Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 17.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

Juoksua 27.7km, 2.33.44, 5.33/km, avg. 140bpm. Raskasta menoa alusta loppuun, mutta tulipahan tehtyä sateesta huolimatta. Ja tuli testattua juoksutakkia ekaa kertaa elämässä. Hyvin toimi sateessa. Sykkeet selvästi koholla vielä tod-näk. tiistain jäljiltä, mutta eiköhän ne siitä laske muutaman rauhallisen lenkin jälkeen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

...

Hupsista, innostuin pitkästä aikaa tuplaamaan. Toissaviikkoinen VK-treeni uusiksi: 6 km @ 3'54 min/km, ka. 169. Verryttelyineen 10,5 km @ 4'22 min/km, ka. 156. Tosin lipsahti tälläkin kerralla MK:n puolelle. Kun kilometri menee 175:n keskisykkeellä, niin ei siihen Suunnon palautetta (PTE 5.0!) tarvita tietämään, ettei enää kehitetä samoja ominaisuuksia kuin harjoituksen alussa. :icon_redface: Ilahduttavan hyvä kulku joka tapauksessa: viime viikonlopun ilottelut eivät takuulla enää painaneet jaloissa.

Pikkaisen oli kosteutta ilmassa, mutta varsinaiset kuurot onnistuin välttämään. Miten vaan mahtaa olla huomisen aamulenkin kanssa, se taitaa mennä onnenkaupaksi.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Alkuveryttely 4,62 km @ 4.51 min/km, sis. 4x noin 80m kiihdytykset, ei sykevyötä. Puolikkaan "kisavauhtisena" avauksena 2,03 km @ 3.49 min/km (2k 7.36,8), 2. kilsa sekunnin kovempi mitä eka :). Loppuveryttely 4,01 km @ 5.09 min/km, sis. 2x noin 50m ruskot. Yhteensä 10,66 km.

Nyt treenit tehty lauantain puolikasta (ja 7 m/s vastatuulta) varten ja voi aloittaa keventelyt :). Tällä viikolla onkin jo aika tarkkaan 50 km kertynyt kilsoja. Tuntuma tänään oli aluksi vähän tukkoinen, mutta "kisavauhtinen" kulki hyvin ilman sen suurempaa yritystä juosta kovaa. Siinä mielessä ennätystä kyllä lauantaina tavoittelemaan vaikka sataisi lunta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kunhan nyt juoksin. Ehkä se tästä:

17.19 km - 01:43:58 - 06:03 min/km.

Miten vaan mahtaa olla huomisen aamulenkin kanssa, se taitaa mennä onnenkaupaksi.

Mä jätän huomisen suosiolla väliin, kun lauantaina on Juokse Sorvassa -hupailu edessä. Sanotaan vaikka, että oon huomenna juoksulakossa...

Link to comment
Share on other sites

Kävin salaa suunnistamassa Länsirasteilla. 3 km (lasten?) reitti. Onneksi en omista tuollaista muovipalikkaa, jolla oikeat suunnistajat leimaavat, ei jää todistusaineistoa. Pääsin kuitenkin pois ennen pimeää. Suunnistaminen oli kivaa, aika paljon on opittavaa. Mm. se että hämärässä tarvitsee lampun ja suurennuslasin, jotta voi lukea 1 10 000 kartan kärpäsenkakkamerkintöjä. Ja paikan päälle kannattaa tulla kävellen ettei joudu seuraamaan paikallisten ja suunnistajien välistä sadetanssia autojen pysäköinnistä, vaikka nytkin se oli hoidettu esimerkillisesti paikallisen urheiluhallin P-paikalle. Joku henkilö kuitenkin hengaili P-alueella ja heitteli oraakkelimaisia kommentteja paikalle tuleville ja lähteville suunnistajille. Kaiken kaikkiaan oli ihailtavan tehokkaat järjestelyt ja todella mukava käydä. Lamppusuunnistusta varten tarvitsen varmaan 100 lisäharjoituskertaa tai otan mukaan vanhemman polkukoiran. Outoa miten polkuja on oppinut kulkemaan ihan kohtuullisella paikan ja matkan tajulla mutta umpimetsässä on täysin hukassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy