Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 10.9.


jklaukka
 Share

Recommended Posts

Aamukäveleskelyä 12 km @8:40 hienossa aurinkoisessa syyssäässä poluilla ja pientareilla. Puolukoita tankkasin retkievääksi suuhun mättäiltä.

Kuullostaa juuri sellaiselta elämykseltä joka on yksi olemassolon hienoista hetkistä:)

Voi että oli taas mahtava Spinningtunti:). Täytyy sanoa että kerran viikkoon tehtävä tämänlainen harjoite on mun makuun. Hapotti kunnolla lopussa, sain otettua koneesta tehokkaasti irti sen, mitä irrotettavissa oli:). Aika 45min. 

Illalla kevyttä venyttelyä.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

16 oikein ikevyttä loppuun pari pikkupyräystä. +18 g aurinkoista. Pikkumimmi varmaankin kypärä päässä auringonko häikäisemänä vaiko linjurin pelottamana olisi tullut syliini. Ehdin onneksi ponkaista sivuun. Joku muukin ajovempele mittaili tien leveyttä kun vastassa oli samankaltainen vempele ja minä lenkkareilla. Nilkassa jotain lukkoa, ei varmaan tykännyt ma uinnista kylpylässä. No, samanlaista lämpöä sitten on Jyväskylässä, jos kaikki menee sinne ja siellä putkeen.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Alkuveryttelyt 4,11 km @ 4.57 min/km, sis. 4x noin 80 m kiihdytykset, ks 68% (max 80%). Sitten treeninä "puolikkaan vauhtinen" ensi viikon Kullervo Maratonin puolikasta ajatellen, 11,04 km @ 3.56 min/km, ks 86% (max 92%). Olin funtsinut että juoksen jopa 13,5 km, mutta kun vauhtia oli vähän enemmän mitä piti (noin 4 min/km), niin ajattelin että tuo saa riittää. Tuntuma oli outo, kun kauheasti ei puuskuttanut varsinkaan ekalla vitosella. Nousujen jälkeen tilanne normalisoitui aina suht nopeasti. Keskisykkeetkin puoltaa tuota tunnetta (3 lyöntiä enemmän mitä Zürichin maran keskisykkeet oli). Lisäksi hyvät määrät ollu viimeaikoina, oli normi työpäivän jälkeinen arki-ilta ja kropassa työpaikkaruokalan muikut runsaine salaatteineen jne..... En siis usko että mahdotonta olisi kisassa 4 min/km puolikasta juosta, mutta turha arvailla kun reilun viikon päästä sen voi juosta :). Hitain kilsa oli 4.01,6 ja viimeinen kilsa 3.48,3. Meni muutes 10k (Garminilla mitattuna siis) sekunnin kovempaa (39.26) mitä viime kesänä 10k:n kisassa, joten on tässä vähän edistytty. Loppuveryttelynä 4,35 km @ 5.09 min/km, sis. 2x noin 50m ruskot, ks 73% (max 79%). Yhteensä 19,50 km.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy