Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Frankfurt Marathon 25.10.2015


Recommended Posts

Lokakuun lopussa mennään taas. Frankfurtissa juostaan erinomaisesti järjestetty maraton. Tasainen reitti, syksyiset olosuhteet ja hyvä meininki. Varmaan ne, jotka on menossa, on jo ilmoittautuneet, mutta vielä ilmeisesti pystyy. Lisätietoja http://www.frankfurt-marathon.com/

Oma suunnitelma: Perjantaina paikalle, lauantai hööhöilyä ympäriinsä, startti sunnuntaina, PB, illalla kotiin. Muilla on kovempia tavoitteita, Arne Gabius on uhkaillut rikkoa Saksan ennätyksen, saa nähdä mennäänkö kärjen osalta muuten reittiennätyksen (2.03.42) lähellekään.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Hieno tapahtuma, lähes täydelliset olosuhteet. Gabius sai Saksan ennätyksensä ja oma 6 vuotta vanha ennätys meni uusiksi (nyt rahtusen alle 3.06 ja kahden ja puolen minuutin parannus aiempaan). Kiva huomata että vanhempanakin voi kehittyä, ja eväitä olisi kovempaankin. Nyt kulki 36 km hyvin, sitten tuli hyytyminen ja loppu meni rimpuiluksi.

Jos haluaa kovia aikoja juosta niin tämä tapahtuma tarjoaa kyllä erinomaiset puitteet olosuhteiden ja järjestelyiden puolesta. Eikä tarvii jännittää mahtuuko mukaan.

 

Uskomaton setti muuten tuo Pesos-Yrjön aika.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy