Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 15.9


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Tänään vaihteeksi juoksua munat vaahdossa. Satoi sen verran, että jo alkuveryttelyssä Adios2 Boostit saivat kenties yli 100g lisäpainoa/kenkä ja muut vaatteet vajaan kilon :). Ja tuo vaahto homma johtui siitä että trikoisiin jääneet pesuaineet lähti vaahtoamaan kovavauhtisissa vedoissa :).

Alkuveryttely 4,62 km @ 4.50 min/km, sis. 4x noin 80m kiihdytykset. 5x1k 90s Runner's Twilightin kilsamerkkien väliä niin että 3 vetoa ylimäkivoittoisempaan (yv) ja 2 alamäkivoittoisempaan (av) : 3.42,3 (yv), 3.43,4 (av), 3.40,1 (yv), 3.41,7 (av) ja 3.41,4 (yv). Treeni meni kyllä hyvin. Ei ollut sykevyötä, mutta semmone kevyt happotuntuma alkoi olla 3. vedosta lähtien, muttei vielä taidettu paljoa yläkynnyksen yli riehua. Ekoissa vedoissa boltmainen loppulöysäys vielä. Viimesessä ollu enää varaa löysäillä, se meni "rennon" kovaa :). Hieman keräsin katseita työmatkapyöräilijöiltä, kun värjöttelin palautukset sateessa, mutta kelejä kun ei voi valita. Potutti kyl se että päivällä olisin voinut etätyön pidemmäksi lounastauoksi lähtee tekee treenin poutasäällä ja istua sitten läppärin ääressä myöhempään kun satoi. No vetojen jälkeen tuokaan ei harmittanut enää. Loppuveryttelynä 4,53 km @ 5.02 min/km. Yhteensä 14,14 km.

Muokattu
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@OlliL en noin huono laskija ole (4,62+5(manusti asetettu tarkka matka GC:lle)+4,53=14,15 eikä 14,14) mut Garmin Connectin mielestä menee noin. Nii no taitaa se metrin tarkkuudella mittailla vaikka GC:llä tarkkuus 10m.

edit : nii ja treenillä hain jotain epätoivoista nostetta la puolikasta varten :)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy