Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Hoigga (Juosten täältä takaisin)


 Share

Recommended Posts

 

Hei vaan kaikille.

Jotta ei läpätetä turhia, niin heti aiheeseen. Alla on ote omasta hurjasta tavoitteesta vuonna 2011, eli kahden tunnin alittamisesta. Raja on edelleen alittamatta ja kaikki askeleet siihen suuntaan ottamatta. En tässä ensimmäisessä viestissä availe ihan kaikkia siihen johtaneita selityksiä, mutta varmasti asiaa käsittelen tämän harjoituspäiväkirjan aikana. Itseasiassa en ole tainnut juuri uhrata ajatuksia foorumille, enkä juoksemiselle sen jälkeen kun alisuoritin tuon puolikkaani. Jos on vähän hölkännyt, niin ei ole ollut mitään jatkuvaa, vaan lähinnä yksittäisiä lenkkejä joista jäänyt oikeastaan mieleen vain vitutus omaan paskaan kuntoon.

Miksi?

No en mä tiedä, en tiedä miksi, enkä tiedä miksi ei.. Ehkäpä siksi. Ehkä juurikin siksi, että kyllä mä haluan vielä viettää aktiivisen loppuelämän, siis olla aktiivinen isä, aktiivinen ja viriili puoliso, ja jälleen kerran kunnossa (edes jonkinlaisessa). Mä olen luonteeltani selvästi heikko.. niin se täytyy olla. Huomenna aloittamien, tai maanantaisin..tai viimeistään heti ensi kuun ekana päivänä.. Sellaista se on ollut. Muistan vielä kuinka mahtavaa oli kun hölkkä kulki, kuinka mahtava oli mennä syksyllä höntsäkiekkoa pelaamaan kun luistinkin kulki. Kuinka hienoa se oli kun suksikin kulki..kuinka mukava oli kun kahvakuulalla pystyi heiluttelemaan ennätyksiä.

En mä nyt tietenkään koko aikaa oo vaan syönyt ja maannut… (minkähänlaisessa kunnossa sitten olisin) On tässä junnuja valmennettu kiekkoa pelaamaan, on vedetty muutamat luistelukoulut. On tullut ajettua yksi kesä oikeesti ihan hyvillä sykkeillä maantiellä pyörällä, viime kesänä ostin perheeseen muutaman maastopyörän ja niitäkin on ulkoilutettu.

Mutta ei sellaista oikeeta liikuntaa, sellaista säännöllistä ja kunnossa pitävää. Sellaista se on uupunut siitä asti kun kanttasin 2011 puolikkaan. Sen jälkeen ainoat kylähölkät on tainnut olla 2012 varttimara ja 2015 viljandijärven ympäri häpeällinen kävelyhölkkä.

Lueskelin vanhoja postauksia, ja kyllä, pitkä on matka edes siihen kun olin kesällä 2011 juossut 52:16 oman kymppini. Mutta sitä kohti tässä lähdetään, ei sitä auta surkutella mitä tässä välissä olen menettänyt. Pitää vai ajatella mitä olen oppinut ja mitä tulevaisuudessa on mahdollista tehdä eritavalla!!

Mutta tosiaan pidemmittä puheitta… nyt olen ryöminyt ja kompuroinut sinne jonnekkin.. Ja TULEN JUOSTEN TÄÄLTÄ TAKAISIN.

Eka viestiksi riittänee..kirjoittelen ehkä vielä jatkoa joskus, ellei sitten käy niin että heikon luonteeni vuoksi tää jää tähän ekaan viestiin. Perkeleesti pystyn alkamaan, mutta nyt vaaditaan ISOLLA kädellä pitkäjänteisyyttä!! Tää palsta oli iso apu ja hupi viimeksikin, tuntui kuin joku olisi kuunnellut kun tänne sai vuodattaa omat epäonnistumiset treenissä.. tai jos tuli onnistumisia, niin helposti tunsi virtuaalisen taputuksen harteilla.. Nyt tarvitaan niitä VIRTUAALISIA potkuja LAISKALLE perseelle.

 

”Posted 4 touko 2011

Moro vaan kaikille!!

Onkos muita kahden tunnin rajan havittelijoita ketjun jatkoksi?

Olisi mukava tähän hiukan listailla treenejä nippuun tämän tavoitteen saavuttamiseksi ja oman ohjelman tukemiseksi. Minkälaisilla nopeuksilla muut ovat tavoitetteeseen treenanneet, miltä se tuntui, yms.

Minulla oli tavoitteena 1.50 tälle vuotta, viime syksynä juostun ensimmäisen puolikkaan 2.3x.xx jatkoksi. Tuo viimesyksyinen puolikas meni kyllä rajusti penkin alle, kaikki testilenkit ja pitkikset 18-19km antoi olettaa, että 2.05-2.10 vauhdissa ollaan. Mutta vielä silloin piilossa ollut suolistotulehdus oli vahvana vaikuttajana siihen notta puolikkaalla 14km jälkeen yritin vain selvitä vaimon perässä maaliin. Onneksi selvisin ja saatiin kuitenkin "upea" kokemus ekasta puolikkaasta

Tuon sairastelun vuoksi tuli sitten pitkästi taukoa (ja painoa) ja meni kuitenkin kevättalvi aivan uudestaan aloitellessa, ja hieman ajattelin sitten realistisemmaksi muokata tuota tavoitettani joka nyt siis 1.59.xx mutta ei sen niin väliä, kun nyt pääsee taas nautiskelemaan kuntoilusta.

Oma tavoitteeni on tarkoitus saavuttaa 3.9 Levillä, ja sitä ennen käydään harjoittelemassa 18.6 Rovaniemellä SCM puolikasta, sekä 21.5 Terwahölkällä 10km vain fiilistelemässä tunnelmaa ja tavoitellaan "helppoa tunnin alitusta".

Itselle rakentelin tuota Rovaniemen puolikasta varten sepon puolikasohjelmasta tavoitteena 2.10 ohjelman pikkulisäyksillä. Ja jatkona syksyä kohti muokattuna Sepon 4.30 ohjelmasta haaleita kuvoita kesää varten.

Menee liian pitkäksi tämä viesti, jos en katkaise tähän Lisäilen omia aloittelujani uuteen viestiin sitten.”

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kiitos tsempeistä Jennie ja MarttiM!

Kyllä tää tästä lähtee, vaikka ei tää vielä ittestään tule.. Siis elämäntaparemontti. Noi syömiset ja niiden kirjaaminen ja varsinkin rytmittäminen on se oleellisesti haastavimmalta tuntuva asia. Eli ongelmaksi muodostuu lähinnä se, että ei muista syödä riittävän usein sitä puhdasta kunnollista ravintoa ja sitten mennään karseella vajaalla kunnes sitten syödään jotain väärää tai liikaa.

Noh, en oo tietenkään lipsunut oikeasta puhtaasta ruoasta , enkä oikeen määrästäkään, mutta helposti tunnistan sieltä ne hetket jolloin olisi normisti alkanut sipsiä tehdä mieli.:006: Nälkäisenä kauppaan ja paskoja valintoja mukaan ja sitten kämpillä olisi taas syöty sitä energiaa ihan yllinkyllin ruokaa odotellessa ja sitten ruoka päälle!! EI HYVÄ.

Eilen kävin hankkimassa sitten uuden sykemittarin. Kaikista USB viosta huolimatta päädyin valitsemaan Polarin M400 ja ostin sen vielä ikäänkuin bonuksena VARMASTI Tornio-Haparanda akselin kalleimpaan hintaan 1990kr... Kun piti heti saada ja El Gigantissa oli hyllyt tyhjänä (siellä olis ollu halvempi)..tai MISSÄ TAHANSA olisi varmaan ollut halvempi.. :064: Mutta tää on varmaan just sen verran parempi? TAI tää on ollut hyllyssä odottamassa HULLUA ostajaa jo ihan sieltä 2014 vuoden alusta saakka..ekat mallit..parhaat yksilöt..kaikki alkusarjan viat..

Ai niin, se ruokailu. Siis sehän meni silleen, että aamusta 8:00 töissä oikeen hyvä rahka bansku yhdistelmä. Lounaaksi klo 11:30 Salaattimestarilta haettu 450g salaatti sis savulohi 100g ja muna sekä fetaa 50g NAM. Sitten meniki pieleen! Eli ei ollut välipalaa mukana, ja kun painelin sykärikaupoille ja sieltä NÄLKÄISENÄ ruokakauppaan, niin siellähän mitattiin pullukan SIETOKYKYÄ oikein kunnolla. Mutta eipä siinä, fiksuja valintoja koriin ja sitten KIIREESTI kämpille riisiä keitteleen ja broileria paistamaan. JES, pieni onnistuminen sekin. Olipa se hyvää sitten lapioida soppeli SUUNNITELMAN mukainen annos riisiä ja broileria UNCLE BEN´S EXTRA NANANAS. Mutta siis kyllä, tässä oli se riski paikka sortua johonkin suunnittelemattomaan, johon ON tullut aiemmin sorruttua kyllä. Ruokailu oli mulla about 17:30 ja siinähän ehti mennä 6h välissä ilman ruokaa, ei hyvä. Tänään mulla on välipala jotta tallaiselta syömättömyydeltä vältytään. ON SE perin kummallista mutta totta, että TÄMÄKIN jalo pyöreä ulkomuoto on pääosin rakennettu syömättömyydellä ja siitä johtuvalla KAUHEELLA NÄLÄLLÄ, ja kaikki tietää mihin se johtaa.

PARIT REENIT tuli kuitenkin tehtyä eilenkin. Jahka ne roilerit ja kriisit hiukan painahti, niin methän työkaverin kanssa liikautimma ihtemme salille nautiskelemaan JALKAtreenistä. Se se on aina sellaista herkkua, että ei paremmasta väliä. Jospa ne juoksussa tarvittavat lihaksetkin ottaisi siellä sen verran osumaa, että heräävät henkiin vielä..:017:

Jalkasetti seuraavalle 8vko ajalle:

Hack kyykky 2x15

Leveä prässi 2x15

Kapea prässi 2x15

Polvenkoukistaja päinmakuulla 2x15

Polvenkoukistaja istuen 2x15

Polven ojentaja 2x15

Pohkeet seisten 2x15

Pohkeet istuen 2x15

Iltasella piti vielä käydä sitten tallustelemassa sauvakävellen kahden valtakunna alueella 6.2km 58min @73% sykkeillä.. (Kuinka Paska kunto voi olla...) TAI sitten mä vaan saan sauvomisesta hyvin tehoja ja sykkeet ihan hyvälle alueelle.. Mutta hyvä lenkki ja treeni oli. Kyllä siihen maistui päälle sitten taas kanaa HAPANIMELÄ ja riisiä ja parit Gluteenittomat kuituleivät KANALLA ja juustolla. Hip hei ja unta kuulaan, ei tarvinnut muuten nukkumasalle erikseen soitella, osasi kyllä perille pyytelemättä.

 

Tänään aamulla on jo aamun aeroobinen herättely SAUVAKÄVELTYNÄ. Paikaksi työkaverin kanssa valittiin paikallinen mäkinen pururata, tai kyllä se paremminkin sorastettu oli. Profiilia oli sopivasti ja nelosen lenkillä sai mukavasti päivän käyntiin!! 4.2km 40min @72% sykkein. Iltasella pitää käydä vähän penkkaamassa sitte.

Taas on näläkä.

Ihme kyllä, PITKÄJÄNTEISYYTENI riitti, ja sain aikaan tämän toisenkin postauksen.. ELI julistan tämän treenipäivyrin avatuksi.

Ps. ompas mahtavia ominaisuuksia tällaaselle kuntoolijalle tuossa polarissa ja siä FLOW palvelussa :) Insinöörille sopivaa nypläämistä.. Onko kukaan kokeillut yhdistellä siihen MY FITNES PAL tsydeemiin? Ruokapäiväkirjaa pitänyt tuolla keventäjissä, mutta taidan heivata sen, en tykkää. Nn jotenkin nii pliisu..

 

PPS. älä välitä huonoista postauksista tai kirotusvireistä, insinöörien vahvin ala ei vaan oo tää kirjailijan työ...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

tänään sain oppia että penikoiden syntymisen yhtenä suurena syynä on lonkan loitontajien huono kunto, joten ota kerran viikkoon ne ohjelmaan tyyliin 3*10 molemmille jaloille, tietty jos on laite salilla niin saa tehtyä molemmat yhtäaikaa. Tämä tuli omaan vko ohjelmaan nyt!!

Kiitti vinkistä! Täytyy ujutella tuommostakin haaristelua mukaan :)

Tsemppiä treeneihin! Maltilla vaan eteenpäin nykykunnon mukaan, jottei innostus lopahda heti alkuunsa liialliseen raastoon.

Sepä se.. SON KUMMA, että kyllä sitä sitten maltaa maata vaikka joka päivä kun ei oo "reeniaika" mutta sitten ku aletaan reenaamaan, ni melkein riittäisi ohjelmaksi se että viikon lepopäiviä vaan valvoisi että tulee pidettyä! Kun sitä ei millään malttaisi... :) Mutta joo, kyllä mä nekin sisällytin tuonne ohjelmaan, ettei kävisi höpsis parin viikon jälkeen.

Kiitos tsemeistä :)

Link to comment
Share on other sites

Tsemppiä harjoitteluun! Malttia alkuun, säännöllistä treeniä ja muistaen kuitenkin levätä välillä. Sillä pääsee jo pitkälle! :)

Kiitos tsemeistä :)

Maltti, Säännöllisyys, Lepo.

Ne on varmasti ne tärkeimmät teesit, ja ne toimii samalla tavalla sekä treeniin että ruokailuun. Hyvä tsemi on kyllä päällä :)

Link to comment
Share on other sites

Hyvää (aamu)päivää arvoisa foorumin väki.

Olipas eilen energinen työpäivä kun kävi aamusta ulkoiluttamassa lenkkareita ja sauvakävely sauvoja tuolla puuluodon ulkoilureitillä. Ja muutenkin oli hyvä fiilis kun sai kaikki asiat loksahtelemaan kohdilleen. Oli kunnolliset eväät mukana, oli aamiaista ja lounasta ja välipalaa :2vrolijk_08: Eli perusteet hyvään palautumiseen oli olemassa kun puhdasta hyvää ravintoa mukana, ja täähän menee melkein levosta kun melkein koko päivän istuu päätteellä. Välillä tosin pääsee ONNEKSI hieman reippailemaan työmaalle, ettei aivan kankotu. Siinä kun työpäivän kovalla innolla paiskoi HOMMIA, niin johan malttoi pikku päikyt ottaa kun kämpille raahauduin takaisin.. Pikkusen verran taas lisempää broikkua ja riisiä naamariin ja hetken sulattelun jälkeen salille.

Tänään oli oikeen SPESIFISTÄ treeniä juoksijalle.. PENAA JA HAUBERIA... Varsinkin tuo haukkarin veivaaminen.. jes. Sen sai oikeenkin karvaasti huomata taas penaa pukatessa, että onhan paska kunto.. Voimataso on jotenkin ihan OK, mutta kestävyys ja hapenotto hyytyy heti.. SIIS ihan heti kun muuan toisto tuotettuna, niin johan on narut löysänä.. Ja sama tietysti muissakin liikkeissä, mutta sehän se perisyy on siellä salilla käyntiin, että saavuttaa jonku kunnon, ja pysyy siellä...kun vaan muistaa ylläpitää veivaamista..Sepä Se.

Treeni oli siis Rinta+Hauis+Vatsa

Penkkipunnerrus 2x15

Vinopenkki 2x15

Pecdeck ("suorin käsin") 2x15

Pecdeck ("koukistetuin käsin") 2x15

Punnerruslaite 2x15

Hauis suoralla tangolla seisten 2x15

Hauis käsipainoilla istuen 2x15

Hauis Scottpenkki mutkatangolla 2x15

Hammerkääntö taljassa narulla 2x15

Suorat vatsat 2xmax

Vatsarutistuslaite 2x20

Noi olikin aika hankalia nuo kaksi liikettä, eli hauis suoralla tangolla SEISTEN.. ei MEINANNUT tasapaino riittää seisomaan siinä tangolla... ja Tuo hauis käsipainoilla ISTUEN ei kans tuntunut oikeen kivalta perseessä... :039: JOO-O.. En sitten tiedä, mutta mitä nyt äkkiä kelasin mielessä niin on noita joku joskus varmaan lukenut hiukan liian tarkasti noita ohjeita ja tehnyt SEN mukaan.. Sen kun olisi nähnyt. Kerran joku selitti tohkeissaan sitä miten oli tehnyt KYYKKYÄ SCOTISSA.. joo-o miten helvetissä se onnistuu, mutta varmaan soli oikeesti tehnyt sitä SMITHISSÄ.. Tai no niin mä ainakin toivon :) Hyvä kyykkyreeni oli kuitenkin tuntunut olleen, Mutta MUN verkkokalvoille paloi ainiaaksi INTERAKTIIVINEN kuva siittä jannusta veivaamassa kyykkyä SCOTISSA. Nojoo..menipäse aika OT osastolle taas.

Illalla salin jälkeen sauvakävely 35min ja sellaasilla kivan matalilla sykkeillä, ihan vaan ilmoja katsastellen. Sitten jaksoikin taas ruoka maittaa.. ja yllätys yllätys RIISIÄ ja BROILERIA HAPANIMELÄ meni massuun miesten annos. Sitten jaksoikin köllötellä sohvalla ja laitella tälle päivää eväksiä. Tein siinä herkutillisiä jauhelihapihvejä naudan PAREMMASTA jauhelihasta, ja sille kaveriksi gluteenitonta spaghettia. Vähän smoothieta aamuksi puolukoista, kiivistä, luonnonjogusta, ja vedestä. Ja näin ruokatunnin jälkeen voin todeta, että hyvää oli molemmat!

Joo, eipä muuta.. Aamusta taas sauvakävellen mäkisellä kivalla ulkoilureitillä 4km sykkein 133 eli 71%

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Moron vaan päiväkirjaväki..

Minäpä kirjailen muutaman rivin siitä, mihin minun elämästäni jälleen kerran häipyi yksi päivä, jona olisin voinut tehdä jotakin oikeasti merkittävääkin :)

Siinä tuli päivä syötyä muutaman tunnin välein naudan PAREMMASTA jauhelihasta tehtyjä pihvejä ja GLU spagea.. Tai no tein mä vähän muutakin, mutta tuossa syömisen ympärillä se elämä niinku näyttäis hupenevan :) ELI my fitness pal palveluun olen rustaillut syömisiäni ja treenit polarista, niin eilinen numeroiden valossa.. päivätavoite 2580kcal + treenit 1130kcal ja syöty 3067kcal ELI jäin tavoitteesta joka PITÄISI syödä, 643kcal...
Tuo 2580kcal siis sisältää jo sen kalorivajeen jonka pitäisi turpeasta kehostani tiristää rasvaa n.700g viikossa. ELI tuo on tavoite päivälle johon ei sisälly treeniä. Nyt jos treeniä on 1130kcal edestä, luonnollisestikin pitäisi sitä nautaa pureskella yhteensä 3710kcal edestä.. ja nyt kaiken syömisen jälkeen tulos oli eilen 3067kcal.. JA TULIN siihen tulokseen, että kauhian mahdottomasti pitää kyllä syödä notta kaikki tuo tulee syötyä (puhdasta..ei sipsiä) Kyllä tämä on sitten hupaisaa tämä insinöörin laihduttaminen.. ON vimpaimia ja sovelluksia ja ohjelmia ja exeleitä..mennee ja tullee, MUTTA läski on ikuista..ihan niinkö CHIIIIKIN timantit!! Kyllä tää tästä kunhan oppii systeemin.

No joo, mitähän muuta tuli veivattua.. no mähän LEIVOIN.. näppäsin siinä peltillisen herkullisia GLUTEENITTOMIA Ciabatta leipiä :038: Tekaisin ne kuitulisällä ja neitsyt oliiviöljyllä niin nehän on terveellisiä ;) Oli kyllä hyviä, ja näyttää mahtuvan minun ruokavalioonkin kun pitäähän sitä sopivasti hiilariakin koneeseen tuupata. No sillaikai ja kirjoitellaan nyt yhteen putkeen nää turhat jutut kun tuosta reenistä oo niin mitään mainittavaa.. niin Illalla sitten kaikkien suoritteiden jälkeen piti VAIHTELUN vuoksi tekaista broileria HAPANIMELÄ ja tietysti riisiä kaveriksi :) Vaihteluahan se on kun en kok päivänä ollutkaan sitä vielä syönynnä!

Höpöhöpöstä treeneihin.. Tai no.. :)

Aeroobinen osasto tuli temmottua aamusta siellä puuluodon lenkillä mäkiä ylös ja alas 4.2km ja kulkupelinä oli taas ne sauvakävelysauvat. 40min 133/71% sykkein. kivaa oli ja hyvin virtaa päiväksi!

Ilalla oli ohjelmassa kuntosalia Selkä-keskari treenien merkeissä.

Ylätalja leveällä otteella niskan taka 2x15

Alataljasoutu V-kahvalla 2x15

Ylätalja kapealla otteella rintaan 2x15

Vaakasoutu laitteessa 2x15

Kulmasoutu penkillä käsipainoilla 2x15

Yläsoutulaite 2x15

Selän ojennus laitteessa 2x15

Vinot vatsalihakset 2xmax

 

Ja kuten jo aiemmin totesin niin loppuaika kului syödessä... Katotaas huomenna lisempää, ja tänäänkin aamulla oli jo aeroobista, mutta sitäpä me katotaan huomenna.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Moron teitille ja silleen,

Lyhyestä virsi kaunis. Tsiisus mun kädet on jumissa... mä en meinaa saada sidottua kenkiä kun ei käsiä saa millään suoraksi, tai sitten mun vatta on niin iso :) Eiku oikeasti, on mennyt kyllä viikon treenit perille, JES hieno homma!! Kyllä on taas parin kuukauden lonkoron killittämisen jälkeen kiva olla kipiänä liikunnasta!! Nyt on koko roppa rassattu tälle viikkoa yhden kierroksen verran, ja tosissaan, nuo saliohjelmat joita oon tuohon esille ylpeästi omin pikku kätösin etusormilla näpytellyt, on sen 8vko kestoisia. Tähän postiin tulee se viimeinen niitti bodybildinkiä, eli olka-ojentaja-vatta. JOKU voi vallan kovasti KUMMASTELLA, että minkätakia ja miksi ihmeessä nuota salia painattaa ja sauvakävelöö ja syö HAPANIMELÄÄ..ja kaiken KUKKURAKSI kirjoittaa siitä törttöilystään JUOKSUFOORUMILLE!! Mutta katoppa kun siihen on syynä PERVERSSI unelma siitä kuinka tämä sotanorsu vielä tulee ja HÖYHENENKEVYELLÄ askeleella aikoo pistellä ainakin mutkaista tietä näkymättömiin asti!! SE SE ON se syy hillua täällä juoksijoiden keskuudessa. Nyt vain aluksi herätellään lihakset henkiin ja mennään pää punaisena pitkällä matalalla askeleella sauvakävelyä.. :) Eilen jo HÖLKKÄSIN ulkoilureitin alamäkiä.. ihan vaan jotta alkaa tehdä niin mieli :2vrolijk_08: Mutta ihan rauhassa nyt aluksi!!!

Eiliset treenit.

Aamusta sauvakävelyä loistavassa, aivan mahtavassa pikkupakasessa puuluodon ulkoilureitillä 4.2km 40min 128/68% sykkeillä. Ihan mahtava aamun aloitus taas.

Illasta sitten salille ja vuorossa oli tänään: Olka-Ojentaja-Vatsa 60min sykkein 111/59% ei noilla pienillä olkalihaksilla paljon happea kulutella... :)

Pystypunnerrus käsipainoilla 2x15

Pystypunnerus laitteessa 2x15

Vipunosto sivulle käsipainoilla 2x15

Vipunosto eteen käsipainoilla 2x15

Takaolat laitteessa 2x15

Ranskalainen punnerrus mutkatangolla 2x15

Ojentajaliike ylätaljassa solmunarulla 2x15

Yhden käden ojentajaliike ylätaljassa 2x15 molemmat kädet

Vatsarutistus penkillä 2xmax (se max ei vielä oo paljon, mutta mahtava polte)

Vartalonkierto laitteessa 2x15

No mutta semmosta. Ensi viikosta alkaen otan sitten ohjelmaan tiistaisin kehonhuollon/venyttelyn kun kerran paikallisen salin ohjelmistosta sellainenkin löytyy.. tuleepahan kerta viikkoon käytyä kroppa läpi kunnolla. (JUU, pitää venytellä muutenkin....)

Tänään perjantaina on sitten lepopäivä, ja lauantainakin melkein, vain kevyen sauvakävelyn ja koiranlenkityksen voisi täräyttää. Sunnuntaina olisi tarkoitus läpsytellä hieman pidempi sauvakävely, noin kestollisesti mitattuna. Ihan vaan että opettaa keholle pikkuhiljaa sitä rasvan käyttöä polttoaineena.

Kyllä tästä ei niin lyhyt tullut NYTKÄÄN. Mutta lupaan että nää lyhenee..kai.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy