Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 8.10.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 10,4 km @ 5'17 min/km, ka. 120. Hämmentävän matalat sykkeet, eikä nyt edes ole kyse virhemittauksesta! :tongue_(2): -9 ja oikein raikas keli. Aika vilpoista jaloille, vaikka edellisiltä talvilta oppinut, että vasta alle -15 asteessa tarvitsee pitkiä pöksyjä trikoiden alle. Pientä totuttelua, kun talvikelit paukahti heti päälle.

Muokattu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

7,31 km @ 5.14 min/km, ei sykevyötä, sis. 2x noin 50m rennot kiihdytykset. Kevyttä juoksua ja samalla happihyppely ulkona. Mielenkiintoinen asia että paino on tippunut yli kilon viimeisen 1,5 viikon aikana. No eipä tuota maralla tarttee ja olo kuitenkin ihan hyvä. Liekö kroppa poltellut nyt rasvoja enemmän treenien kevetessä (siis levossa), kun kovempien treenien aikaan on enemmän hiilareita saanut. No tänäänkin syön normaalisti ja huomenna vähän nesteytän vielä. Eipä tässä mitään viitsi alkaa hölmöilemään. Pääasia ettei nälässä ole ennen maraa ja kisanaikainen tankkaus toimii.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

...

Iltapäivällä +5 ja aurinkoa, eivät joutuneet shortsit vielä kaappiin. :goodvibes:

Mäkiharjoitukset ovat jääneet vieraaksi treenimuodoksi, eikä syynä ole suinkaan, se että täällä olisi pohjalaisittain aakeeta laakeeta. Päinvastoin itse asiassa, mutta sopivan pitkiä ja loivia mäkiä ei ole lähistöllä. Jostain nyt sitten keksin erääseen järvenkierron ylämäkeen vetää 10 x ~150 metrin toistoja. Yhteensä 9,2 km @ 4'47 min/km, ka. 140.

Tämä nyt oli taas tällaista puuhastelua ilman harjoitusvaikutuksen miettimistä. Yhä WiHa takaraivossa hieman kutkuttaa, mutta pari hyvää harjoitusta se vaatisi...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy