Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 13.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 20,5 km @ 4'58 min/km, ka. 136. Mitämitä! Hämmästelin lenkin vauhtia perille päästyäni ja ihmettelen vieläkin. Ehkä upea sää (+5-10 astetta) tai eilinen lihasten rullailu ja sauna sai aikaan tällaisen helppouden tunteen. Tai kenties pelloilta kantautunut korjatun viljatun tuoksu huumasi niin. :icon_redface: Tietysti sykkeet paljastaa, että rasitus oli meikäläisen keskimääräistä pitkistä korkeammalla. Kymmenen pykälää vähemmän ja sama tahti, niin voisi sanoa olevansa jo aika kovassa kunnossa.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

15.01 km / 5:06 min/km -> http://www.movescount.com/fi/moves/move76389533 

Juoksentelua Saimaan rantamailla ja viljapeltojen välissä. Olo vielä vähän dukkoinen, mutta sen verran jo dedä haistoi, että @JussiM:n mainitsema korjatun viljan tuoksu tuntui täälläkin.

Lenkki meni suht reippaasti omaan suorituskykyyn nähden, tosin kovin helpolta ei tuntunut missään vaiheessa. Pari "kirikilsaa" eli 7.km/4:33 ja 15.km/4:30. Seassa myös pikku pätkä kävelyä. 

Nyt kakkosen itälohkon jalkkista ja katsomoon kannustamaan KultsuFC voittoon Lahti Akatemiasta. Futis(kin) on parasta paikan päällä ;)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy