Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 10.10.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Iltapäivällä luvassa reipasta auringonpaisteessa.

10,5 km @ 4'13 min/km, ka. 153.  Varsinainen treeni 6 km @ 3'49 min/km, ka. 164. Puolimaratonvauhtia? Se nyt jää näkemättä, sillä ei taida onnistua WiHaan pääsy tällä erää. Harmillista, kun niin hyvä fiilis itse treenistä jäi.

+4 ja sen verran kalsea tuuli, että vain vaivoin t-paitakeli. Noh, reipas tahti tietysti piti keskimääräistä paremmin lämpöä yllä.

Link to comment
Share on other sites

Pitkä(veteinen?) lenkki 15,2 km 1 h 30 min. Huomenna jotain pitkiä vetoja kentällä varmaankin. Kankaanpäähän vois lähteä kympille, jos löydän sen kartalta ja sitten parin viikon päästä Teivoon. Tämän vuoden kisailut alkaa oleen siinä sitten ja marraskuun alussa voi laiskotella vähän aikaa viimevuotiseen tapaan. 

Link to comment
Share on other sites

Aamusta Vantaalle maratonia katsomaan, jonka lomassa eri paikkojen välillä ja meno-paluumatkalla suhatessa tuli hölkättyä n. 10km, 5.00/km. Iltapäivästä sitten kotona kevyempää päälle ettei kuuma iske. Askel oli pitkikselle syönnillä viime talven tapaan konsanaan, ihan kesän parhaat lenkit ja viime talven parhaat lenkit tuli mieleen, kun askel oli niin kevyt. Lopulta lenkistä kertyi 31km, 4.28/km, avg. 149bpm. 

Taisi tuossa ensimmäinen lenkki IM:n jälkeen olla 10km samalla keskisykkeellä ja vauhtia juuri ja juuri 5min/km. Siinä välissä on vielä käyty luovuttamassa verta, joten alkaa se juoksukunto hitaasti nousta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy