Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 3.10.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Perjantai oli näemmä lepopäivä muillakin. :smiley:

Aamulla PK 10,4 km @ 5'27 min/km, ka. 119. Hämmentävän matalat sykkeet. +3, ei paha. Lepopäiväkin tuntui taas tehneen tehtävänsä. Viimeksi kun sykemittausta ihmettelin, niin olihan siinä sellainen "poikkeus" rutiinissa, että paita oli heti pesun jäljiltä päällä. Eli jotain sähköisyyttä oli siis jäänyt joka kai villiinnytti sykevyön.

Viime lenkillä häirinnyt nilkan jäykkyys oli jo parempi. Jotain sain sieltä siis itse naksautettua auki. Ammattilaisen käsittely joka tapauksessa jo varattuna. Häiritseviä tuollaiset. Vaikka ei tunnu askellusta tuntuisi muuttavan, niin silti sitä pelkää, että jonkun rasitusvamman siitä itselle hankkii, jos vain runnoo menemään.

Muokattu
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Eilen tosiaan oli lepopäivä keskiviikon tapaan. Tänään kevyt lyhyt pitkä 15,54 km @ 5.02 min/km, ks 70% (max 77%). Aika kepeää oli kun liikkeelle pääsi. Liian hitaasti kun juoksi niin kroppa ei tykännyt. Lähempänä aerkia alkoi selvästi homma paremmin toimimaan. Liekö hyvä merkki viikon päästä olevaa maraa ajatellen? Olisi vähän tehnyt mieli luukuttaa, muttei enää viitsi hölmöillä. Maksimisyke oli lyönnin yli (mutu)aerkin.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 ...

Iltapäivällä PK 10,4 km @ 4'52 min/km, ka. 135. Tuulisempaa kuin aamulla, mutta +10 ja komea auringonpaiste. Hieman reippaampaa menoa hyvällä kululla. Viimeisimmät lenkit ovat kuin itsestään asettuneet verkkaisenpuoleisiksi, joten tämä ikäänkuin löntystelyksi muuttuvan askelluksen ehkäisyksi. :smiley:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Harvinaista herkkua: lauantailenkki. 16 km kevyttä, viimeiset kaksi kilometriä marantonvauhdilla.

Upea syksyinenn keli. Ekaa kertaa tänä syksynä pitkissä vermeissä ja heti tuli jobinpostia. Liian lyhytvartiset sukat ja trikoiden vetskari hinkkasi ihon rikki molemmistaj akilleksista. Prkl.

Muokattu
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tämän viikon pitkis tuli juostua nostaen vauhtia, 15.4km @5:54min/km, 5.8km @5:24min/km, 7.5km @4:56min/km, yhteensä 28.7km @5:33min/km. En ole aikasemmin juossut tällaisia jossa vauhtia nostetaan pariin otteeseen mutta oli oikein mukava treeni vaikka viimeisen kilsan aikana syke nousi aika korkealle. 

Nyt on sellainen fiilis että voisi kolmen viikon kuluttua ekalla maratonilla lähdössä asettua johonkin 3:30 ja 3:45 jänisten väliin. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy