Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La.04.11


pietari
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sää on todella upea. Oli ihan pakko lähteä vielä tunnin squashin jälkeen toiseksi tunniksi lenkille. Pukeutuminen lenkille epäonnistui. Aurinkoinen ja tyyneltä näyttänyt sää sai jättämään takin pois. :mad0228: Typerää. Loppupätkällä oli sitten vastainen tuulenvire. Oli juostava vähän ylikovaa, jotta sai edes jonkinlaisen lämmön pidettyä yllä. Oli viimeinen lenkki ilman tuulenpitävää yläosaa.

Squash 52:20 avg 123 (liian pitkät erätauot :smiley: ) max 175 epoc 25,0

Juoksu 12 km 57:30 avg 144 max 160 epoc 27,0

Onko muilla T6:n omistajilla epocit laskeneet radikaalisti Training Managerin ohjelmapäivityksen myötä. Olihan tuo muutos kerrottu, mutta aiemmin noita harjoitusvaikutus 4:n ja 5:n harjoitteita tuli aina silloin tällöin. Vaikka nyt vedän kovaakin tuollaisen reilun tunnin lenkin, niin pääsy tasolle 3 on jo vaikeaa.

Link to comment
Share on other sites

Todellakin mielettömän hieno keli ja nimenomaan luistava: auringonpaisteessa 16,3 km hiihtoa / 78 min. Sykkeitä ei mittailtu, tuli taas mieleen että sykemittarin paristot olisi uusittava.

Aurinkoinen keli sai vastaantulevat sivakoijat hymyilemään ja moikkailemaan. Ilma oli kuin maaliskuussa parhaimmillaan. Nyt tästä ensilumesta on nautittava. Näin siis Nurmijärvellä ja marraskuussa

Link to comment
Share on other sites

75 min rentoa peruslenkkeilyä Karhu M1:n koejuoksuna. Suuri negis lenkin loppuosalla alkanut päkiöiden kipeytyminen. Alla sula asvaltti. Tätä ei koskaan ole tapahtunut Nimbuksien kanssa. Laittaa mietityttämään, josko pysyisi vanhassa merkissä.

PS. Tiedoksi hiihtäville pks-alueen seppolaisille: Niskalan pelloilla Vantaanjoen varrella pystyi tänään luisteluhiihtämään erinomaisesti. Erikoinen on keli, kun hanki (vähäinen sellainen tosin) kantaa kuin keväällä.

Nyt hyvää seuraa, punaviiniä ja fondueta. Hyvää pyhäinpäivää!

Link to comment
Share on other sites

Vajaa tunti tuli nautiskeltua juoksemisesta keskellä KIRKASTA päivää. 12 km tuli matkaa taitettua keskisykkeellä 139 (79%).

Vähän ihmettelen, mistä Timopar löysi sulan asvaltin, koska aika samoilla kulmilla ilmeisesti kuitenkin juostiin, enkä minä nähnyt muuta kuin joitakin sulia laikkuja. Pääosin jalkakäytävät ovat täällä Koillis-Helsingissä lumisia ja paikoitellen ikävän jäisiä ja epätasaisia. Juoksemaan pystyi kuitenkin hyvin ilman mitään nastoja. Eiköhän nämä lumet ja jäät saa kuitenkin kyytiä jo ensi viikolla. Kannattaa käydä huomenna nautiskelemassa talvikeleistä, sillä seuraava mahdollisuus siihen voi olla pitkänkin ajan päässä.

Link to comment
Share on other sites

Juoksua 12km sis. talvisarjajuoksun 10km aikaan n.50min. pakkasta 0li sellaiset 17-20 astetta ja varmaan reitin varrella oli kylmemmpiäkin kohtia. Keuhkot teki tenän viimeisen 2km ajaksi. En tiedä mikä perkele riivas vaan jos ei olis hellittäny huomattavasti niin olis jääny maali näkemättä ku ei kertakaikkiaan enään henki kulkenut sen enempää sisälle kuin ulos. Nyt sitte yskitään tämä ilta....

Link to comment
Share on other sites

Tuli sitten liityttyä Enduranceen ja tilattua puku. Jotta en itteäni ihan pelleksi tuntisi, niin pidimme sitten maratonkaverini kanssa harjoituskotirataultran. 50km julkuteltiin loistavassa kevättalvisessa kelissä 7,5km lenkkiä. Kierrosten välillä kävimme kotona tankkaamassa juomaa ja kuivahedelmiä ja yhdessä välissä vaihdoimme kuivat paidat päälle. Viimeinen kierros piti tehdä vähän pidennettynä, jotta matka täyttyisi.

Aloitimme kymmeneltä aamulla ja lopetimme joskus 16.20. Juoksemiseen meni aikaa 5t20min ja siihen juomatauot pälle. Sykkeen koitimme pitää kurissa ja jyrkät ylämäet kävelimme. Nyt on raukea olo, mutta ei niin piesty, kuin olisi maratonin jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Hiihtelyä taas Hakunilassa. Laitoin ihan parafiinit pohjiin ja aurinkoisessa kelissä suksi luisti. Päästiin jo hiihtovauhteihin. Kiersin 50 kieppiä, eli 25,2km ja aikaa kului 1.31. Keskisyke on ollu kaikilla hiihtolenkeillä yhden lyönnin sisällä, niin tyypillistä minulle. Aika vaikia pitää sykettä kurissa, täytyy myöntää. Noh, PK:lla nyt kuitenkin oon menny. Niin juu, keskiviikosta oli vauhti noussu jo yli minuutin kilometrillä. Voi kun joskus juostessakin tulisi vastaavanlaisia superkompensaatioita :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy