu pari tupla-kaksituntista ja kansi sellaista, että kolmena aamuna peräkkäin 2-2,5 tuntiset. Minusta se on tyhmää harjoitteluksi, mutta sopi nyt muuhun arkeen parhaiten ja oli tosi hyvä matkalla olon tunne aina tehdessä, joten hyvä näin. Nyt kun tekee pientä lenkkiä tämän viikon, niin voi vielä ensi viikolla tehdä normiteemat. No mitäs näistä, ei ole suomenennätykset vaarassa, mutta onpahan todella mukava tunne kun on hyviä odotuksia taas asioista. Uhkaa tulla oikein hyvä juoksenteluvuosi minulle :).

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hienoa petteri.vartiainen! :)

6 kilsan reenilenkki, meni itkuksi ja hammasten kiristelyksi. Oikee koipi ei vaan meinaa tointua. Kipu säteilee nyt nilkan etuosasta reiden etuosaan ja kävellessä menee linkuttamiseksi. Tosiaan, kohta Joensuu ja 12 tuntinenhan vaihtu jo ajat sitte maratoniin mutta nyt, kun on hinkattu taas kylmävoidetta ja VF:a koipeen, ei uskalla sanoa "juoksemisesta" enää mitään. Huippuvuosi itelläki juoksun suhteen takana, 5 eri tapahtumaa menty, niistä huikein tietty toukokuu ja Kokkolan 6h :) ja polkujuoksuun tuli otettua kolmessa eri tapahtumassa osaa & oppia! :)

Päivän ohjelmassa muuten lisäksi kotona punttitreeni käsille ja keskivartaloreeni päälle. Nyt kaks pvää pietään täys leeti juoksusta.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy