Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Viikko 36


JussiM
 Share

Recommended Posts

Yhteensä 37,7 km (3:16), neljästä lenkistä. Hieman taas lihashuoltoa, pyöräilyä sekä hieronta. Peräti kolme lepopäivää. Viikkohan meni persiilleen, kun teloin jalkani pururadalla. Mutta jos säikähdyksellä siitä selviää, niin mitäs tuosta.

Ensi viikko menee sopivasti joka tapauksessa myös kevyenlaisesti, jos vain paikalliseen hölkkätapahtumaan pääsen osallistumaan. Tulee lepoa oikein viimeisen päälle. Tosin alkuviikosta olisi tarkoitus koetella jalkaa parilla kovalla vedolla, eiköhän se myös ratkaise osallistumisen mielekkyyden.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ma:    15,5 km,    5:30/km.    

Ti:    13,7 km,    5:23/km,    135(70%)145.

Ke: Lepo.                

To: Lepo.                

Pe:    6,7 km,    5:21/km.    

La:    9,7 km,    4:53/km,    153(79%)168.

Su:    11,5 km,    5:00/km,    148(76%)159.


Juoksu yht.    57,3 km,    5:01.

Ti jalka ärtyi pahan kerran kesken lenkin. Pidetty pari lepopäivää ja viritelty kengän pohjalliseen tarrapaloilla pieni koroke, jolla estetään toisen varpaan luun laskeutuminen liian alas. Lisäksi varpaitten väliin fylliä. Tällä juoksun saanut kivuttomaksi ja jalka muutenkin tuntuu paremmalta. Huomenna olisi tarkoitus juosta maratonvauhtista, jotta voi tehdä lopullisia päätöksiä maratonin suhteen.

Nyt kun lupaa vieläpä liian kuumaa keliä, niin vaihtoehtoina on tunteen mukaan maratonin juoksu (eli todennäköisesti alku liian kovaa ja sitten toivottavasti ajoissa vauhdin löysääminen) tai matkan vaihtaminen puolikkaaksi ja se ehkä maratonvauhtisena (tällöin voisi sitten juosta kokonaisen vaikka Pieksämäellä, Kankaanpäässä tai Vantaalla).

Viikko Finlandiaan.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Päämäärätöntä juoksentelua 51,0 km 5:27 aerobisen kynnyksen keskisykkeellä. Neljä harjoitusta: kolme pururatalenkkiä ja pitkis.

Pururatalenkkini olivat tutut 10,4 km nousua 170 m. Aikaa meni 1:07, 1:06 ja 1:12. Viimemainittu oli selvää pk:ta ja keskimmäisessä jäin T-paidassa sateen uhriksi. Niinpä siihen tuli mukaan 1,4 km mäkiveto 5:45 min/km vauhdilla ja sykepiikki 180 keskiarvoistetulla 4:20 min/km vauhdilla. 

Viikonloppuna taas hikoilin Goretexit päällä. Pitkis 19,5 km, nousua 281 m, meni alle kahteen tuntiin ja pysyi keskisykkeeltään tasan aerobisella kynnyksellä.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy