Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 20.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 24 km @ 5'33 min/km, ka. 127. Nyt en hurjastellut, kuten viikko sitten. Auttoi tietysti paljon, kun reitiksi valikoitui kesältä suosikiksi tullut Tohninlenkki, nyt viimein vastapäivään. Mäkistä mennen tullen, mutta nyt pääsi laskettelemaan kilometrin alamäen rennosti rallatellen. Mahtava piristys keskelle lenkkiä!

Sääennuste petti: sadetta piti tulla vasta keskipäivällä, mutta niin kosteutta oli alusta asti ilmassa ja pariin kertaan vähän isompi kuuro kasteli. Hyvin silti tarkeni kompressiovermeissä, kesäaamujen lenkeiltä kun jäi sellainen huomio, että aika vilpoisilta materaaliansa vuoksi tuntuvat. Lopuksi auringonpaiste tervehti yksinäistä lenkkeilijää.

Sivuhuomautus: paino väheni nyt vain noin kilon. Uskomattoman vähän! Tietysti viiileä keli, mutta kovin pieneltä hikoilulta tuntuu silti. Tosin ilmankos lenkit menevät helposti juomatta.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Maastojuoksentelua 10.46km / 1:09´13h / 6´37min/km -> http://www.movescount.com/fi/moves/move77187528

Kävin hirvikärpäsiä härnäämässä Joutsenon Myllymäen laskettelukeskuksen maastoissa. Samoja reittejä, joissa jokusia sm-hiihtojakin pidetty menneinä vuosina.

Eilisellä Kullervon asfalttitasaisella pehmeäksi taputeltu juoksijan ruho kaipasi nyt vastapainoksi jotain ihan muuta. Siispä auto parkkiin mutkamäen juureen ja menoksi.

Kun eilen 21km matkalla kok.nousua kertyi reilu 40m niin nyt sama oli kasassa jo ekan puolen kilsan jälkeen. Koko lenkuralle 330m kiipeämistä ja ihan jyrkimmät lähes neliveto päällä. Mutta hyvällä tavalla tuntui vain pikkuisen pahalta. Ja aika sukkelasti tuntui hengityskin tasaantuvan tömpyröiden jälkeen.

Keli oli aivan loistava. Shortsit ja t-paita päällä siis melko täydellistä ulkoilusta nautiskelua. Eikä niitä hirvikärpäläisiäkään ehtinyt montaa tarttua mukaan ;)

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy