Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 23.9.


jklaukka
 Share

Recommended Posts

PK 20,5 km @ 5'12 min/km, ka. 130. Kummasti kevyempää tekemistä sunnuntain pitkikseen verrattuna. Ehkä se on uskottava, että edellispäivänä juostut 28 km voi vaikuttaa kulkuun. :tongue_(2):

Mainiot säät todellakin jatkuvat. Hieman kosteutta ilmassa, mutta ei ennustettuja sateita. Vähempi tuuli olisi taas riittänyt, mutta ei se niinkään kylmettänyt vaan lähinnä aukeilla paikoilla hidasti.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tuskaisen lämminta 15km. Ennen lenkkia ajatuksissa oli hilpaista pari tuntia, mutta nopeasti mieli vaihtui että josko edes tunnin jaksan hölkötellä, vauhtikin hidasta. kolmen vartin jälkeen alkoi kuitenkin helpottaa, joten tunnin ja 11km jälkeen otin ensimmäiset reippaamat askeleet sitten täydenmatkan kisan, kun hilpaisin vielä 2km 4min/km ja kevyttä hölkkää palautteluksi. Ei tuo nyt pahalta tuntunut, mutta ei sillä vielä maratonia taideta jaksaa mennä...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Vantaan maravauhdin tunnustelua.

VR 2 km + 16 km@4.10/km + VR 3 km

Liian kovaa oli tänään mäkisellä reitillä juostu vauhti maravauhdiksi, mutta kuinkahan se toimisi Vantaan tasaisella reitillä? Ehkä parempi pudottaa vauhtia parilla napsulla. Yllättävän tasaisena pysyi vauhti, sillä kaikista ylä- ja alamäistä huolimatta nopein kilsa 4.07 ja hitain 4.11.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Se oli sitten SISU45min vuoro...rankin treeni ikinä:situps:ideana oli tehdä kolmen patterin liikkeitä 7 min. kerrallaan, eri kolmen ryppään liikkeitä 4kpl=28min.

Eka kierros oli 30sek./liike....siinä jo hikeä pukkas niin että jäi lammikko.....:icon_redface:. Käsivarret ovat vieläkin jotenkin darrassa...jalat eilisten vetojen jäljiltä aika valmiit.....Kokemuksena kuitenkin hyvä, aivan varmasti kehittävä treeni keholle kaikin puolin.

 

Link to comment
Share on other sites

Palauttava/kevyt lenkki NB:n barefooteilla. 10,23 km @ 5.25 min/km, ks 65% (max 76%). Aika himmailen meni mikä olikin tavoite. Taisi lävähtää uusi alhaisimpien keskisykkeiden ennätys samalla ja maksimisykekin jäi lyönnin alle mutuaerkin. Kävin testaamassa vähän Pirkkolan uusittua purua ja pehmyttä kyllä oli. Ei paljoa täräyttänyt. Oli joistain kohdin vasta tasaantunut, joten hetken aikaa menee ennen kuin tuolla uskaltaa alle 4 min/km alamäkeen juosta, muuten voi nilkat olla lujilla. Huomenna jotain @OlliL:n tämän päivän treenin kaltaista, mutta hieman vähempi riittää, kun oli tuo puolikaskin lauantaina (kai sekin hyvästä treenistä käy).

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy