Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 24.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 10,2 km @ 5'16 min/km, ka. 128. Sykkeet jokseenkin alhaalla. En tiedä sitten mitä johtopäätöksiä asiasta voisi tehdä, vai voiko ollenkaan yhden lenkin perusteella. Taas poikkuksellisen lämmintä (+12), mutta epähuomiossa sormikkaat tuli silti otettua.

Myöhemmin vielä tarkoitus koulia kroppaa putkirullalla.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Perse päivä. Yövuoroja on nyt sitte 3 putkeen eli vielä 2 jälellä ennen parin pvän vappaata (on muuten nyt 13 pvän aikana tasan 2 vapaata, ja kun ne on 12 tiimasia kaikki duunihukit niin ei juurikhaan virtaa meinaa piisata..!) NO! kuitenkin ja valivalivali ja seliseliseli; 5,5 kilsaa hölkkää kun olin nukkunu sen 4 tuntia yövuoron päälle. Maltan tuskin oottaa vappaita. Sen vaan sanon minä. Plus että oikealle puolelle alaselkää pistää juostessa. Eilen havaittu vaiva, paheni yövuorossa (kun pitää sitä vyötä kantaa mukana). Ja kun pötköttelee selällään niin ylösnousu tekee kipiää. Häätyy venytellä, senkin vaan sanon minä..! :D

Muoks; kämpillä vielä käsipunttitreeni, keskivartalojutskaa ja illalla hieman foam rollausta selälle.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

PK 9,32km 00:49:33 ks.138, sis 8kpl ruskoja. Tuntui kevyeltä alussa, mutta 4-8km väli pisteli ja pulssi koholla. Noh ei pidä ottaa pahemmin stressiä tästä, mitään ei ole enää tehtävissä. Pohkeet tuntuivat eilen tönköiltä ja muutenkin hikoilee reippaasti, johtunee tankkauksesta ja keventelystä.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tänään maravauhtista, reilu 5 vrk puolikkaan jälkeen. Se huomioiden kulki hyvin eikä tarttenu käskyttää. Ehkä 10k:n jälkeen hieman alkoi väsyttää mutta kenties johtui jo pitkästä päivästä ja pimenevästä illasta. Läpimärkä (alkumatkasta satoi vettä) pitkä paitakaan ei auttanut kun se ei hengittänyt ja oli sen vuoksi aika kuuma. Ehkä em. asia näkyi hieman korkeina keskisykkeinä, mutta fiilinki juostessa oli kuitenkin aika hyvä. Treeni siis tuli tänäänkin tehtyä :

Alkuveryttelynä 4,19 km @ 5.08 min/km, sis. 4x noin 80m kiihdytykset, ks 67% (max 80%). Maravauhtista 13,04 km @ 4.09 min/km, ks 87% (max 91%). Loppuveryttelynä 3,09 km @ 5.28 min/km, ks 75% (max 81%). Yhteensä 20,32 km.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Aluksi ajatuksena oli juosta tänään 20km, mutta alkoi eräästä syystä vituttaa siihen malliin, että tein pienen sakkolenkin. Tarkoituksena vain ja ainoastaan saada pää ja jalat väsyneiksi. Onnistuin. Sain kasaan 50km ja hyvältä tuntui loppuun asti eikä mikään paikka alkanut valittaakaan.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy