Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 5.9.


 Share

Recommended Posts

Eilen illalla oli vielä niin kiva sää juosta, tänään aamusta tihku/kaatosateessa reilu 2h erittäin kevyttä juoksua. kaatosateen ajaksi hyppäsin sopivasti katoksen alle suojaan, joten en edes kastunut lenkillä, paitsi kengät tietysti. muuten tuuli kuivatti minkä kastelikin. 23km hiippailua aamutuimaan.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Kovatempoinen kuntopiiri. Tänään kulki niin hyvin että päätin revittää oikein kunnolla. Mahtava fiilis...ja tehokas:). Kesto 45min. Nyt voi sitten syödä omenapiirakkaa ja vaniljakastiketta. Nam. Huomenna pitkis. 

Palstalaisille tasapuolisesti rentouttavaa viikonloppua:)

Muokattu
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Viikin viitonen. Hirveästi ei ollut odotuksia, muuta kuin että ihan kiva lähteä juoksemaan. Lupasin itselleni, että en rypistele viimeisiä irti kieli vyön alla, kun ei ole tullut juostua niin paljoa. Paikan päällä alkoi satamaan enemmän juuri ennen starttia, ja suurin osa lenkistä juostiin kohtalaisessa sateessa. Kengännauhat aukesivat toisesta kengästä parin sadan metrin juoksun jälkeen ja toisesta puolivälissä. Meni paremmin kuin odotin, enkä tehnyt tämän tapahtuman hitausennätystäni, minkä olin ajatellut tehdä. Tänään 5 km 19:56.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Saturday Night Fever ja 14km happirikkaassa syysillan sateessa vauhtihassutellen jotakuinkin näin:

0-2km 5:42 min/km

2-4km 4:26 min/km

4-5km 6:30 min/km

5-7km 4:18 min/km

7-9km 6:14 min/km

9-13km 4:30 min/km

13-14km 5:52 min/km

Yht. 14km 5:07 min/km.

Fiilis loistava. Sykkeistä ei tarkempaa tietoa kun ei sykevyötä käytössä, mutta nuo napakammat pätkät pumppu paukutteli jo melko maximeilla. Vähän jaloissa painoi kuuden päivän työputki hierontapöydän äärellä ;)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Aamulla 5.30 km - 05:38 min/km tuntui raskaalta. Ei kait nyt eilen illalla nautittu puoli pulloa kuohuviiniä voi noin paljon vaikuttaa? Toisaalta oli aavistuksen flunssainen olo.

Iltapäivällä uudelleen lenkille ja näköjään sama keskivauhti kuin aamulla: 10.57 km - 00:59:40 - 05:38 min/km. Nyt oli jo paremmat tuntemukset.

Ja illalla vielä vaimon seuraksi 3.10 km:n lenkille.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy