Jump to content
Juoksufoorumi.fi

IM Barcelona 4.10.2015


ToniT
 Share

Recommended Posts

Kaula Vanessaan kasvaa vaan 75km kohdalla, mutta kolmantena oleva Yvonne van Vlerken on miesten seassa nostanut vauhtia, mutta ero silti reilu, koska hän ui 7.5min hitaammin kuin Kaisa.

Edit: Yvonne olikin jo saanut Vanessan kiinni ja oli jo toisena 75km kohdilla, samassa nipussa kuitenkin aikojen perusteella.

Link to comment
Share on other sites

On tämä huikeeta, Kaisa jo 147km kohdilla ja paukutti nopeimman splittinsä.

Kisassa muuten mukana 111km kohdilla 4. Kuusinkertainen Konan maailmanmestari Natascha Badmann. Tai no oikeastaan 7, kun sen yhden kerran, kun hän tuli toiseksi, voittaja myöhemmin tunnusti käyttäneensä epoa.

Link to comment
Share on other sites

Onko uran suurin voitto, jos/kun voittaa?

Hienoa että kulkee täydellä matkalla ja että on lähtenyt näihin mukaan. Kisan taso ei nyt ole paras mahdollinen koska epäilemättä yksikään Havaijilla kilpaileva ei ole täällä enää viivalla. Vaikea sitten sanoa mikä on uran suurin voitto kun ei ole tällä matkalla esim. kertaakaan ennen kisannut. Badmann ja Van Vlerken eivät ole enää niin kovia kuin muutama vuosi sitten, mutta onhan voitto näissä aina kova suoritus ja sitä kovempi mitä isommalla erolla se tulee. Ja jos tulee vielä eka yrityksellä. Saa myös hyvät pisteet heti jos tähtää ensi vuoden Havaijin kisaan, sinne pääsy ei liene Kaisalle mikään ongelma jos terveyttä riittää.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy