Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 2.9.


JussiM
 Share

Recommended Posts

PK 10,4 km @ 5'01 min/km, ka. 134. Meneekö itsensä toistamiseksi jos taas hehkutan kuinka ihanteellista juoksusäätä oli tarjolla? :tongue_(2): Hehkutan myös sitä, että taisin illalla saada potkaistua nilkkalukon auki! Ihanaa.

Edit: Mainitsemisen arvoista muuten myös kuinka nilkan liikkuvuuden palauttamisen jälkeen pyöräilyssäkin oli aivan eri tatsi. Todella merkittävä ero. Illalla lisäksi perusteellinen lilhasten murjonta putkirullalla.

Muokattu
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Tänään hieman sateisessa kelissä vauhdikasta vk-juoksua munat vaahdossa. Niin siis neljättä kierrosta Pirkkolan kolmosta kiertäessä huomasin että jotain vaahtoa tosiaan toisesta lahkeesta pursusi. Ilmeisesti trikoisiin jäänyt pesuainetta mikä sitten vaahtosi sadekelillä :). Eilen vaihteeksi oli lepopäivä mikä teki askeleesta keveän.

13,13 km @ 4.19 min/km, ei sykevyötä. Siirtymä ja Pirkkolan kolmosta (2,93 km) 4 kierrosta (12.42, 12.27, 12.17, 12.20). Kiihtyvänä meni viimeistä lukuunottamatta kun liikaa kevensin. Se olikin tuntumaltaa helpoin kierros. Loppuveryttelyä 2,34 km @ 4.54 min/km. Yhteensä 15,47 km.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy