Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 8.9.


 Share

Recommended Posts

Auringonnousun aikaan PK 10,5 km @ 5'21 min/km, ka. 133. Itse aurinkoa vain ei saanut ihailla kun oli niin pilvistä ja tuulista. Lopuksi muutama mäkihyppely, jostain syystä. Niin vain yhä tarkenee kesävarustuksella, vaikka pitkästä aikaa juotu lenkin jälkeinen kuuma kaakao maistuikin oikein erityisen hyvältä.

Illalla kentällä intervallit 2 x 400 m sekä loppuun pari ~50 metrin kiihdytystä. Ratakierrokset menivät noin 1'14 aikaan ja lopussa kellotin "nopeimmat ikinä" vauhdit (2'27 min/km), [tähän pakollinen herja GPS:n nopeuden mittaamisen luotettavuudesta]. Ilahduttavan hyvä kulku eikä ylimääräisiä tuntemuksia kummassakaan nilkassa! :goodvibes: Eilinen abductor hallucis -täsmähieronta taisi tepsiä.

Miten tällainen harjoitus sitten auttaa käytännössä kokonaan pururadalla juostavaan kisaan, sitä en tiedä. Ainakin röörit aukesi!

Muokattu
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Tänään oli ohjelmassa hapetusta vauhtileikittelyn muodossa. Siirtymä ja 4 kierrosta Pirkkolan kolmosta (2,93 km). 13,22 km @ 4.22 min/km, ks 80% (max 90%). Hitain kilsa 1. (siirtymä) 5.04 ja nopein 10. 4.12. Ihan loppu 4.04 vauhtia. Ylämäissä rytminvaihdokset niin että ennen kierroksen pitkää alamäkea happi kelpasi. Kierrokset meni kiihtyvästi 12.56, 12.35, 12.26 ja 12.19. Loppuverkkaa 2,96 km @ 5.05 min/km, ks 73% (max 80%). Yhteensä 16,18 km.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Tällaista ihmettä en ole ennen kokenut. Jos tuulee - niinkuin tänään - niin saa varautua Pyhäjärven ympärijuostessa, että sekä vasta- että myötätuulta on odotettavissa. Voisin melkein väittää, että 28 km oli myötäistä ja viimeiset runsaat 3 km vastatuulta. Eli rauhalliseksi tarkoitettu lenkki kulki nyt turhan joutuisasti, vaikka eräälle kilometrille tuli yli 8 minuutin aika, kun kävelin ja riisuin takin.

Koko roska:

31.14 km - 03:11:37 - 06:08 min/km.

Juoksin lopussa metrin liikaa ja siinä meni komea palindromi pituus ja viivyin reissussa myötätuulesta huolimatta seitsemän sekuntia liian kauan. Siinä meni sitten toinen palindromi. Joskus ei vaan onnistu mikään...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

10 km polkua kävellen Espoon keskuspuistossa. Pari päivää ilman juoksua polkumaralta palauttelun vuoksi ja nyt on pahoja vieroitusoireita. Osallistuin vaarojen ultran arvontaankin kun syksyn ohjelma alkoi tuntua liian tylsältä. Katselin keskuspuiston polkuja sillä silmällä että voisi myöhemmin syksyllä järkätä kympin mörkölenkin lamppujuoksuna siellä, voisi olla jännä kokemus. Suunnistajatkin kuulemma hilluvat samoissa puuhissa tiistaisin. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy