Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 6.10.


 Share

Recommended Posts

Olipas mainio treeni. Jo eilinen lupaili hyvää, kun askel oli kevyt ja syke rauhallinen vauhdin ollessa kohtuullista. Tänään viime viikon tv-reipas uusintana. Viikko sitten 10km, 4.00/km, avg. 170bpm, max 182(?), loppua kohden joutui vähän keskittymään, että asento säilyy hyvänä. Kuuma tuli myös, kun vakiomatolla juoksin. Hyvä jos puolikas olisi mennyt tuota vauhtia tuolloin. 

Tänään verrat ja 10km tv-reipas alkoi jo helpommin kuin viikko sitten, vaikka vauhtia lisättiin hippunen (4.00/km --> 3.56,5/km). Vasta 8.km syke nousi yli 170 ja lopulta avg. 165bpm ja max 175bpm ja lopussa oli todella hyvä olo. Paljon pirteämpi kuin viimeksi, helpompi juosta, ei tarvinnut juuri keskittyä juoksemiseen (kun katsoi vain berliinin maraa videolta ;p) ja varmasti olisi puolikkaankin pinkonut tuolla tahdilla (puolikkaalla ollut aiemmin avg. 181-184bpm).

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tänään "maravauhtista" 5k. Samalla juomapullon ja juomisen testausta vauhdikkaasta juoksusta. Pullot halpislähdevesipulloja (5 dl), joissa semmone nostettava korkkiosa. Helppo juoda eikä läiky kuten normipullolla. 3 tuommoista siis Vantaalle omaan huoltoon ja 2,5 dl noin 4% urkkaa / pullo.

Muutama huomio. Kuten Zürichin maralla, ennen huoltoa vauhti kiihtyi ja pullon kanssa oli ihmeellisen kiire. Tuohon kiinnitettävä huomiota. Ilmeisesti alitajunnasta lähtee ilmoitus että nyt häviän aikaa kun on huolto. Sitten semmone huomio, että aika vauhti toi maravauhtikin on juoda, mutta tänään oli kyllä ylivauhtia. Ja juo ne ME -juoksijatkin maralla. Mutta jos esim. 4.25 -vauhtiin löysää muutamaksi sadaksi metriksi niin juominen helpompaa ja vähemmän todennäköisesti vetää henkeen juomaa. Pistoksetkin lienee epätodennäköisempiä jos vähän höllää. No kyl toi treeni hyvin meni tuon juomisenkin osalta.

Alkuveryttelynä 4,23 km @ 5.01 min/km, ei sykevyötä, sis. 4x noin 80m kiihdytykset. "Maravauhtista" 5,15 km @ 4.04 min/km kiihtyvänä (kilsat 4.08,5 - 3.59,8). Loppuveryttelynä 2,89 km @ 4.54 min/km. Uudemmat Adios 2 Boost -kengät on kyllä nopeat :). Niillä juostu nyt 104,1 km ja tuohon enää lauantaina veryttelyt reilu 3 km, jonka jälkeen maraton.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Maratossujen kalibrointia 4.12/km-vauhtiin, jossa melkein onnistuin. Kolmen kilsan alku- ja loppuverryttelyjen väliin maravauhtia 5 km, jossa kilsat aikoihin 4.13, 4.12, 4.11, 4.11 ja 4.11.

Lämpötila 2 astetta ja asukombinaationa pitkähihainen paita, käsineet, shortsit ja pitkät sukat. Noilla voisi mennä lauantainakin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy