Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 7.9.


Pexrun
 Share

Recommended Posts

Kevyttä hölkkäköpöttelyä, kävelyä ja venyjä aamulenkin merkeissä, 5.86km / 6:48min/km

Isoja eroja näissä aamuvarhain tehdyissä ulkoiluissa. Toisinaan hyvinkin heränneen ja helpon tuntuista jo ensi metreistä ja sitten näitä aamuja, kun ihmettelee onko liikuntaa harrastanut koskaan ikinä kun ei vaan jaksais millään. 

Ilmassa ei kyllä moittimista. Syksyä pukkaa, kohta se vetelee värejään isolla pensselillä pitkin rantamaita ja rinteitä. Sinne sekaan vaan sitten, tossut suhisten, pieneksi palaseksi suureen maisematauluun. Parhautta.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Palauttava 9 km @ 5¨42 min/km, ka. ~118. Sykemittaus oli taas mitä sattuu, tosin tällä kertaa vain "sen tavallisen" ensimmäisen kilometrin verran. On se perkele, silti.

Oikein mukavan irtonaisilta jalat tuntuivat, eli perjantain hieronta teki jälleen tehtävänsä. Tosin tällä kertaa vasemman jalan abductor hallucis (?) vihoitteli enemmän. Voi liittyä heinäkuun loppun, kun oikean kantapään / nilkan telomisessa vasen isovarvas "otti osumaa". Ehkä vielä joskus jalat on sen verran tasapainossa, ettei kumpikaan vaivaa.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Aamupitkis 23 km @6:05 ks 136 max 148 pyöräteillä sumuisessa säässä. Hölkän kannalta mainio viileä tuuleton keli. Yhden geelin otin kahvikupin lisäksi ennen lähtöä, mutta juomista ei vielä tarvinnut olla mukana. Rasvanpolttoa vyötäröltä..

Hyvä pitkis sulla.Koipi näemmä lopullisesti kunnossa...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Viime viikon Pitkis "The Simulator" VK 32,39km 02:34:16 ks.148, sis 26,4km @4:34 02:00:41 ks.152. Pitkät maravauhtiset osuvat näemmä tuohon 4:34min/km vaikka tavoite on 4:36-40. Työosuuden keskisyke mukavan "matala", joten jotain kehitystä on tapahtunut. Ajatus oli alunperin juosta joku kiva puokki ennen Berliiniä, mutta muu elämä oli toista mieltä, niin rykästiin tämmöinen Pitkis-VK.

 

Lenkin ainut huonopuoli oli että kummankin tossun päällinen hajosi ukkovarpaan nivelen takaa.

Muokattu
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Tänään melko tarkalleen 10 km, joka koostui seuraavista sessioista:

: 2 km:n alkuverryttely

: Cooper 2910 m - 04:07 min/km

: 5.1 km:n loppuverryttely

Piru soikoon. 3tonnia oli tavoitteena, mutta niin vain keskimmäisillä kierroksilla vauhti hiipui hetkeksi. No - oli siinä nyt kuitenkin 60 metrin parannus kevään tulokseen. Ehkä ensi vuonna?

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Tänään kävin uimassa Ikaalisissa. Vajaa tunti. Voi miten kauan aikaa sitten edellisen kerran. Vanha mies kertoili asioistaan, ikää 88 v. Oli kyttyrässä, mutta aikoi vielä saada jatkettua ajokorttia, kuulemma joku valittanut. Hoitanut vaimoaankin 11 vuotta, ja nyt jo vuosia helpottanut. Nähnyt painajaisia sota-ajoilta. Ystävyys jossain päin vaikutti niiden loppumiseen. Mietin mistä voima miehellä, sota-ajan ja lähihistorian (Fleming Nuijamiesten sodat, sukukulttuuri jne. kuten viimesodatkin) tapahtumät näemmä (isänmaallisuus). Pirun terävä muisti, jota kehuttu kuulemma. Muisti siis kaiken, eka muistamisesta n. 2 v. 7 kk. lähtien. Kaiken posotteli. Kuin kirjasta. -Niin mulla tyhjä pää. (Oli aika kallista 18 €, meinas silmät pudota, mutta eiköhän tuosta jäänyt jotain kokemisen piikkiinkin :D)

Lisää: sanonut kanttorille, että kun lähtö tulee, soittaa Narvan marssin (armeijan surumarssi)

Muokattu
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy