Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pariisin Maraton 3.4.2016


Recommended Posts

  • 1 month later...

Tänään iski aamulla kummallinen päähänpisto ja tuli ilmoittauduttua Pariisiin juoksemaan. Olisi ollut ehkä hyvä miettiä hetki ja edes esimerkiksi tarkistaa lentojen hinnat etukäteen...

Olisi kiva kuulla kokemuksia Pariisista. Ilmeisesti tasainen reitti, mutta onko turha haaveilla ennätyksestä hurjan väkimäärän vuoksi?

Joko Sissonen on löytänyt majoituksen, mihin ja miksi päädyit?

Link to comment
Share on other sites

Jahas, kirjoittelinkin vahingossa anonyymisti. Tullaan nyt vielä nimimerkillä esiin. 

Hotelliviidakko olikin mielenkiintoinen. Tarjonnasta ei ainakaan jäänyt kiinni...

Varaus tuli tehtyä hotellista nimeltä: Hôtel du Triangle d'Or
Kriteerinä oli kävelyetäisyys lähtöpaikasta, aamupala, netti, hyvät arvostelut. Kohtuu hintainen.

Tuo hotla osui kohdalle ja täytti mielestäni kohtuu hyvin kriteerit.

...Varmasti ei tarvitse yksin juosta.

Ei tosiaan tarvitse juosta yksin... Katselin tuossa keväisiä tuloksia ja jos meinaan juosta siihen 3h pintaan niin sijoitus on about 1000. :) Ei jää ainakaa vetoavusta tai selän puuttumisesta homma kiinni...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Kolme viikkoa tästä eteenpäin ja todennäköisesti istutaan jossain kulmakuppilassa nauttimassa virvokkeita. Muikea hymy naamarilla, muistelen urotöitään.

 

Mutta sitä ennen... Näyttäisi, että olen päässyt punaiseen ryhmää, joka starttaa Eliten takaa. Todennäköisesti jäätävän kokoinen ryhmä, mutta mihin aikaan karsinaan kannattaa ryhmittäytyä?

 

Muutenkin käytännön koukerot kiinnostaisi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Eilen saavuttiin mestoille. Kävin expossa hakemassa numeron ja ainakaan klo. 12 korvilla ei tuollakaan kovin kummoista säpinää ollut. Oli kyllä vaikuttavan kokoinen häppeninki saatu aikaiseksi. Vertailukohtana kotimainen HCM. HCM:ää tuplasti isompi Kööpenhima ja jo kohtuullisen kokoinen Tukholma.

 

Tovin kiertelin ja kaartelin. Tutkailin ensi kevään menovinkkejä. Paitaa ei saanut joten pakko kai juosta maaliin, että saa sen finiaher paidan....

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mä kävin Pariisin maratonilla 2007 ja edelleenkin se on mielestäni yksi parhaimmista maratoneista missä olen käynyt. Vaikea sanoa, että onko Berliini parempi vai huonompi. Berliini on nopeampi, mutta on Pariisissa aina se jokin.

 

Upea reitti ja menee keskeisiltä paikoilta, ei siis ole mikään vanha HCM, mikä kierteli kaikkialla muualla kuin kantakaupungissa. Loppuosalla ne lyhyet tunnelialitukset tuntuivat yllättävän pahoilta, vaikka ylämäki oli aina lyhyt.

 

Ja paita minkä sieltä sain on todella laadukas. Se on vieläkin ihan ok kunnossa. Tosin tässä välissä meni monta vuotta, että se ei mahtunut päälle :lolk:

Link to comment
Share on other sites

Tsemiä kaikille Pariisin juoksijoille huomiselle! Kolme kertaa kyseisen kisan juosseesta komppaan HooMoilasta että yksi parhaista maratoneista mitä on tullu juostua. Järjestelyt pelittää ja fiilis on upea alusta loppuun. Maukas ranskalainen sapuska palautteluillallisella on tietysti piste i:n päälle. Nauttikaa! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy