Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 18.10.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 24 km @ 5'25 min/km, ka. 125. PTE 2,2 ja palautumisaika 27 h. Paino -1,1 kg. Maltillista menoa, kuten pitkikset tapaa olla. Tohninlenkki jälleen ja mitä nautiskelua alusta loppuun! Usein pitkiksillä meno voi tökkiä pitkään ennen kuin homma lähtee sujumaan, mutta nyt lähti rullaamaan heti alusta asti. Ehkä iltapala oli oikein erikoisen hyvä tai sitten eilen hieman kiristelleelle etureidelle tehty täsmähuolto aukaisi paikkoja. Tulen varmaan kyllästymiseen saakka hehkuttamaan näitä aamulenkkejä, mutta on se vaan niin hienoa lähteä pimeyteen ja kokea aamun sarastus. :goodvibes: Lähtiessä +2 ja vähän riskilä taas kokeilin eri vaatetusyhdistelmää, mutta näemmä kompressio-t-paita ja (puolipitkät) kompressiopöksyt riittivät, kun päällä oli vielä ohut pikähihainen.

Myöhemmin vielä tarkoitus löytää aika perinteisellä koko kropan huollolle.

Muokattu
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Eilisillalle kaavailtu päivän toinen lenkki jäi väliin, kun vasen pohje heittäytyi entistä hankalammaksi. Foam roller, Ice Power ja jääpussit tekivät ilmeisesti kuitenkin tehtävänsä ja aamulla lähes oireettomana lenkille:

20.65 km - 02:08:31 - 06:13 min/km.

Jospa vielä ehtisi illalla pikku hölkälle.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

PK 24 km @ 5'25 min/km, ka. 125. PTE 2,2 ja palautumisaika 27 h. Paino -1,1 k. Maltillista menoa, kuten pitkikset tapaa olla. Tohninlenkki jälleen ja mitä nautiskelua alusta loppuun! Usein pitkiksillä meno voi tökkiä pitkään ennen kuin homma lähtee sujumaan, mutta nyt lähti rullaamaan heti alusta asti. Ehkä iltapala oli oikein erikoisen hyvä tai sitten eilen hieman kiristelleelle etureidelle tehty täsmähuolto aukaisi paikkoja. Tulen varmaan kyllästymiseen saakka hehkuttamaan näitä aamulenkkejä, mutta on se vaan niin hienoa lähteä pimeyteen ja kokea aamun sarastus. :goodvibes: Lähtiessä +2 ja vähän riskilä taas kokeilin eri vaatetusyhdistelmää, mutta näemmä kompressio-t-paita ja (puolipitkät) kompressiopöksyt riittivät, kun päällä oli vielä ohut pikähihainen.

Myöhemmin vielä tarkoitus löytää aika perinteisellä koko kropan huollolle.

Kyllä se on ihan totta että nämä elämykset ovat aina yhtä hienoja eikä niitä voi koskaan hehkuttaa liikaa:)

Spinningtunnilla. 50min. tehokasta pyöräilyä, max. hr 170...oli mahtava tunti, taas kerran.....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy