Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Wannabe juoksija:10 satunnaista ja outoakin faktaa...


Recommended Posts

 1. Tajusin vasta hiljan, että älypuhelimeen voi ostaa muistikortin, jonka jälkeen tilaongelmat on historiaa. Tähän saakka olen vain poistellut kuvia, koska onhan ne siellä pilvessä. Älypuhelimen oon omistanut kuitenkin useamman vuoden.
 2. Vierastan hymiöiden ja kuvioiden käyttöä kirjoitetussa tekstissä. Hymiö alkaa luonnistumaan pikkuhiljaa, mutta sydämen kanssa on  vielä suuria vaikeuksia. En osaa sanoa miksi. Todennäköisesti siksi, että olen "vanhanaikaisesti" kirjoitetun tekstin ystävä.
 3. En halua koskea kielellä tai edes hampailla jäätelön puiseen tikkuun. Se aiheutta samanlaisia kylmiä väreitä, kun veitsen hankaaminen posliinilautaseen. Yäk. Yäk. Jopa se on iljettävää, kun näen jonkun imeskelevän sitä puutikkua ja esimerkiksi siskot tekee sitä mulle tahallaan!
 4. En juuri koskaan ole nukkunut pommiin, mutta silti (etenkin vuorotyössä) maalailen kauhukuvia pommiin nukkumisesta. Ikään kuin se edes olisi maailmanloppu. Lisäksi mulla on ainakin viisi herätystä puhelimessa, vaikka herään lähes poikkeuksetta ensimmäiseen äänähdykseen.
 5. Parhaita leipiä on Moilas leipomon pikkujääkäri ruisleipä mahdollisimman vanhana ja kuivahtaneena. Kauraleivälläkin sama homma. Todellinen lottovoitto on löytää kyseistä leipää punaisella hintalapulla. Ei tarvii niin kauaa odotella sitä, että leipä on parhaimmillaan!
 6. Olen valokuvissa tosi huono. Etenkin siis olemaan valokuvissa. Jos katson itseäni peilistä, sieltä katsoo vastaan ihan ok tyyppi, mutta jos prikulleen samasta ilmeestä olisi valokuva, olisin vahvasti eri mieltä. Yhtään en ole vakuuttunut siitä, kumpi on totuus, mutta onko niin väliäkään.
 7. Mulla on kahvinkeitinsyndrooma. Tankkaan sen sekä hellan levyt aina lähtiessäni moneen kertaan. Joskus pitää rautalangasta vääntää, että hei, kyllä sä katoit sen kahvinkeittimen. Sitä paitsi siitä löytyy ajastin, joka sulkee sen. Tokihan se voi olla rikki...
 8. Olen kirjastojen kannattaja. Sakkomaksujen muodossa myös taloudellisesti. Aina ja jatkuvasti päätän skarpata kyseisessä asiassa, mutta hyvin usein se jää kuitenkin tekemättä. En ymmärrä miten se on niin vaikeaa!
 9. Muuten en juuri koskaan ole mistään myöhässä. Ylipäänsä ärsyynnyn aika herkästi siitä, että jota kuta joutuu odottelemaan. Myöhästely on mielestäni epäkunnioittavaa sitä toista kohtaan, joka odottaa! Mutta ehkä se on heille vähän sama, kun mulle tuo kirjasto...
 10. Jotain Sisu tms. pastilleja syödessä niitä täytyy ottaa aina kaksi kerrallaan suuhun. Oon joskus jopa heittänyt yhden ylijäämäisen pois. Silloin harvoin, kun syön jotain karkkeja tulee myös olla tarkkana. Minkä väristä ja missä järjestyksessä, hah.
Onko kellään samoja outouksia?

InstagramCapture_eda01f74-1006-494a-9e28
Saattaa olla viimeisiä maantiepyöräilyitä?


Ja viime viikon liikunnat:

ma: sali 1h
ti: maantiepyöräily 1h10min.
ke: maantiepyöräily 2h55min.
to: sali1h
pe: sali 1h
la: ---
su: juoksu 40min. + core 25min.
yht: 8h10min.

Lue lisää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy